Kosmetické propadáky roku 2014

Krásnou středu,
jak užíváte týden? Včera bylo poměrně hezky, nesněžilo, naopak krásně svítilo sluníčko. Dnes sice sníh hlásí, ale doufám, že se nedostaví. Zimu špatně snáším a ještě horší je, když sněží. Od pondělí do středy mám poměrně volná dopoledne a musím říct, že si to užívám. Ráno si v práci udělám kafe a vytáhnu knížku. Fakt super :)

Včera jsem Vám ukázala oblíbené produkty minulého roku a dnes se mrkneme na propadáky. Těch nebylo zas tolik, přijde mi, že jsem měla spíše štěstí na ty fajn produkty, nebo alespoň průměrné. Těch hodně špatných bylo minimum. Takže dnešní článek bude stručnější :)

Co jsem zjistila, tak to, že se budu muset více zaměřit na dekorativku, zkoušet více nového a nečekat, až vypatlám první to starší. Protože pak to dopadá tak, že dekorativní propadák je jen jeden a celkově nové dekorativky nemám tolik vyzkoušeno.

Dekorativní kosmetika

Jelly Pong Pong Faire lashes mascara (Recenze) -Řasenka je naprosto k ničemu. Vůbec nepoznáte rozdíl před a po.
 


Pečující kosmetika

Philip B - African Shea Butter Gentle (Recenze) - Po tomhle šamponu byly vlasy hezké možná tak jeden den, druhý den už to není ono a třetí už jsou vlasy vyloženě bez života a splihlé. Navíc ošklivě voní, jako pánská kolínská.
 


Pure Fiji šampon a kondicionér z kokosového mléka (Recenze) -  Tahle dvojka nemusí třeba být tak špatná, ale mě přírodní šampony nesedí a tenhle nebyl výjimkou. Vlasy splihlé, bez objemu, mastné.
 

Kiss my face krém na ruce bergamot a grep (Recenze) -  Nádherně voněl, ale hrozně lepil, naprosto šíleně a jakmile lepivost zmizela, vůbec jsem neměla dojem, že bych si ruce mazala.

L`Occitane sprchový gel Fleur chérie (Recenze) - Sprcháč mi vůbec nevoněl. Vůně je silná a hodně vtíravá. Navíc vůbec nepěnil, sprcha s ním nebyla nijak super.


Duck Island tělové mléko Mandarin & Bergamot (Recenze) -  Hnusně smrdí, jako jar a ostatní vlastnosti také nestojí za nic. Špatně se roztírá, pomalu se vstřebává a nehydratuje.
 

Aveo tělové mléko Chocolate popcake (Recenze) - Zde jsem se hodně nechala zmást obalem, který vypadá úžasně. To je ale to jediné super na tomhle mléku. Je hodně řídké, téměř až vodové. Vůbec se nevsakuje a nehydratuje.


Našly jste nějaké propadáky za minulý rok? Co Vám nesedlo?

15 komentářů:

  1. Naštěstí ani jedno neznám, tak alespoň vím, co nebrat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kiss my face krém na ruce jsem měla a docela mi vyhovoval, ikdyž ta vůně je dost výrazná. Sprcháč od L'occitane jsem měla několikrát, ale jiné verze a ty mi voněly. Ikdyž teda jsou dost drahé.. Mně jako největší propadák přišla jedna řasenka od Dermacolu, potom další od CoverGirl, tekuté linky Bourjois a "laky na nehty" Rimmel :).

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenka od Jelly pong pong byla fakt hrozná :-D S Pure Fiji jsem měla obdobný problém, taky mi dost zatěžoval vlasy. Kiss my face krém na ruce mi nepřišel nějak extra špatný. Ale je pravda, že jsem ho musela dát docela tunu, aby měl nějaký efekt.

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jeden výrobok z tohto nepoznám a ani som tieto značky nikde nevidela, tak dúfam, že teda ani nebudem:)

    OdpovědětVymazat
  5. Nic z toho naštěstí neznám. Já taky měla docela štěstí a propadáků jsem měla minimum. Vlastně si vybavím jen jeden šampon, jinak nic :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nic z toho jsem neměla, díky za rady, čemu se případně vyhnout.

    OdpovědětVymazat
  7. Upřímně ani jeden výrobek neznám, ale kdybych na ně náhodou narazila, tak aspoň vím,. že je kupovat nemám :D
    ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzkoušela jsem 3 výrobky a až na jeden s tebou souhlasím :) sprchový gel od Loccitane jsem měla ve stejné verzi, také mi nevoněl, nemám tyhle těžké vůně ráda, Duck Island tělové mléko mě také nijak nenadchlo, horší byl ale ten sprchový gel, to jsem měla pocit že se umývám jarem :D krém od kiss my face mi napoprvé nebyl nijak příjemný ani mi moc nevoněl, pak jsem mu ale dala druhou šanci a strašně rychle se mi vstřebával což jsem v práci ocenila, ruce jsem po něm měla heboučké a nelepily, jen tu vůni bych ucítala jinou :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vybavuji si jen tělové mléko do sprchy od Balea, budu také muset prostudovat historii blogu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vidět ho v obchodě tak se tím tělovým mlékem nechám zmást taky protože ten obal je fakt boží, no škoda že ten obsah už tolik ne :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty vzorky od Phillipa B jsem taky z LB měla a byl to děs :)

    OdpovědětVymazat
  12. Zkusila jsem jen Duck Island a bylo to vážně příšerné mléko..

    OdpovědětVymazat
  13. Vtipné je, že je to skoro všechno z Ladyboxů... :D

    OdpovědětVymazat
  14. jéééžiš ...já jsem ve svém článku úplně zapomněla na Pure Fiji, to byla hrůza :D mastné vlasy, bez objemu, takové hnusné :D a svědila mě pak pokožka :(

    OdpovědětVymazat
  15. S žádným z produktů nemám zkušenost, ale ten poslední krém má vážně ňuňu obal :D :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...