Vánočně-narozeninová giveaway - Ukončeno

Hezký den, milé čtenářky,jak jste si užily Vánoce a co hezkého Vám Ježíšek nadělil? O svojí nadílku Vás neochudím, určitě se na blogu objeví článek s tím, co hezkého jsem dostala. Já se na Vaše dárečky také těším, až omrknu. Ale dnes mě čekají ještě jedny Vánoce a to s Honzou. Nemůžu se dočkat, budou to v podstatě první Vánoce, které pořádně spolu oslavíme. Bude i slavnostní večeře apod.

Už ale ke giveaway. Nejen, že byly Vánoce, ale blog oslavil i druhé narozeniny. Je to neuvěřitelné. Když jsem blog zakládala, nenapadlo mě, že bych u blogu vydržela déle jak měsíc :D Ale čtenáři přibývali a to mě motivovalo. Z blogu se stal obrovský koníček, který mě baví stále více. Je Vás tu krásných 337, jsem za každého z Vás strašně ráda, každý nový čtenář či komentář mě vždy potěší.

A proto je čas na odměňování. Ještě prozradím, že se tu zanedlouho objeví ještě jedna giveaway ve spolupráci s e-shopem stoklasa.cz. Dnes se ale bude soutěžit o kosmetický balíček, ve kterém najdete produkty od Gabrielly Salvete, kterou já mám strašně ráda.

V balíčku najdete:



Podmínky:
1. Sledovat blog přes GFC
2. Za like FB stránek blogu můžete přidat komentář navíc
3. Napsat, jaké jste měly Vánoce, dodržujete nějaké tradice, co jste dostaly za dárečky - Zkrátka cokoliv, co chcete

Giveaway trvá od 25.12. - 9.1.2015. Email uvádět nemusíte, vítězka se mi ozve sama. Ráda bych odměnila někoho, kdo blog opravdu čte a nejde si jen zasoutěžit. Po vyhlášení bude mít vítězka dejme tomu čtyři dny na to, aby se mi ozvala na e-mail.

Teď už Vám přeji hodně štěstí :)

74 komentářů:

  1. Krásné produkty, já jsem od Gabriely Salvete ještě nic nezkoušela. :) Vánoce u nás byly letos klidné, žádné velké dary se nekonaly, jelikož jsme si já ani sestra nic drahého nepřály. I tak to ale byly jedny z těch dokonalých Vánoc plných pohádek, cukroví a smíchu. Dnes ještě pokračujeme u babičky, tak jsem zvědavá. :)
    Sleduji jak na FB, tak na GFC, stačí mi jeden komentář, zkusím štěstí. :)
    Užij si zbytek Vánočních svátků a ať se ti nadále daří.
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Gfc ervulenka
    Dostala jsem tablet,obleceni,kosmetiku..Vánoce jsem letos moc nevnímala, čím jsem starší tím vice to jde mimo me,musela jsem se učit na zkoušky.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkná soutěž :)
    Přes GFC sleduji jako Veronika Pařízková
    Večer se vždy jdeme projít na procházku, pak povečeříme kapra s bramborovým salátem, zazpíváme si koledy a jdeme rozbalovat dárečky :). Dostala jsem spoustu kosmetiky, huňatý župan, bundu, šálu, plyšáčkové povlečení, parfémy, náušnice :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na FB sleduji jako Veru Pařízková :)

    OdpovědětVymazat
  5. GFC Nikola Guzmicka
    Dostala som papucky, zupan, Roberto Cavalli kazetu, navlecky, Chanel lak na nechty, spodne pradlo, Pandora naramok a zehlicku na vlasy :) za vsetko som vdacna a milujem svoju rodinu :)
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji jako Sedmikráska. Tradice nedodržujeme tak nějak žádné, moc na to nejsme :-) Dostala jsem rychlovarnou konvici do práce, kterou jsem si přála, peníze, svíčky, velké šátky, knížku, kosmetiku, náušnice...

