Vánoční máslíčka od Alverde

Krásnou středu,
na dnešek hlásili sníh, tak doufám, že předpověď je to špatná a sněžení se nedočkáme. Navíc na mě začalo něco lézt, takže se dopuji práškama a vitamínama, co to jde. Zítra ihned po práci s Honzou vyrážíme do Plzně na Čechomor, tak se nemůžu dočkat a nerada bych to prokašlala, v pátek navíc kino a kašlat v sále bych taky nerada.

V pondělí tu byly tipy na vánoční dárky a tak nebudeme tu vánoční atmosféru narušovat a dáme si recenzi na máslíčka Alverde, které jsou vánoční limitka. Tento set máslíček jsem chtěla již loni, ale bohužel jsem je nestihla. Letos jsem měla štěstí, navíc mi přijde, že drogerie počítaly s velkým zájmem a náležitě se zásobovaly, ještě před týdnem jsem je viděla v regálu.

Přiznávám, že jsem hrozná ostuda a tohle je moje první zkušenost s touto značkou. Do teď jsem nic od Alverde neměla, ne že bych něco proti ní měla nebo mě nic nelákalo, to vůbec, ale vždy jsem spíše sáhla třeba po Balee.

Máslíčka najdete v krabičce a vypadají naprosto skvěle. Určitě by to byl i skvělý vánoční dárek. Set obsahuje másla s vůní brusinka s čokoládou, vanilka a pomeranč. Já se naprosto zamilovala do brusinky, to byla láska na první čichnutí. Hezky voní ale všechna tři máslíčka.

Brusinka s čokoládou je sladká, výraznější, ale mě moc příjemná. Pomeranč má také hodně výraznou vůni a ač pomeranče nejím, tak v kosmetice mi strašně voní a tenhle není výjimkou. Naopak vanilka je jemná, nevtíravá.

Mají opravdu máslovitou konzistenci, která je moc příjemná. I když jsou hutnější, skvěle se roztírají, do pokožky se rychle vsáknou a nelepí. Na hydrataci si vůbec nemůžu stěžovat, hydratují moc dobře.
Máslíčka jsou poměrně malá, asi ideální balení pro ty z Vás, které tomu mazání zas tolik nedají. Myslím ale, že tohle rozkošné balení a úžasné vůně Vás přinutí se namazat a ještě Vám to udělá radost :)
Obsah: 50ml
Cena: 89,90Kč
Hodnocení: 5/5

Podařilo se Vám ukořistit máslíčka? Jak se Vám líbí a voní?

12 komentářů:

  1. Já se s nima mažu pořád, ty vůně jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se nepodařilo je ukořistit a pěkně mě to štve :D!
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Och ja ich potrebujem....ešte som ich u nás nevidela

    OdpovědětVymazat
  4. Už sem po nich pokukoval, ale nejsem si jistá, jestli je potřebuji :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ja neviem kde tie masla vsetci kupujete. Ja som v DM nevidela ani letnu ani zimnu limitku.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás třeba tyhle mají u vánočních balíčků :)

      Vymazat
  6. Koupila jsem si dvě poslední balení, která jsem senzačně objevila v dmku. Prostě jsme chtěla vědět proč je kolem nich takový boom, ale upřímně, není to zas nic tolik objevného. Brusinkové opravdu z těch třech nejlepší, ale jinak nic moc, nevím co jsem čekala , ale trošku zklamání. Druhé balení asi věnuji někomu k Vánocům, nevyužiju možná ani to své.

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadaji dobre.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Já se přiznávám, že jsem máslíčka taky ještě neměla, ale mám na ně zálusk :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  9. Super, teď jsem je koupila sestře k Vánocům,tak snad bude stejně spokojená! :)
    www.corculum.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...