30 beauty questions TAG

Krásný pátek,
konečně konec pracovního týdne, co plány na víkend? Já měla volno už od středy a volné dny si opravdu užívám. V podstatě se flákám, ale to mi vůbec nevadí, odpočinu si. Sleduji filmy, také fotím fotky na blog, prostě pohoda. A večer mě čeká kino, takže určitě bude další movie tip na blogu.

Dlouho ale na blogu nebyl žádný tag, přitom se mi jich v poslední době líbilo hned několik. Vůbec jsem ale nebyla schopná nějaký sepsat. Tenhle tag se teď ale objevuje snad nejvíce, tuším, že ho přeložila Mia z Kissbooku. Tak se pohodlně usaďte a můžete se vrhnout do čtení :)

1. Vzpomínáš si na svůj první kosmetický produkt?
Tak to vůbec, možná to byla gelová řasenka se třpytkama :D Mamča mě vedla k tomu, abych se o sebe starala a líčila se. Sama o sebe pečuje a líčení je u ní stejně jako u mě na denním pořádku. Když jsem byla mladší, tak dělala Avon lady a tahle značka podle mě byla mezi prvníma, které jsem začala používat, i když minimálně. Barevná řasenka, třpytivý tělový pudr, asi produkty, které bych už teď nepoužila :D


2. Specifikuj perfektní řasenku. Už jsi takovou objevila?
Od řasenky očekávám objem, ale i prodloužení. Kdybych si ale měla vybrat, tak spíše ten objem, nelíbí se mi, když mi řasenka prodlouží jen pár řas bez toho, aby je zahustila, vypadá to blbě. Tag jsem kopírovala od Sedmikrásky a v tomto bodě s ní souhlasím,nevadí mi efekt lehce slepených řas, pokud k tomuto efektu jsou přidány i ty dva předchozí.

Nejhezčí řasy rozhodně dělají řasenky Gabriella Salvete - D`Amore a Diamante. Řasy nádherně objemný, prodloužený, zkrátka jak pro panenku. Spokojená jsem i s Astorem, ty dělají právě ten efekt slepených řas, ale výsledek je moc fajn.


3. Jaké krytí preferuješ u make-upu?
I když mám pleť ok, netrpím na akné a v podstatě by mi stačilo jen pleť lehce sjednotit, tak nejsem zastáncem přirozených make-upů. Takže minimálně střední krytí požaduji.

4. Oblíbená high-end značka?

Zas tolik dražší kosmetiky nevlastním. Přijde mi zbytečné dávat například za tvářenku několik stovek, když si vystačím s těmi levnými. To raději ty peníze vrazím jinam. Přesto se pár kousků u mě najde a to převážně Clinique a Clarins. Je Inglot high-end?!

5. Jakou kosmetickou značku jsi vždycky chtěla vyzkoušet, ale stále jsi se k ní nedostala?
Tolik značek je, samozřejmě z té dražší kategorie. Ale jak jsem psala výše, sice se mi líbí, ale spíše jen toužím, ale nemusím ji nutně mít. Dlouho toužím po srdíčku Too Faced, celkově má tahle značka skvělý sortiment. Také mě láká the Balm či Benefit. A Lollipops Paris je sladká.

6. Oblíbená značka z drogérie?
Vybrat jen jednu je trošku nemožné. Mám ráda Dermacol a to jak v rámci dekorativní, tak i pečující kosmetiky. Vždy se zastavím i u stojanu Maybelline, zde jsem našla svojí stálici v podobě make-upu či pudru a rtěnkobalzámy Color Whisper zbožňuji.
 
7. Nosíš umělé řasy?

Nenosím, nikdy jsem je neměla a na běžné nošení mi nepřijdou vhodné.

8. Je nějaký druh kosmetiky, bez kterého nevyjdeš ven z domova?

Upřímně? Ano, líčím se i jen na doma, takže jen tak nenalíčená bych nikam nevyrazila.