    OdpovědětVymazat
  7. FB like Lenka Kalašová, přidávám druhý komentář :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Blog sleduji už dlouho jako Il Freedomová. K vánocům jsem dostala vysněnou novou televizi do pokoje, tak jsem moc ráda. Co se týče tradic, tak nic mco nedodržujeme, akorát zítra až přijedou malé neteře a synovec, tak budeme pouštět lodičky ze skořápek :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  9. GFC Caroline
    FB kajuš Zámečníková
    Můj Vánoční den byl skvělý,spousta odpočinku a hlavně pohoda okolo mě :) akorát ten den hrozně rychle utekl,hned bych to vrátila :)

    OdpovědětVymazat
  10. GFC: Andrea Miškocová
    Tak my dodržuje len tradície ako , že napr. všetci chodíme do kostola, pred a po večery sa pomodlíme a pod. :)
    Tieto Vianoce sú zatiaľ super, všetko ide ako má, nikto sa zatiaľ s nikým neháda, darčeky ma tiež potešili aj keď ich nebolo až tak veľa, ale výberom sa trafili do môjho vkusu :)

    OdpovědětVymazat
  11. GFC Anna Vágnerová
    mezi naše každoroční tradice patří pouštění svíček ve skořápkách....abychom zjistili, jestli se sejdeme i příští rok...a vypadá to, že jo :)

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji jako Ketrin Fl :-)
    Jinak dodržujeme tradice jako je krájení jablíček po večeři, nebo si uschováváme šupinky z kapra - aby nám přinesly penízky, letos jsme také pouštěli svíčky po vodě a dávali pod každý talíř kovovou minci, abychom měli v dalším roce hojnost. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. A na FB samozřejmě taky sleduji :P Jako Ketrin Flajšmanová

    OdpovědětVymazat
  14. Veľmi pekná GA s produktami od Gabriely, pre mňa zatiaľ nová značka, ktorú by som chcela vyskúšať :) aj tvoj blog je pre mňa novinkou, ale GA či nie, páči sa mi tu a rada sa vrátim :) sledujem ťa cez GFC ako Niki
    dúfam, že si si vianoce užila a že ti čitateliek bude stále pribúdať (poznám ten motivujúci pocit je to super)
    mňa tieto vianoce potešil parfém, nová peňaženka, pyžamko a iné drobnosti

    OdpovědětVymazat
  15. Nikola Orechovská
    my máme také klasické slovenské vianoce :) oplátky s medom, krájanie jablka, kapustnica, kapor a zemiaky :) mali sme aj šupiny z kapra pod obrusom aby sme mali peniažky :) a potom chodíme všetci pravidelne na polnočnú omšu - každý si rok si vyberáme iné mesto :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ja milujem Vianoce, kvoli ich atmosfere-vsade svetielka, vona skorice a ihlicia, ludia su k sebe hned viac milsi =) Take boli aj su i tento rok.

    OdpovědětVymazat
  17. GFC Nelly Bor ;)
    Vánoce probíhají v úplné pohodě, i přes všechny návštěvy :) A já jsem za navštěvování blízkých ráda, aspoň si s nimi popovídám ;)

    OdpovědětVymazat
  18. ahoj moc pěkná soutěž ;)
    sleduji pod Sistershoods
    a Vánoce u nás?? byly nejúžasnější ;) vybalovali jsme děsně dlouho, celý den jsme trávili spolu, ale dárečky jsme rozváželi 23., měli jsme kubu, čočkovou a na štědrý den samozřejmě kapra a rybí polévku

    OdpovědětVymazat
  19. Gfc & fb - Sár Kucková
    Nemáme žiadne zvláštne zvyky,asi len dávame peniaze pod obrus... Ale čo sa týka týchto Vianoc, absolútne som nemala pocit , že sú Vianoce... (http://worldstyleandme.blogspot.sk - čo som dostala ) A celkovo mám rada Vianoce... či už tie krásne vône alebo chvíle s rodinou, darčeky a hlavne jedlo ! :D

