Spotřebováno za listopad 2014

Hezké úterní ráno,
ta zima venku mě tak deptá. Upřímně nesnáším zimu, za mě by mohlo být jen jaro, léto, jaro, léto :D Navíc ani sluníčko nesvítí a to je šíleně depresivní, já jsem neustále unavená, bez energie. Včera jsem si málem rozbila pusu, jak chodník klouzal a to hlásili mírnou zimu, brrr.

Ale dost kecání a jdeme na článek, který se dnes bude týkat spotřebovaných produktů. Jako tradičně jsem na stejných číslech jako snad každý měsíc. Podařilo se mi ale spotřebovat nějaké zbytky, které mi tu strašily už dost dlouho a ne a ne ten zbytek mizet. V prosinci to ale nevidím až tak nadějně, přijde mi, že téměř i ničeho nejsem na dně, ale nechme se překvapit :)

1. Ziaja sprchový gel Lime-citrus exotic coctail (Recenze) - Sprcháč byl pouze limitka pro Ladybox, ale vůbec nezoufejte. Ač mám Ziaju ráda, tak sprcháč mě neoslovil. Měl řídkou konzistenci, dobře ale pěnil. Bohužel vůně se ale moc nepovedla a je cítit trochu jarově, ne svěže po citronech.
Koupila bych znovu: NE

2. NevO Dead Sea Spa krém na ruce a tělo (Recenze) - Krém měl hodně hutnou máslovou konzistenci. Byl poměrně mastný, takže skvěle hydratoval a stačilo ho malinko. Při větším množství se hůře vstřebával. Nelepil a hydratace byla fakt na jedničku. Vůni má poměrně výraznou, silnou, musela jsem si na ni zvykat.
Koupila bych znovu: ANO

3. Physiogel pleťový krém A.I. (Recenze) - Krém je určen na suchou a citlivou pleť. Krém je hutnější, ale přesto poměrně lehký na pleti. Je hypoalergenní a opravdu parádně hydratuje, žádné suché šupinky, jen dobře hydratovaná pleť.
Koupila bych znovu: ANO

4. Yves Rocher krém na ruce Culture bio (Recenze) - Tak tenhle krém jsem milovala, bylo mi úplně líto ho spotřebovat. Nádherně voněl po marcipánu. Je řidší a hodně lehký, dobře se roztíral, ale pomaleji vsakoval. Na rukách nějakou dobu zůstával lehce mastný, ochranný film. Dobře ale hydratuje a ruce hezky zjemní.
Koupila bych znovu: ANO

5. Nivea antiperspirand Invisible for black & white - O tomhle antiperspirantu jste si tu již mohly přečíst několikrát, je to moje stálice už pár let. Teď ale používám Rexonu, takže jsem si další Niveu nekupovala, ale rozhodně pak opět koupím, jsem s ní spokojená.
Koupila bych znovu: ANO

6. Philip B šampon a kondicionér (Recenze) - Tyto dva produkty mi bohužel moc nesedly. Vlasy byly hezké pouze první den, to měly objem a byly vzdušné. Další už objem ztrácela a zkrátka to nebylo ono. Navíc ani mi nevoní, cítím v tom pánskou vůni.
Koupila bych znovu: NE

7. Catrice řasenka Better than false lashes (Recenze) - Moje první zkušenost s touto značkou a pozitivní. Řasy lehce prodloužila, ale co hlavně, dodala jim úžasný objem. Během líčení se neobtiskává, neslepuje. Zpočátku se ale během dne lehce mazala, v poslední době už ale bez problémů, až je mi líto, že došla.
Koupila bych znovu: ANO

8. L`Oreal dlouhotrvající make-up Infallible (Recenze) - Tak tohle byl naprosto dokonalý make-up, tak nádhernou pleť udělal. Perfektně kryje a vydrží mi po celý den, dokonce jsem přemýšlela, že ho vyměním za svoji stálici Affinitone. Měla jsem ale tmavý odstín, který mi po létu už tak neseděl, takže zbytek dopotřebovala mamča, která z něj byla stejně nadšená.
Koupila bych znovu: ANO

9. MUA Foundation BB cream (Recenze) - To už bez všech popisů je BB :D Konečně je pryč, vůbec nechtěl zmizet a já ho už táák chtěla vyhodit. BB je hodně mastný, i s mojí suchou pletí občas dělal divy. Hůře se roztírá a flekatí. Až teď na konci, při posledních pár použití začal lépe krýt a neflekatěl.
Koupila bych znovu: NE

Znáte některý z mých produktů? A co Vaše spotřeba? :)

10 komentářů:

  1. Měla jsem ty vzorečky na vlasy Phillip B(mě vůbec nesedly) a pak ještě ten sprcháč od Ziaji a ten jsem byla tak ráda, když jsem vypotřebovala, přišlo mi, jak kdybych se umývala jarem ta vůně :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jo ten Ziaja sprcháč mi taky docela smrděl jako nějaký mycí prostředek, tak nejsem sama :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nic z toho jsem nezkoušela. Ale od Physiogelu mám taky krém, i když trochu jiný a občas ho taky použiji. Myslím, že na zimu bude na ven ideální. Zrovna jsem Spotřebováno nafotila, tak jdu dávat dohromady článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak z tvého seznamu znám akorát Niveu, jinak vůbec nic... Ale hezká spotřeba :)

    OdpovědětVymazat
  5. Náhodou, slušná spotřeba :-) Mě taky vždycky potěší, když dodělám nějaké zbytky, co tu straší dlouho.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná spotřeba :) S řasenkou Catrice souhlasím, je vážně super a i já s ní byla moc spokojená :) Jinak určitě musím zkusit krém na ruce od Yves Rocher :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. S nicim zkusenost nemam, moje spotrebovano bude jeste tento tyden.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mám zkušenosti se Ziajou - mě teda ta vůně nějak extra nevadila, NevO mi hrozně vyhovoval hrozně mooc :-) Bylo mě líto, když jsem ho spotřebovala.Tu Catrice řasenku mi zabavila mamka :D ach jo.. a ty úžasný vzorky Philip B jsem ještě ani nenačala, protože mě irituje jen to baleníčko. Mám dojem, že mi to na moje vlasy nemůže ani stačit.

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  9. Super věci, zklamal mě ten MUA make-up, také jsem ho chtěla zkusit. Affinitone jsem už vyměnila za jiný slibný make-up. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Právě používám balzám na rty ze stejné řady Yves Rocher jak máš krém na ruce. Hezky voní a hydratuje. Měla jsem i sprcháč a byla jsem s ním moc spokojená.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...