Spotřebováno za prosinec 2014

Krásnou neděli,
jak jste si užily víkend? Mnohým z Vás končí zítra dovolená či vánoční prázdniny, jak se těšíte? :) Mě končí volná dopoledne v pondělí a úterý, která jsem měla. Každý den zas od sedmi do práce. Trochu změn ale přesto bude, dítko jde na tři dopoledne do školky, začíná mi každodenní odvádění děti do školy. Vždy je odváděl táta, jen snad od listopadu jsem 2x v týdnu šla já, teď mě to čeká každý den. Jen občas odvede on, nechce povinně, ale s pocitem, že se mu chce. Chlap no :D No ale od pondělí do středy je tedy i malý dítě ve školce, takže až odvedu, mám volno. V klidu se můžu nasnídat, číst si, nebo spát :D

Už ale k dnešnímu článku o spotřebovaných produktech. V listopadu jsem avizovala, že v prosinci to asi nijak slavné nebude, opak je pravdou. Hned na začátku měsíce se mi povedlo spotřebovat několik produktů a průběžně během celého měsíce se shromažďovaly další. Došlo mi celkem 10 věcí, což je ještě více než normálně.


1. Eveline sprchový peelingový gel proti celulitidě (Recenze) - Tak tenhle peeling jsem milovala, prvně jsem měla dvě cestovní balení a poté koupila plné. Krásně voněl po citrusech, byl poměrně drsný, takže pokožku parádně zjemnil.
Koupila bych znovu: ANO

2. Lirene micelární voda (Recenze) - Moje první micelárka, prvně byla fajn, po čase mi ale přestala vyhovovat. Voděodolný make-up ani omylem neodstraní, navíc mi přišlo, že k očím není moc šetrná. Měla jsem je po ní takové ,,těžké" a ještě ani ne pořádně odlíčené.
Koupila bych znovu: NE

3. Saloos tělový olej vanilla (Recenze) - Olej příjemně voněl a na to, že se jedná o olej, se moc dobře vstřebával. Pokožka byla úžasná hebká, hydratovaná. Zbytek jsem dopoužívala na zklidnění pokožky po epilaci a také super, nedráždil, naopak zklidnil.
Koupila bych znovu: ANO

4. Sans Soucis krém Moinsture aqua benefits (Recenze) - Tenhle krém jsem měla už hodně dlouho, když jsem ho prvně používala, tak se mi na obličeji vytvořili ošklivé, velké pupínky. Spíše takové boláky a nešly téměř ničím zakrýt. Mamča měla ten samý problém, pupínky. Dlouho ležel v šuplíku, vytáhla jsem ho nedávno a už to nebylo tak zlé, sem tam nějaký mikro pupínek, ale to je tak vše. Hydratace průměrná, je hodně lehký.
Koupila bych znovu: NE

5. a 6. Alverde tělová másla (Recenze) - Máslíčka jsou z limitované vánoční edice, moje první zkušenost s touto značkou a skvělá. Másla jsou hutná, ale dobře se vstřebávají a nelepí. Vanilka má jemnou vůni, pomeranč naopak výraznější. Já si je zamilovala.
Koupila bych znovu: ANO

7. Lavera univerzální krém (Recenze) - Voní krásně po citrusech, je vhodný jak pro pleť, tak i pro péči o tělo. Je poměrně mastný, takže ideální pro suchou pleť jako noční krém. Hydratuje na jedničku, poradí si i se suchými patami. Univerzální a skvělý.
Koupila bych znovu: ANO

8. Yves Rocher sprchový gel se třpytkami ostružina (Recenze) - Sprcháč z vánoční limitky jsem si hned zamilovala už jen díky svému vzhledu. Má příjemnou, hustou gelovou konzistenci, krásně pění a nevysušuje. Nádherně voní.
Koupila bych znovu: ANO

9. Moje matující kompaktní pudr (Recenze) - Pudr hezky přilne k pleti, nedělá nepřirozenou vrstvu na pleti, naopak vypadá dobře. Je určen spíše pro mastnou pleť, tu já nemám, ale přesto jsem byla spokojená. Nelíbilo sem mi pouze balení, jelikož víčko se mi během dvou dnů utrhlo. Pudr ale stojí pár korun a za ty peníze je super.
Koupila bych znovu: ANO

10. Dermacol lesk na rty Diamont gloss - Lesk už snad není v nabídce, takže jsem nepsala ani recenzi. Na rtech vypadá krásně, obsahuje třpytky a to se mi líbí. Bohužel nevydrží moc dlouho, za půl hoďky je pryč, což je škoda. Výdrž je bohužel podprůměrná.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

Znáte některý  z produktu? Co Vaše prosincová spotřeba?

17 komentářů:

  1. Já také měla 10 :)
    Jinak znám micku Lirene (hrozná to věc), peeling Eveline (celkem fajn) a ten krém Sans Soucis (vypotřebovala jsem nakonec na nohy, hrozně mi vadila parfemace) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nic z toho jsem nezkoušela, ale láká mě ten Saloos. Bohužel si ho nejspíš nepořídím, protože mi přijde, že bych to spotřebovala hned :(

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ještěže jsem si tu vodu od Lirene nekoupila, už kolikrát jsem se na ni dívala :) Štve mě, že jsem neměla štěstí na ty máslíčka, příští akci už musím fakt stihnout :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel micelárku doporučit nemůžu. Já jsem spokojená s Dermacol.

      Vymazat
  4. Z těch tvých prázdných výrobků jsem toho měla už dost - Eveline peeling, máslíčka od Alverde, oleje od Saloosu a se vším jsem byla spokojená a koupila bych si to znovu.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Oooo, ten YR sprcháč jsem tuze chtěla, vypadá krásně!

    OdpovědětVymazat
  6. Máslíčka jsou boží, taky jsem včera jedno dodělala :-) Micelárka mi celkem vyhovovala, měla jsem sice i lepší, ale i mnohem horší :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná spotřeba, zkusím se podívat v DM jestli tam mají ještě ty máslíčka a v Yves Rocher ten gel se třpytkami :)

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovědětVymazat
  8. Docela jsi mě nalákala na ten peeling. Prosím tě, kde ho kupuješ? Já jsem si Eveline snad nikdy nikde nevšimla, jsem slepá? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mám z e-shopu, ale Eveline jsem nedávno viděla i v Tetě.

      Vymazat
  9. Z micerálky Lirene jsem měla podobný pocit jak ty. Koupila jsem si ji hlavně proto jak voněla, nakonec jsme ji ani nespotřebovala a vyhodila a na oleje od Saloos se chystám už hodně dlouho a furt se nejsem schopná dokopat k tomu abych si nějaký koupila.)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...