    OdpovědětVymazat
  20. Vánoce byly docela fajn, dostala jsem trochu kosmetiky, šálu, obal na foťák a samozřejmě ponožky :D Není to nic extra drahého, ale tak Vánoce pro mě už nejsou tolik o dárcích jako když jsem byla malá :) Jinak zvyky moc nedodržujeme :) Snad jsi měla i ty pěkné Vánoce! :)
    GFC: Whatever

    OdpovědětVymazat
  21. Neviem prečo, ale kozmetika od Gobči ma v drogérke moc neláka a nechcem na ňu míňať. No keby sa podarilo a niečo by som treba vyhrala napríklad u teba v GA, tak by ma tie vecičky možno presvedčili :) Tento rok som netradične strávila u tatina tradičné vianoce snáď po prvý krát v živote. A od mamky som dostala kávovar Dolce Gusto, takže radosti bolo ako maku :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  22. Jůů, moc pěkné :)
    Vánoce byly jako každý rok kouzelné! A protože mám až do 5. dovču, tak doufám, že si ještě klidu a pohody hodně užiju :)

    OdpovědětVymazat
  23. A sleduji i na FB - Something Sometimes ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Sleduji přes GFC jako Kriss, Vánoce byly u nás letos krásné jako každý rok, na jednu stranu nádherně svítilo sluníčko na druhou mi hodně chyběl sníh, který dodává Vánocům to pravé kouzlo...

    OdpovědětVymazat
  25. Sleduji :) Na Vánoce jsem mimo jiné dostala štětce Real Techniques :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji. Děkujeme za krásnou soutěž a přeji mnoho úspěchů s blogem! :)
    Na Vánoce držíme snad jen jednu tradiční tradici, a to rozkrajování jablíčka. :) Jinak pak máme tradice vlastní - chodíme na hřbitovy podívat se za těmi, kdo už s námi bohužel nejsou, neobvyklá večeře (nemáme jako ostatní bramborový salát a kapra, ale uzené s hrachem)... :) pod stromečkem jsem našla plno krásných věcí - knížky, deku, deskovou hru a další :)

    OdpovědětVymazat
  27. + 2. komentář za facebook .)

    OdpovědětVymazat
  28. + sleduji i na FB jako Kristina Procházková

    OdpovědětVymazat
  29. 1. GFC: Simoneta K
    2. FB: Simoneta Simoneta
    3. Vánoce byly opět zase o jídle :-D udělala jsem pořádnou kopu salátu a kuřecí řízečky. Dostala jsem kosmetiku a nějaké drobnosti k tomu. O Vánocích je důležité aby byli všichni spolu a nikdo se nehádal.

    OdpovědětVymazat
  30. GFC Jana Marcinová :)
    dostala som vela kozmeziky, oblecenia.. a najvacsi darcek, bolo to ze sme boli vsetci spolu:)

    OdpovědětVymazat
  31. gfc tento účet:) vianoce som maa pekne , dostala som čo som chcela aj vela veci na vyše ktore ma velmi potešili :)

    OdpovědětVymazat
  32. gfc: tento učet
    vianoce boli super , edn pred vianocami bol trochu stres pretože sme nestíhali aleink super nakoniec .)

    OdpovědětVymazat
  33. na fb som dala like už davno ako Lucia Kvššayová

    OdpovědětVymazat
  34. GFC: Sima

    Co sa tyka tradicii tak my vždy vyupratujeme cely dom a potom na Štedry večer si sadneme okolo 18:00 k večeri a spolu sa cela rodina navečeriame. Na stole máme okrem vianočnej kapustnice aj kapra ale mame tradíciu rozkrajovať jabĺčka a hladať hviezdičku, takisto si odhryznúť z cesnaku a zajesť to chlebikom, šupinku z kapra si davame pod tanier a pod obrus peniaze každemu teda pod tanier :) zaspominame na tych ktorí tu už niesu s nami a po večeri idem k stromčeku ^^ a potom počuame vianočnu hudbu /pozerame vianočne rozpravky

