Random aneb prosinec 2014

Krásné pondělní ráno,
dnešním článkem si shrneme prosinec, který se nesl převážně v duchu Vánoc. A jelikož vánoční fotky jste již mohly vidět už několikrát, tak článek to bude poměrně stručný. Co tak koukám, tak jsem ani nicmoc jiného nefotila.

Na začátku prosince byl Mikuláš, který se u nás ,,slaví", i když jsme velcí. Dostala jsem spoousty dobrot a to jak doma, tak i u Honzy. Takže nadílka dvojnádobná :)

Na začátku měsíce jsme také s Honzou na otočku vyrazili do Plzně, jelikož dostal lístky na koncert skupiny Čechomor, který se konal na podporu nadace Pomocné tlapky. Koncert byl ale v týdnu, takže v práci jsem končila dříve a ihned jsme jeli, naštěstí jsme to stihli. Mě se koncert moc líbil, i když to není skupina, kterou bych poslouchala, ale bylo to hezké. A když už se jednalo o dobrou věc, tak jsem si tam koupila látkovou tašku s pejskama, kterou využiji třeba jako nákupní. :)

No a zbytek měsíce se nesl v duchu Vánoc. Pečení cukroví, nakupování dárečků a vánočních dekorací. Vánoce byly moc fajn. Měla jsem dva týdny dovolenou, takže válení se u pohádek a hromada cukroví. Štědrý den jsem trávila s rodinou, druhý den jsme slavili s Honzou. Opravdu jsem si Vánoce užila. Rok jsme zakončili Silvestrem, výjimečně jsem nebyla doma, ale opět s Honzou, kde jsme si o půlnoci přiťukli sektem a na terase prskali prskavky, paráda :) Bohužel to jsem vůbec nefotila, takže ze Silvestra žádné fotky nejsou.
Mikuláš

 Hnízda / Perníčky / Rumové koule / Pusinky

 Kafe a malinový muffin, výborný / Pistáciový termix / Už mám všechny:) / Za nálepky v Albertu jsem nasbírala pět pohádek :D

 Z koncertu Čechomor / Pizza v práci / Moje první Yankee Candle svíčka

 Vánoční hvězda / Nikouš na Vánoce s mašlí :D / Babičky stromek / Najdete mezi dárky hafana?

Náš stromek / Vánoční kafe s kamarádkou / Dárečky


Jak jste si užily prosinec Vy?

11 komentářů:

  1. Moc hezké fotky :) Ten hafan je naprosto boží, hned bych ho adoptovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Z cukroví miluju aprso všechny! hnízda. aach :D
    jinak yankee candle klasika a stromeček moc pěkný :)
    hezký random článeček :))
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
  3. Tie "hnízda" vypadajú super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné fotky, jestli je ten malinový muffin z Lidlu, tak ten je moc výbornej :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Mas roztomiluckeho psika :*
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/01/ziaja-manuka-tree.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...