Manufaktura - Pečující šampon a sprchový gel z řady Mojito

Hezký začátek týdne,
jak jste si užily víkend? Včera jsme s mamčou zašly na výbornou snídani a pak mrknout do obchodů. Nakoupila jsem si poměrně dost věcí a jsem z nich nadšená. Kdo sleduje FB, tak už je mohl vidět, kdo ne, tak na konci měsíce Vám je určo ukážu v new in článku :)

Dnes bude recenze na dva produkty od značky, která se u mě na blogu ještě neobjevila. Jedná se o Manufakturu, určitě znáte krámky, které vypadají naprosto kouzelně a lákají k návštěvě. Tohle je moje první zkušenost s ní, dlouho mě lákala, ale nikdy jsem nic nekoupila. Tohle duo jsem dostala jako dárek a byla jsem z něj nadšená.

Manufaktura je česká společnost, která vznikla v roce 1991. Vymýšlí a vyrábí ve vlastní maloobchodní síti. Používá prvotřídní ingredience, upřednostňuje rostlinné oleje a je bez parabenů. Netestuje na zvířatech, jako první získala certifikát Human Cosmetics Standrt v Čechách.

Pečující šampon Mojito
Z řady mojito jsem byla nadšená, miluji totiž tenhle koktejl. Že jsem ale v sadě našla šampon, to už bylo horší. Problém je, že mě totiž přírodní šampony nesedí, mám po nich naprosto příšerné vlasy. Splihlé, bez objemu a rychle se mastí. Od šamponu jsem tedy nicmoc nečekala.

Obsahuje panthenol, který má velký vliv na kvalitu a růst vlasů. Dále mátu, obilné klíčky a UV filtr. Poskytuje vlasům péči, hydratuje je a chrání před slunečními paprsky. Má vůni limetek a mátového esenciálního oleje. Ta vůně je naprosto úžasná, opravdu voní jako mojito, naprosto totožně. Co je ještě lepší, že ve vlasech je nějakou dobu cítit, nemohla jsem se té vůně po umytí nabažit. Provoní i celou koupelnu, prostě nádhera.

Šampon má gelovou, spíše řidší konzistenci, pění, ale poměrně málo. Ale už k účinkům, jak jsem psala, moc jsem nečekala, ale naštěstí šampon vůbec nebyl tak zlý. Je to první přírodní šampon, se kterým jsem neměla tak velký problém. Sice vlasy nebyly tak objemný jako normálně, ale přesto nebyly vyloženě splihlé, ani se rychleji nemastily.
Obsah: 215ml
Cena: 139Kč
Hodnocení: 4/5


Pečující sprchový a koupelový gel Mojito
Stejně jako šampon, tak i sprcháč obsahuje mátu, která čistí, obilné klíčky zvláčňují a hydratují a panthenol zklidňuje a regeneruje pokožku. Navíc při nachlazení by měla jeho vůně pomáhat uvolnit ucpané dutiny. Sprcháč voní stejně nádherně jako šampon. Mojito, vůně limetek a máty je naprosto skvělá. Také provoní celou koupelnu.

Sprcháč je také hodně řídký a pění minimálně. Pokožku ale nevysušuje. Sprcháč je za mě lehčí nadprůměr, vyzdvihuje ho převážně luxusní vůně.
Obsah: 215ml
Cena: 135Kč
Hodnocení: 4/5


Co vy a Manufaktura? Jaká je Vaše oblíbená řada a produkt?

11 komentářů:

  1. Děkuju za tvůj typ, někdy ho možná vyzkouším. Jinak na vlasy mám ráda přírodní kosmetiku Lush a nebo šampony od české přírodní značky Bione. Ty jsou taky skvělé.. máš hezky čtivé články, musím tvůj blog začít navštěvovat častěji. Měj se pěkně - www.lucieruzickova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju, tos me potesila:)
      Me ty prirodni nesedi, sama bych si je nekoupila. Nejradeji mam Gliss kur atd ;)

      Vymazat
  2. Tuhle mojito řadu miluju. K Vánocům jsem dostala šampon z řady mrtvé moře, tak jsem na něj zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  3. Já Manufakturu zbožňuji a mám od nich teď dost produktů. Nejlepší je pivní šampon, po kterém mi začaly růst rychleji vlasy.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to je skvělý, o tom bych možná i tedy uvažovala, sice mi rostou docela dobře, ale třeba by mohly ještě rychleji :D

      Vymazat
  4. Vždycky, když kolem Manufaktury jdu, tak si říkám, že bych si mohla něco koupit.. Hmm.. a stejně vždycky nic :D tak snad příště :-) Každopádně ty baleníčka jsou fakt krásná!

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  5. Jee, já chci taky mojito! :) měl jsem od nich pivový šampon, a dalo se to, ale nic moc :) ale MOJITO musí být lepší :D

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tak na tuhle řadu si brousím zuby.. a pak ještě na mandarinkovou nebo grepovou (už si nepamatuju co mi to naposledy tak vonělo) :)

    OdpovědětVymazat
  7. No, moc přírodní to složení tedy není. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...