9. Jakého produktu si nejvíc ceníš a opatruješ ho jako mimino?

Asi žádný takový není. Mám ráda svoji kosmetiku, třeba paletky Sleek zbožňuji, ale produkt, který bych vyloženě nějak opatrovala a cenila, to asi ne.

10. Jak často nakupuješ kosmetiku? Vyhovuje ti víc nakupovat líčidla po jednom, nebo spíš jít na nákup jednou za čas a nakoupit toho víc?

To je těžká otázka, nakupuji když něco potřebuji a nebo jdu jen tak mrknout do drogerie. Asi mi více vyhovují větší nákupy, z větší hromádky novinek mám i větší radost :D

11. Máš "kosmetický rozpočet", nebo utrácíš, jak se ti zachce?

Nemám žádný rozpočet, když něco opravdu chci, tak si to koupím. Zas na druhou stranu ale hledím na to, jaké jsem měla ostatní výdaje. Momentálně se snažím nenakupovat tolik nepotřebné kosmetiky a syslit, mám toho dost, ale uznávám, že ne vždy se úplně zadaří.

12. Používáš při nákupu kosmetiky kupóny, slevy a věrnostní karty? Ovlivňují tě různé akce k nákupu kosmetiky, kterou vlastně nepotřebuješ?

Ano, na různé akce já slyším :D 1+1, 2+1 nebo dárek zdarma, hned se nakupuje lépe. Ale jak jsem psala výše, teď i těmto akcím odolávám. Kartičky používám, to samé slevy.

13. Jaký typ kosmetiky nakupuješ nejčastěji?

V poslední době jsem si strašně zamilovala rtěnky, dříve jsem je vůbec nepoužívala a teď mě lákají snad nejvíce. Jsem také hodně tvářenková. Tohle je ale druh kosmetiky, který kupuji pro radost, ne že bych ji potřebovala.
Co ale ubývá a kupuji když je třeba, tak tělová mazadla, čístící gely, šampony..Toho mám teď ale také slušné zásoby :D

14. Existuje značka, kterou nemůžeš absolutně vystát?

Asi žádná taková není. Spousta blogerek uváděla Mary Kay, proti ní já nic nemám a jiná značka mě nenapadá.

15. Snažíš se vyhnout určitým složkám ve složení (olovo, sulfáty, parabeny...)?

Ne, ani složení nerozumím. Buď mi produkt sedí, nebo nesedí. Nemám citlivou pleť ani pokožku, dokonce ani pokožku hlavy, takže na složení koukat ani nemusím. Když mi produkt sedí, tak je mi upřímně fuk, jestli má v sobě parabeny apod. Naopak třeba přírodní šampony nejsou nic pro mě moje vlasy, takže tady dávám přednost chemii.

16. Máš oblíbené místo, kde nakupuješ kosmetiku?
 

U nás v DMku. Skvělá prodejna, moc příjemná obsluha, tam chodím fakt ráda.

17. Péče o pleť: Zkoušíš ráda nové značky a výrobky, nebo si ráda uchováváš svou rutinu?
 

Zkouším ráda nové značky, i když jsem našla například skvělé krémy, stejně jsem u nich nezůstala a zkouším stále nové. Netvrdím ale, že bych si je už znovu nekoupila, naopak. Přesto si nedovedu představit, že bych zůstala u jednoho produktu a další už nevyzkoušela.

18. Oblíbená "bath and body" značka?

Tady náročná zas tolik nejsem, spíše nejsem ochotná do sprcháčů vrážet větší peníze. Mám ráda Dermacol a jeho řadu Aroma ritual. Krásně voní, pěnivé a nevysušují. Palmolive má naopak krásně krémové sprcháče, to samé Dove. Skvělé jsou i od Yves Rocher. A naprosto miluji sprchové pěny Rituals, ty jsou bohužel ale dražší.

19. Kdybys mohla od teď nakupovat a používat už jen produkty od jedné značky, jaká značka by to byla?
Jen jednu? Vážně? Yves Rocher. Sedí mi jak dekorativka, tak i pečující kosmetika, takže největší výběr.

