Yves Rocher - Vyživující tělový krém ostružina

Krásné pondělí,
tak jsem hrozně ráda, že mám minimálně do čtvrtka ještě dovolenou a nemusím do tohohle počasí vůbec vycházet. Sněží, je tu bílo a mě se to vůbec nelíbí. Jak Vy jste nadšené z počasí a stále máte volno?

Dnes se mrkneme na tělový krém z vánoční limitované edice Yves Rocher. Již jsem Vám psala o sprchovém gelu se třpytkami, recenze zde. Vůně mě tak uchvátila, že jsem neodolala a ještě si pořídila právě tělový krém s tou samou vůní. Jelikož se jedná ale pouze o limitku, tak je nejvyšší čas o ní krému napsat. Na e-shopu jsem už krém nenašla, ale v kamenných prodejnách je stále dostupný.

Začnu balením, které se mi strašně líbí. I když se jedná o plast, tak ten je pevný a kombinace fialové se zlatou na mě působí luxusním dojmem. Design této limitky se opravdu povedl a krém je na vrcholu.

Tělový krém je obohacen o vyživující máslo z bio karité a mandlový olej. Je bez parabenů. Jestliže mi sprcháč nádherně voněl, tak krém voní ještě mnohem lépe. Vůně je sladká, ale přesto ne vtíravá, naopak jemná a moc příjemná.

Konzistence je něco mezi mlékem a máslem. Krém působí, že je hodně lehký a na pohled spíše jako mléko. Když se ale začnete mazat, tak máte spíše pocit, že se mažete hutným máslem. Okamžitě cítíte, jak pokožku těla zjemňuje. Po použití je pokožka nádherně hebká, provoněná a hydratovaná. Sice se pomaleji vstřebává, ale nelepí. Já si krém oblíbila, skvěle hydratuje, pokožku zanechává jemnou a úžasně voní.

Obsah: 150ml
Cena: cca 240Kč
Hodnocení: 5/5

Také jste podlehly vánočním edicím? Pokud ne, tak je nejvyšší čas, myslím, že brzy již nebudou k sehnání.

11 komentářů:

  1. Chci si z této řady taky něco pořídit, ale dostanu se do prodejny až příští týden, tak doufám, že tam ještě něco zbyde :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá skvěle! Já toužím po té malinové sadě :) jsem tvůj nový pravidelný čtenář!
    pandulka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Musím si to jít minimálně očichat, ostružiny zbožňuju! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tó víš, mám ten třpytivý sprcháč :) miluju ho!

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá skvěle! :) Já jsem před Vánoci pořád odolávala, tak doufám, že příští týden ještě nějakou seženu.
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že musí krásně vonět. :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ten obal je luxus a ta vůně musí být také fajn.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  8. vypadá krásně, ta vůně musí být super :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Vianočné edície sa Yves Rocher tento rok naozaj podarili. V tejto vôni mám krém na ruky a je úplne skvelý. Po prečítaní tohto článku si plánujem kúpiť aj ten telový krém. :) Naozaj dobrý výber.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...