    OdpovědětVymazat
  35. Před chviličkou jsem objevila díky tvému komentáři u GiraffeAndy tvůj blog, takže jsem si ho projela a přidám si tě do oblíbených :-)

    GFC: Clara Black
    A Vánoce? Byly smutný. U nás Vánoce nejsou moc pěkný, jednak táta nemá rád svátky a také na poslední Vánoce s dědou děda tak trošku zkolaboval při večeři, takže... no, není to tu fajn. Pohodu by u nás na Vánoce by člověk hledal skutečně těžko. A jediná tradice, kterou dodržujeme je ta, že nikdo nevstane od stolu, dokud všichni nebudou mít dojedeno.

    OdpovědětVymazat
  36. A také jsem ti rovnou dala like na tvou facebookovou stránku, přes ní jsem tě také našla - takže píšu ještě druhý komentář, like jsem dala pod jménem Clara Enit Vávrová :-)

    OdpovědětVymazat
  37. GFC: ZdeňkaM
    Vánoce byly super. :) Dostala jsem kosmetiku, pak dokonce 3je sluchátka, nevím co s něma dělám ale hned je zničím, tak mám zásobu. :) Pak rukavičky, kruhovou šálu, mikču něco dobrého na zub. Polštářek jednorožce a kokyna z Harryho Pottera. :D :) Určitě jsem ale na něco zapomněla. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoooj ;-) krasna sutaz a este krajsie darceky od Gabiky, ktora je super a hlavne laky na nechty ;-) a Vianoce u nas klasicke, na stedry den vecera rybka, salatik a kapustnicka a samozrejme veeela kolacikov pri vianocnych rozpravkach ci filmoch :-) darceky bolo pestre od kozmetiku cez prakticke veci akym je oblecenie ;-) a tradicia ktra nestrati caro je polnocna omsa :-)

    OdpovědětVymazat
  39. A Facebook sledujem ako Simona Parisian ale skor si pozriem tvoj blog na klasickom prehliadaci, tam sa vzdy viac dozviem :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Tak to je krásná GA:) naše Vánoce byly opět hektické, ale největším dárkem pro mě byly první Vánoce s mým přítelem :))
    utíkej se kouknout na
    GIVEAWAY :) --> PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
  41. Krásná giveaway! :) Vánoce jsem si pěkně užila, relaxovala jsem a dostala vytoužené dárečky, jak jsem ostatně popisovala na svém blogu. :) Sleduji přes GFC jako Ema Antošová.

    OdpovědětVymazat
  42. Sledujuuu :) Co se Vánoc týče, možná bych byla radši, aby ty letošní nebyly, kvůli několika rodinným problémům, o čemž se tu nebudu rozepisovat :/ Ale na dárky si stěžovat nemůžu, těmi se u nás "vynahrazují" ty zkažené dny, takže jsem dostala třeba lístky do divadla, sluchátka, parfém... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A FB nechci veřejně vypisovat, ale lajkla jsem stránku teď :) Kdybych náááhodou vyhrála, tak se do mailu o své jméno ráda podělím :) :D

      Vymazat
  43. já si vánoce jako každý rok užila, dárky rozhodně potěšily, ale tentokrát mě nejvíce překvapil přítel, od kterého jsem dostala mobil, to jsem opravdu nečekala :)
    Přeji jen to nejlepší do nového roku! :)

    OdpovědětVymazat
  44. Letos jsem Vánoce moc nehrotila,taková ta klasika,jedinou tradici co držíme je asi štedrovečerní večeře a dávání si dárečků,pečení cukroví,ale to je tka vše.:) Už to není takové jako když sme byly malé děti hold.
    gfc-Jana Svobodová

    OdpovědětVymazat
  45. Sleduji i na fb -Jana Svobodová
    GS mám jako značku moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  46. já dostala 2 fény :D kosmetiku, penízky, jinak jsem to moc nehrotila a odpočívala :)
    sleduji jako zuzz make-up Blog :)