20. Jaká značka má dle tvého názoru nejpovedenější obaly?
Opět zmíním značky, o kterých jsem již psala. The Balm a Too Faced mají podle mě naprosto nádherný obaly, luxusní. Líbí se mi i jednoduchost a elegance MAC.

21. Jaká celebrita má vždy skvělý make-up?
 

Tohle až tolik nesleduji a těžko říct jen jednu. Hodně blízká mi svým líčením je Mila Kunis, ty její oči, nádhera. Líbí se mi i Demi Lovato a Rihanna také většinou vypadá skvěle. Emma Watson nepotřebuje snad komentář.

22. Na jakém e-shopu nejčastěji nakupuješ kosmetiku?
 

Nejvíce na krasa.cz a parfum.cz

23. Jmenuj 5 tvých oblíbených youtube beauty gurus.

Nesleduji youtuberky.
 

24. Máš ráda multifunkční produkty, jako třeba stainy, shimmer bricks...? 
Ani si nevybavuji, že bych doma takovéhle líčidlo měla, takže ani ne. Raději vše na jedno využití než na milion dalších způsobů.

25. Jsi v nějaké fázi líčení nemotora?
 

Neumím pořádně horní linky, zvládnu jen opravdu tu nejobyčejnější a tekuté linky jsou pro mě naprosto mimo. Také nekonturuji obličej, ale to mi ani nevadí.

26. Používáš primer pod oční stíny?
 

Jeden doma mám, ale používám jen opravdu výjimečně.

27. Kolik vlasových produktů použiješ během jednoho obyčejného dne?
 

Během obyčejného dne? Tak žádný :D Jen opravdu výjimečně si stříknu do vlasů lak, nebo uhladím bází, ale rozhodně to není denně. A vlasy myji až po třech čtyřech dnech.

28. Co použiješ první - korektor nebo make-up?
 

Korektory nepoužívám a nikdy jsem nepoužívala. A kdyby jo, tak určo první make-up.

29. Zvažovala jsi někdy navštívit make-up kurz?
 

Zvažovala a stále zvažuji, ale není to nejlevnější sranda, takže to mě trošku odrazuje. Ale určitě bych ráda si kurz udělala.

30. Co na make-upu miluješ?
 

Make-up dokáže divy. Zamaskuje nedokonalosti, zvýrazní přednosti. Navíc ta rozmanitost, barvičky, různé produkty, zkrátka mě to baví a k ženě to patří.


Jak se Vám tag líbí? Shodneme se na něčem?
Pokud jste tag také dělaly, klidně mi zanechte odkaz :)

10 komentářů:

  1. Obdivuji, že se líčíš denně, já jsem na to hrozně líná :D Jinak moc hezký tag, už ho mám taky sepsaný, ještě vytvořím fotky a o víkendu bude článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě naprosto běžná věc, nedovedu si představit, že bych se ráno nenalíčila.
      Budu se těšit na článek :)

      Vymazat
  2. Moc hezký tag! já se také líčím každý den ;) a baví mě to. Jinak Rihanny líčení se mi taky moc líbí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se líčím denně, ale pravda, mít hezčí pleť (myslím tím aspoň bez začervenání a nedokonalostí), líčila bych se možná méně. Těžko říct, mám to taky trochu jako velký koníček :-)
    Taky bych chtěla vyzkoušet něco od Too Faced, snad se mi brzy poštěstí. A taky téměř nekonturuju (ale snad se to na kurzu naučím) :-)))
    Stars by Lucy

    OdpovědětVymazat
  4. Super odpovědi a děkuji za zmínku ♥
    Oči Mily Kunis jsou božské a také se mi líbí, jak se líčí. Jinak se v docela dost věcech shodneme ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle Tag se mi zamlouvá, asi si ho u tebe brzy "vypůjčím" :-)
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  6. Super tag! Nabudúce skús video, rada sa pozerám AJ na videá :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  7. Teda Lollipops Paris mi nic neříká, musím to omrknout.. A ty tvářenky od the Balm s jablky vypadají božsky :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som vela kozmetiky id lollipops paris nenasla :/ ale obaly su kraasne.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...