Nákupy a novinky za leden 2015

Hezký začátek týdne a vlastně i nového měsíce.
Také Vám ten leden tak strašně utekl? Mě úplně neskutečně, přišel mi hrozně krátký. Na druhou stranu je to super, brzy bude jaro :D Já vím, to trochu předbíhám, ale už se nemůžu dočkat tepla.

No a jelikož je nový měsíc, je tedy čas poohlédnout se za tím minulým. Začneme novinkami, pak bude následovat spotřeba a random. Lednové novinky budou převážně o novinkách v šatní skříní, oblečení mi přibylo až až.

Kosmetika
Samozřejmě nechybí ani novinky v kosmetice. Myslím, že jich je zdravé množství. Já sama si koupila jen minimum, ostatní jsem vyhrála či poměnila.

Normálně bych začala Ladyboxem, ale tento měsíc se v něm nacházely produkty, které již jednou v boxu byly. Nechala jsem si pouze tužku na oči od Jelly Pong Pong, kterou jsem neměla. Ostatní půjde pryč. Hned se mi povedlo zbavit make-upu, o který projevila zájem Zdenule a místo něj tu mám sérum od L`Oréal. Tahle řada mě strašně lákala, takže mám velkou radost.

V poslední době jsem měla opět štěstí na výhry. Minulý měsíc jsem vyhrála u Janičky balíček Estée Lauder a tento měsíc jsem vyhrála hned 2x. První výhra byla u Ivči, kde jsem vyhrála make-up Bourjois. Navíc na mě ještě v balíčku čekalo překvapení v podobě rtěnky Guerlain. Prvně jsem se bála, že se bude jednat o klasickou červenou, ale má lehký podtón do oranžova a vypadá naprosto úchvatně.

Druhá výhra byla u Adrianky a také mě strašně potěšila. Konečně vyzkouším něco od značky Makeup Revolution, stíny vypadají úžasně. Celkově je balíček moc hezký a přesně jak bylo v názvu giveaway, roztomilý :)

A jako poslední tu mám menší nákupy v DM. Make-up Affinitone je moje stálice a jistota a jelikož už mi dochází, tak jsem si vzala další balení, navíc byl opět v akci. Po pastelce Astor koukám už strašně dlouho a tentokrát jsem neodolala, také v akci. A na limitku od Essence s názvem  Like an unforgettable kiss jsem se dlouho těšila. Měla jsem v plánu srdíčkovou tvářenku a stětec. Tvářenka mě překvapila svou velikostí, je opravdu maličká. Štětec je parádní, sice podle popisu na tvářenku, ale já ho použiji spíše na pudr.


Oblečení a doplňky
Tak a teď se připravte na pořádnou nálož oblečení. Něco jsem si koupila, ale velkou část jsem dostala opět v práci, to je pro mě vždycky ráj :)

Začnu sakem Zara, které patří do prosince, ale úplně jsem na něj zapomněla. Strašně se mi líbí, má krásnou jemnou barvičku a je moc pohodlně. Dostala jsem ho v práci od paní a i další věcí budou ty, které jsem dostala. Hodně z nich bych si třeba sama nekoupila, ale když mám tu možnost je mít, tak si je zas ráda vezmu a nakonec si je třeba i zamiluji.

Podobných tílek mám spousty, ale zastávám názor, že jich nikdy není dost. Nosím je celoročně, akorát mívám problém sehnat takové, které by mi sedlo. Většina mi totiž výstřihem padá až pod prsa a to je docela problém :D
 Hugo Boss

Tyhle trička jsou obyčejnější, ale třeba na doma je využiji.
 Esprit / Tatum / Pietro Filipi

Červené netopýří mi vůbec nešlo vyfotit. Barva je to hodně výrazná, ale podobná volnější trička mám moc ráda, sice na léto, ale díky delšímu rukávu na léto nebude úplně ideální. Přesto ho určo využiji. Černé je také volnější a moc se mi líbí.
Pietro Filipi / Promod

Z proužkovaného tílka jsem nadšená, takovýhle mám úplně nejraději. A růžové s volánky se mi také strašně líbí.
 Hugo Boss / Skunkfunk

Svetry já můžu, tenhle je hodně tenoučký, takže bohužel na zimu zůstanu ve skříni.
 Timeout

 Sukňová moc nejsem, ale tahle barevná mě hned upoutala. Sice si říkám, zda na ní budu mít odvahu, ale vzít jsem si ji prostě musela.
 Jackpot

Od sukně k šatům. Hnědé budou určo fajn na léto, i kdyby opět jen na doma. Z šedých mám velkou radost, sama bych si je nekoupila, ale jsem z nich nadšená. Až budu chtít být vyloženě za dámu, tak budou ideální a ve skříni se určo neztratí.
 More&More

