Oblíbená kosmetika roku 2014

Hezké úterý,
všude na blozích se teď můžete dočíst o oblíbencích, ale i propadácích minulého roku. Ani já Vás těchto článků neušetřím. Dnes Vám ukáži kosmetiku, kterou jsem si minulý rok oblíbila. A to jak dekorativku, tak i pečující. Bude se jednat pouze o produkty, které jsem nově objevila, nebo si je oblíbila. Nebudu tedy zahrnovat moje stálice.

Ke každému produktu je přidám odkaz na recenzi, aby jste se v případě zájmu mohly podívat. Docela mě překvapilo, že jsem neobjevila, nebo si v tomto roce neoblíbila žádnou novou rtěnku, používala jsem převážně svoje starší oblíbence. Začneme tedy rovnou dekorativkou, které je méně než té pečující.

Dekorativní kosmetika

Playboy toaletní voda Pin up (Recenze) - Vůně je to sladká, jemná a nevtíravá. Na toaletku má docela slušnou výdrž.
 

Astor 24 perfect stay eyeshadow (Recenze) - Tyhle stíny v tužce mě opravdu překvapily. Jsou skvěle pigmentované, ale hlavně ta výdrž, vydrží naprosto celý den bez toho, aby se slejvaly. Jsou super jako stíny, tak i jako klasická tužka. Jsou měkké, takže není třeba na ně tlačit.


Sleek paletka Vintage romance (Recenze) - Tak téhle koupě nelituji ani náhodou. Naprosto dokonalé odstíny, které na očích drží celý den, krásně vypadají a já si je prostě zamilovala. Obsahuje převážně zlaté a vínové odstíny, až jeden jsou všechny třpytivé.
 

Catrice řasenka Better than false lashes (Recenze) - Řasenka měla pár much, já si ji přesto oblíbila. Řasám dodala super objem, lehce i prodloužila. Občas měla tendence lehce se mazat, ale dalo se to, i tak jsem ji měla ráda.

Moje řasenka Best (Recenze) - Má plastový kartáček, který si poradí s každou řasou. Vůbec neslepuje, během dne drží na místě, nerozmazává se, neopadává. Řasám dodá objem, ale zároveň je i prodlouží.

Yves Rocher voděodolná řasenka dokonale tvarující řasy (Recenze) - Má docela řídkou konzistenci, takže jsem se bála slepování, zbytečně. Řasy krásně oddělení, zahustí a prodlouží. Nádherný efekt na řasách. Poradí si i se spodními, se kterými má většina řasenek problém. Voděodolnost na jedničku, bez problémů zvládla moře a vlny, slzení, zkrátka vše.

Paese tvářenka s arganovým olejem (Recenze) - Má skvělou pigmentaci, je třeba s ní pracovat opatrně. Vytvoříte s ní jak výraznou barvu, tak ale i přirozenější růžovou. Perfektně je i výdrž, bez problému drží celý den. Navíc sladce voní a na arganový olej já slyším.


Moje hedvábně jemná růž (Recenze) - Tvářenka je dobře pigmentovaná, má takovou cihlovou barvičku, která na tvářích vypadá moc dobře. Vydrží celý den, což mě překvapilo. Jediný problém je s víčkem, které se hned rozpadlo.

Astor Skinmacth 4ever bronzer (Recenze) - Tak tohle je naprosto dokonalý produkt. Pleť krásně sjednotí a zároveň dodá trochu barvy, nevytváří však masku. Pleť po nanesení vypadá tak úžasně. Používám i občas místo tvářenky. Pleť nevysušuje a vydrží celý den.


Dermacol BB Magic beauty cream (Recenze) - Já na BB nějak nejsem, nevyhovují mi. Našla jsem ale výjimku a tou je BB od Dermacolu. Používala jsem ho převážně v létě na dovče, ale neměla jsem problém vzít si ho i pak doma do města. Krytí je střední, ve větší vrstvě až vyšší střední. Nedělá dojem masky, pleť sjednotí, kryje a hydratuje. Je docela hutný, přesto ale takový řídký, má zvláštní konzistenci, ale vyhovuje mi.

L`Oréal dlouhotrvající make-up Infallible (Recenze) - Jeden z nejlepších make-upů, co jsem kdy měla. Dokonale kryje, dobře se roztírá a nevysušuje. Pleť je po něm tak nádherná, že furt jsem měla nutkání na sebe koukat do zrcadla :D Krytí je vysoké, přesto ale nedělá masku. TOP produkt roku 2014.



