Zázraky na poškozenou kůži od For Life & Madaga

Krásnou neděli,
tenhle článek jsem chtěla zveřejnit již někdy ve čtvrtek, ale jakmile si vše nepřipravím během víkendu, tak v týdnu nejsem schopná. Dnes konečně tedy recenze a to na značku For Life & Madaga, o které jste si již mohly u mě na blogu přečíst. Pokud nečetly, tak mrkněte sem. Značka je to již trošku dražší, záleží ale na produktech. Například čistící mléka apod Vás nezruinují. Ovšem po tom, co jsem již vyzkoušela můžu říct, že cena odpovídá kvalitě a pokud bych chtěla opravdu něco kvalitního, tak první mrknu právě na For Life & Madaga.

Dnešní recenze bude spíše jen pro určitou skupinku lidí, jelikož řeč bude o soli z Mrtvého moře a bariérovém krému na poškozenou kůži. Oba produkty testovala mamča, která má velký problém s hojením jizev, praskají, nehojí se a je toho mnohem více. Takže za možnost otestovat tyto dva produkty byla ráda.

Nemůžu se nezmínit o komunikaci s paní z For Life & Madaga, se kterou komunikace vždy byla skvělá a tentokrát byla strašně moc ochotná a poradila i lepší, více vyhovující produkty.


Krystalická sůl Mrtvého moře
O tom, že Mrtvé moře pomáhá léčit různé choroby asi většina už slyšela. Ovšem takový zájezd Vás vyjde na poměrně slušnou částku. Místo zájezdu a moře se mrkneme tedy na sůl. Minerály z Mrtvého moře uvolňují organismus, regenerují a působí proti různým kožním nemocím jako je lupenka či ekzémy.

Tato sůl, kterou koupíte u For Life & Madaga má maximální účinnost, je nejvyšší kvality. Je 2x čištěná sůl, drcená. Získává se z nalezišť s nejvyšší koncentrací účinných minerálních látek.

Mamče sůl opravdu skvěle pomáhá, na koupel se vždy těší. Po pár koupelích se jizvy začaly zacelovat a stahovat. Navíc působí skvěle na psychiku a na oslabený organimus má blahodárný účinek. Po koupeli se vždy cítí mnohem lépe, uvolněná a zrelaxovaná.

Sůl seženete v různých velikostech:
200g -  70Kč
950g -  215Kč
5 000g - 945Kč


2Derm Reha Special bariérový krém
Tento krém je dermatologicky testován, je to rychlá pomoc na poškozenou kůži. Krém je vhodný pro ošetření, úpravu a rehabilitaci poškozeného kožního povrchu. To znamená například při nadměrné suchosti a olupovaní, svědění a citlivá kůže, popálení...

Krém zabraňuje nadměrnému vysoušení, kůži chrání i přes UV zářením, je protizánětlivý, snižuje citlivost a podporuje hojení. Co mě hodně zaujalo, tak že pomáhá pacientům s vrozenou nemocí motýlích křídel.

Po prvních aplikacích se mamče zdálo, že jizvy spíše mokvají. To ji ale neodradilo a krém používala dále. Asi po čtvrté aplikaci se jizvy začaly stahovat a zacelovat. Krém může mamča jedině doporučit, pomáhá jí a to je nejdůležitější. Samozřejmě nečekejte ale úplně zhojení, určitě ne velkých zranění a jizev, které třeba léčíte delší dobu. Kém ale hodně pomůže, o tom žádná..

200ml - 1 600Kč
20ml - 273Kč
4ml - 60Kč

Moc děkuji For Life & Madaga za poskytnutí produktů k recenzi.

3 komentáře:

  1. Takýto nejaká zázrak potrebujem! super článok :)
    rada by som ťa pozvala na môj blog, kde práve prebieha mikulášska Giveaway o limitku od Alverde a tiež make-up catrice.
    www.mybeautygram.blogspot.sk
    #mybeautygram

    OdpovědětVymazat
  2. Znie to skutočne zaujímavo, hlavne tá soľ do kúpeľa :) Síce som sa vždy bála že mi to kožu extrémne vysuší, no túto skúsim veľmi rada :)

    Pozývam ťa na moju GA (:
    http://beingasanmonica.blogspot.sk/2014/12/october-november-2014-favorites-another.html

    OdpovědětVymazat
  3. Sůl se mi líbí, ale vanu používám jen na chalupě, takže by to asi nemělo cenu. Doma dávám přednost rychlé sprše. A krém taky nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...