Brandnooz box - Leden 2015

Hezký večer,
už máte plány na víkend? Po nevydařeném Ladyboxu následuje další krabička, tentokrát Brandnooz box, u kterého jsem doufala, že mě potěší více. Tenhle box plný jídla mě a vlastně celou rodinu nepřestal bavit ani po roce. Nebudu ale zdržovat a hned se vrhneme na obsah.

  • Jumex mango - 1l, 60Kč
Tahle značka už může asi někomu lézt krkem, je tu snad po čtvrté za sebou. Mě tolik nevadí, sama bych si to totiž nekoupila. Bohužel mi zatím chutnal jen ananas, do manga ale vkládám velké naděje. Navíc litrové balení, super.

  • Kikkoman sójová omáčka - 150ml, 109,90Kč
Sojovka je určitě praktická věc. Neobsahuje umělá aditiva, barviva, aromata ani konzervanty. Má mít bohatou chuť umami.

  • Efko křen strouhaný - 165ml, 39,90Kč
Má být extrémně silný a zachovávat přírodní léčivé silice. Vhodný k sýrům, masu, do omáčky...Já křen určo nee, ale třeba se nějak využije.

  • Racio Knäckebrot česnek - 250g, 35,90Kč
Česnek já naopak velmi ráda. Plátky se hodí jak se sýrem či šunkou, tak třeba s nějakou pomazánkou.

  • Tuty krekry tomato a oliva - 85g, 18Kč
Obsahují zdroj vápníku a jsou oceněny národní značkou kvality Klasa. Ochutnám, na zobání určo fajn, pokud budou chutnat.

  • Lipton Lemon macaroon - 28g, 49,90Kč
Píšu to vždy, když je v boxu čaj. Já čajová nejsem, zatím jsem neměla ani jeden z těch, co se v boxu objevily, ale makronkový čaj? To si dám naopak velmi ráda. Zelený čaj s citronem, doplněný vůní francouzských makronek.

  • Alpro kokosový nápoj - 250ml, 30Kč
A na tohle jsem moc zvědavá. Obsahuje vápník, vitamín D a B12. Dál obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry, bez laktózy. Trošku mě mrzí, že není větší balení, jen tohle malé pytíčko.

  • + Kikkoman recepty
Podobné bonusy já vítám a  tenhle je moc fajn.


Box sice není narvaný produkty jako většinou, vypadá chudší, ale co se obsahu týče, tak nemám co vytknout. Vše se využije, jsou zde praktické produkty, ale i něco na chuť a to je podstatné. Mě se boxík líbí.

Co vy a Brandnooz box? Také máte boxík doma, líbí se Vám obsah?

4 komentáře:

  1. Tenhle caj chci uz dlouho ochutnat ale zatim jsem si na nej v obchode nikdy nevzpomnela...a je pravda ze posledni dobou jsem spise na kavu ale tenhle caj vyzkouset musim :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Čaj, jumex, sojóvá omáčka a krekry by se mi líbily :) Ale nějak mě to pořád nepřesvědčilo o objednávce
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Kokosové mléko mě docela láká ochutnat, jen mě odrazuje ta vysoká cena :( škoda že na tyto výrobky nejsou skoro vůbec akce :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...