    OdpovědětVymazat
  47. U nás doma se moc tradice nedodržují - takže akorát ryba s bramborovým salátem a samozřejmě ozdobit stromeček :-) A dárečky, které jsem dostala mě ohromně potěšily, ani jsem nečekala, že jsem byla až tak hodná :D

    OdpovědětVymazat
  48. GFC: Mycakestyle1
    Vánoce jsem si užila v pohodičce, byla jsem s nejmilejšími rodinnými příslušníky, nacpala se k prasknutí a také jsem dostala dárečky, na které jsem patřičně hrdá! :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Pekná soutez :)
    Sleduji jako Pandička Vendy
    Vánoce jsem si letos moc užila i pres to, že byli velmi hektické. Dostala jsem spoustu krásnych darečku, které mi udelali velkou radost. Nejvice si ovsem cením toho, že jsem byla se svou rodinou.
    pandicka.vendy@centrum.cz
    Mej se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj pěkné věci, sleduji jako Kleer B už dlouho. Na fc jako Klára Brymová
    Já jsem si udělala radost dárečkem od sebe pro sebe koupila jsem si nový telefon, od přítele župánek a tělový sprej od VS, pak 2 povlečení prostěradla ručník kosmetika termo hrnek ponožky a takové ty potřebné věci. Všecko mi udělalo velkou radost a potřebovala jsem to takže super :) Jinak letošní svátky nic moc je to takové divné ani jsem to neprožívala jako dřív .. :-( Jestli to bylo počasím nebo tím že už jsem stará :D

    OdpovědětVymazat
  51. 2. kom sleduji na FB jako Klára Brymová
    GFC: Kleer B

    KlarissAddell

    OdpovědětVymazat
  52. GFC: Kudrlinka

    Pod stromečkem jsem nalezla nádherný, 56 let starý fotoaparát Flexaret i s pouzdrem, jsem z něj nadšená! Úžasný dárek pro retromaniaka jako jsem já :-D Furt se na něj chodím dívat :-)

    OdpovědětVymazat
  53. + facebook: Mischellee Koutná

    OdpovědětVymazat
  54. Jelikož jsme doma měli jen pár dní staré miminko, tak letošní Vánoce jsem nějak vůbec nevnímala, to byl takový můj nejlepší dárek:-)

    OdpovědětVymazat
  55. Blog čtu už víc než rok! :)
    Vánoce byly fajn, na Štědrej den jsem sice byla v práci, ale pak jsem svátky měla volný, takže pohoda :) Dostala jsem hromadu dárků a pro mě vánoce ještě nekončej, protože jsme zatím nebyli nikde na návštěvě :) Tak se těším co ještě dostanu.

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, díky moc za možnost zasoutěžit si. Sleduji, jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com
    Vánoce rychle utekly, ale byla fajn, takové odpočinkové, potřebovali jsme to.

    OdpovědětVymazat
  57. Sleduji už věčnost :) imiiskd@gmail.com

    Moje Vánoce nebyly špatné, ale nebylo to ono ... v podstatě dárky ze kterých mám radost, tak si teprve objednávám - sama. :(

    OdpovědětVymazat
  58. GFC: Terka Černá, sleduji Tě už déle. :)
    Mám ráda překvapení a tyhle Vánoce jsem moc neměla :( a prostě už nejsou, co bývaly. :( Ale jinak super. :) Klasicky kosmetika, plno vůní, náušnice, povlečení, peníze.... :) A tradice? Možná nějaké ano, ale přijde mi to normální, tak si nevzpomínám. :D

    OdpovědětVymazat
  59. elizabeth green
    dostala jsem smart tv
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  60. GFC: Lenka Ďurčeková
    Ja som mala úžasné Vianoce, ktoré som strávila s celou rodinkou a babkou. :) A pod stromčekom som si našla 6 kníh, fotoalbumy, pamäťovú kartu, oblečenie, kabelku, ... :) Dostala som veľa darčekov a všetky ma nesmierne potešili, takže ja som spokojná. Teda bola by som, aj keby som nedostala nič. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...