Pečující kosmetika

Yves Rocher řada Culture bio s medem a musli (Recenze) - Než vypisovat každý produkt zvlášť, tak tuhle řadu shrnu v jednom. Zbožňovala jsem totiž všechny produkty. Nejlepší byl ale určitě krém na ruce, který mi bylo vyloženě líto dopotřebovat.

Yves Rocher sprchový gel se třpytkami ostružina (Recenze) - Stejně jako minulý rok, tak i letos sem musím zařadit sprcháč se třpytkami. Krásné balení, příjemná vůně. Sprcháč nevysušuje, dobře pění.
 

Dermacol sprchový gel Aroma ritual rebarbora a jahoda (Recenze) - Sprcháč je naprosto dokonalý na léto. Má úžasně sladkou vůni, někomu by mohla přijít až přeslazená, ale já ji milovala. Je docela hutný, skvěle pění a pokožku nevysušuje.
 

Balea mandlový balzám na rty (Recenze) - Já miluji marcipán, takže balzámek jsem si koupila především kvůli vůni. Ta nezklamala, voní jako marcipán, takže láska na první čichnutí. Po rtech příjemně klouže, vydrží cca hodinku. Rty jsou hydratované, ošetřené. Přesto myslím, že na příliš popraskané rty by nestačil.

Regina Floris noční krém s  růžovým olejem (Recenze) - Krém seženete na e-shopu levandulum.cz , má lehkou konzistenci, dobře se roztírá a ihned se do pleti vsákne. Moc dobře hydratuje a po použití je pleť jemná, příjemná na dotek. Má výraznější, ale přesto příjemnou vůni.
 

Saloos obličejový olej Argan revital (Recenze) - Používám místo nočního krému, ne denně, ale spíše pro rozmazlení. Dokonale hydratuje, pleť nezanechává příliš mastnou, ale krásně jemnou a zregenerovanou. Bylo mi dokonce řečeno, zda nechodím na botox, jak pleť vyhladí :D

Saloos bio balzám Argan revital (Recenze) - Opět budu opakovat, že na argan já slyším. Balzámky Saloos jsem si oblíbila především na oční okolí, díky nim nemám takové kruhy pod očima. Ani tenhle nezklamal, je skvělý.Je super i místo krému, ale jelikož se jedná o malé balení, tak je mi to líto, byl by hned pryč.

Essence krém na ruce Cookies&Cream (Recenze) - Krém voní tak sladce jako vypadá, škoda, že se jednalo pouze o limitku. Sice chvilku zanechával na rukou mastnou stopu, ale to mi nevadilo. Super hydratoval a ruce byly po použití jemnější. Navíc ta vůně, super.
 

Saloos bio tělový peeling mojito (Recenze) - Naprosto dokonalá vůně mojita. Není extra drsný, ale zároveň ani ne jemný, tak akorát. Obsahuje olej, takže pokožku nevysušuje, naopak jí hydratuje a není poté už třeba mazat krémem.
 

Nobilis Tilia Čokoládová fantazie (Recenze) - Tohle byla opravdu fantazie. Obsahuje čisté kakao a jak čoko vůně v kosmetice nemusím, tak balzám voněl skvěle. Opravdu máte pocit, že se mažete čokoládou, ale nebarví, dobře se do pokožky vsákne a perfektně hydratuje. Dá se použít i jako maska na vlasy, k masážím, zkrátka na vše.

For Life & Madaga intenzivní kúra proti celulitidě (Recenze) -  Samozřejmě samotný produkt Vás celulitidy nezbaví. Ale měla jsem po něm tak úžasně hladkou pokožku jako ještě po ničem jiném. Po aplikaci Vás namazána místa začnou studit. Má hodně výraznou vůni.
 

Dove tělové mléko Essential nourishment (Recenze) - Mléko pro suchou pokožku, které mi v létě pomohlo od toho, abych se celá nesloupala. Je to opravdu hydratační bomba. Je poměrně hutné, až máte pocit, že se mažete spíše máslem.
 

Farmona mandlový tělový balzám (Recenze) - Má docela řídkou konzistenci, rychle se vsakuje a pokožku dobře hydratuje. Voní jako cukrovinky, pralinky. No zkrátka k sežrání. 
 

Farmona tělová pěna kokos a banán (Recenze) - Farmona má zkrátka úžasný vůně a produkty. Tenhle produkt byl opravdu jako pěna, zvláštní našlehaná konzistence. Nelepí, skvěle hydratuje. Vůně navíc na pokožce docela drží.

Alverde vánoční máslíčka (Recenze) - Úžasné vůně, opravdu máslová konzistence, skvělá hydratace. Navíc rozkošné balení, já si je zamilovala a doufám, že budou i příští rok.
 

Balea tělový krém Cukrová pusinka (Recenze) - Sladké vůně já mám ráda, takže krém jsem kupovala s tím, že vůně bude přesně pro mě. Byla, sladká, téměř až přeslazená, voní jak dortíky. Krém měl hodně hutnou, máslovou konzistenci a skvěle hydratoval. Bohužel už se sehnat nedá.

Yves Rocher vyživující tělový krém ostružina (Recenze) - Má lehkou konzistenci, přesto při mazání máte pocit, že se mažete máslem. Pokožka je úžasně hebká, hydratovaná a provoněná.

Balea Professional šampon a balzám After sun 2in1 (Recenze) - Odstraňuje z vlasů zbytky písku, soli a chloru. Používala jsem ho u moře a je to zázrak. Vždy mám vlasy od moře zničené, díky tomuhle šamponu jsem je ale měla v dobrém stavu. Navíc vlasy vůbec nemastil, byly lesklé a nadýchané. Určitě v létě kupuji znovu.
 

Oriflame šampon pro barvené vlasy s jahodami a mandlemi (Recenze) - Nevěřila bych tomu, že Oriflame šampon by mohl být tak super, ale byl. Nádherně voněl, sladká vůně, která provoní celou koupelnu. Vlasy byly úžasně vzdušné, lesklé a vůbec se nemastily.
 

Co Vaše oblíbená kosmetika za minulý rok?

19 komentářů:

  1. wau tolko oblubených produktov!!! Suhlasim s makeupom od Loreal, je v mojej top 10 oblubených za minulý rok, práve mi došiel, tak musím kupiť nový :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tá rada od YR s bio medom a musli vyzerá veľmi dobre, ale v kamennom obchode so ju dajako prehliadla

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc mě zaujal krém na ruce od YR. Včera jsem načala nějaký, nejspíš z nějaké jejich klasické řady, ale zázrak to není :( A arganový olej mám doma od Ryoru a už se moc těším, až na něj přijde řada. Zkusím ho určitě na vlasy, ale občas i na pleť :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tělová máslíčka Alverde jsou moje velká láska, ty vůně jsou nádherné:-) A oblíbila jsem si i mandlový balzámek na rty Balea, dostala mně ta vůně, jak jinak:-D Jahodovo-rebarborový sprcháč od Dermacolu je taky můj oblíbený, i když kávový mám raději:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kávový jsem ještě neměla, ale jelikož kafe miluji, tak ho chci zkusit :)

      Vymazat
  5. Na arganový olej taky slyším :-D Máslíčka jsou boží. Naopak ten krém na ruce od Essence mě nezaujal a nepřišel mi výživný. Čokoládová fantazie a Aroma ritual sprcháče - paráda, to jsou i moji oblíbenci. A perfectstay mám zrovna na očích :-) Trošku se mi slévají, tak je používám spíš jako tlustší linku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vim, že v krému se neshodnem :) Také je mám raději jako linku.

      Vymazat
  6. Tu Playboy vůni jsem dostala teď k Vánocům, akorát v takovém tom jiném balení :D jinak řasenka od Catrice je fakt super! Tvářenku i řasenku od kosmetiky Moje mám taky, a jsem spokojená.. akorát řasenku mám tu v té zelené verzi (netuším, jak se ted jmenuje) :-)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  7. Rozhodně se shodneme na řasence Catrice, stínech v tužce Astor a tvářence Paese. Naopak ten čokoládový balzám byl pro mě propadák, byla jsem ráda, že jsem ho spotřebovala při odličování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě přišel skvělý, ale na odličování jsem ho tedy nepoužívala.

      Vymazat
  8. Playboy vune miluji.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Mandlový balzám od Balei je také můj oblíbený! :)
    Kriss

    OdpovědětVymazat
  10. Dove Essentials je moje najobľúbenejšie telové mlieko, krásne vonia, dobre sa vstrebáva a pokožku pekne hydratuje.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...