 Další šaty, tentokrát s proužkovaným vrškem a šedou sukní. A mít ve skříni nějakou košili také neuškodí.
 Mango / Marie Lund

Kostýmek jsem na sobě nikdy neměla, ani nevím, zda ho někdy využiji, ale vzala jsem si ho, i kdyby jen kvůli černému saku.
 Hugo Boss

Kraťasy naopak já ráda, v létě je nosím nejvíce. Sice trošku blbá délka, potřebuji buď krátké, nebo nad kolena, tahle střední délka mi bohužel rozšiřuje stehna. Ale buď to překousnu, nebo třeba na brusle proč ne.
Benetton / Mayoral Chic

A teď už moje nákupy. Na svetry jsem ujetá a těmhle dvěma jsem neodolala v New Yorkeru za 250Kč. Oba jsou velikosti XS, ale ten zelený je poměrně velký, nebo velký. Je volnější a má dlouhé rukávy, ale je strašně pohodlný a já si je oba zamilovala.

Krajkované tílko je také z New Yorkeru a stálo tuším kolem 120Kč. Košilka je naopak z H&M za 300Kč. Podobné košilky mám ráda a ty z H&Mka mi i dobře sedí.

Boty jsem sehnala v CCC za nějakých 270Kč, no copak jsem je tam za ty peníze mohla nechat? Přesně tak, nemohla. Tentokrát tam měly docela výběr, líbily se mi snad každé druhé, bohužel většina byla velká. Mám 37, takže občas i koukám v dětském :D

Vy by jste odolaly Olafovi za 24Kč? :D

O těchto dvou řetízkách jste si mohly v sobotu přečíst článek. Jsou od e-shopu stoklasa.cz.


Ostatní
U Yankee Candle probíhal velký výprodej. Svoji první jsem dostala od Honzy k Vánocům a tuto značku jsem si zamilovala. Proto jsem výprodeji neodolala a objednala si pár dalších svíček. V objednávce ještě byla vůně do auta pro Honzu a svícen pro mamču. Jooo, peněženka trpěla.

A jako poslední tu mám tyhle dva naprosto rozkošné hrnky, které jsme si koupily v obchoďáku Bílá labuť, který je v Praze. Obě nás upoutaly hned z dálky a neodolaly jsme. Já si vzala černý a mamča červený.


Tak snad jste vydržely až do konce, těch radostí bylo i tento měsíc poměrně hodně.
Co hezkého jste si koupily Vy?

28 komentářů:

  1. Limitka od Essence mě taky prekvapila a skočily u mě obě tvářenky i ten štětec :D ta tvářenka je opravdu maličká, mám problém najít malý štětec :)

    OdpovědětVymazat
  2. Samé pěkné novinky jak v kosmetice, tak v oblečení :) To krajkové tričko a svetry z NY se mi hodně líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Asi budu taky muset mrknout na tu limitku od Essence, štětec vypadá úžasně :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Na tu srdíčkovou tvářenku a štětec jsem také koukala, asi nakonec neodolám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nalákala jsi mě na Essence, se štětci jsem na tom bídně a tvářenek mám taky málo, tak se zajdu aspoň kouknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stetec je super, ale tvarenka hodne jemna, malo pigmentovana mi prijde, ale jeste uvidim, az poradne vyzkousim :)

      Vymazat
  6. Super nákupy :) Docela by mě pak zajímala recenze na ten Skin perfection :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  7. Super hadříky a také chválím nákupy svíček YC. Na make-up jsme slyšela velkou chválu, asi se budu muset po něm podívat.

    OdpovědětVymazat
  8. Štětec od Essence mám taky je super. :) U nás v Tescu mají ty naušnice s Olafem za plnou cenu. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? To je skoda, kupovala jsem je ve vyprodeji uz nekdy na zacatku ledna.

      Vymazat
  9. Taky jsem v lednu hodně nakupovala, něco už mám na blogu. Tu tvářenku essence jsem měla v ruce, ale nakonec nevzala, zdála se mi nevýrazná. Je vůbec na tváři vidět? A navíc jsem tam přišla v den, kdy limitka začla a oni tam ještě neměli ceny. Štětec je taky hezký, ale zrovna žádný nepotřebuju. Jinak výprodejím v CCC jsem neodolala ani já, a tak mám hned několik párů nových bot :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela jsem ji zatím jen jednou a vidět téměř nebyla. Taky bych si klidně vzala ještě nějaký boty, ale moji velikost téměř neměli.

      Vymazat
  10. Skvele obleceni.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Na Essence jsem taky koukala, ale tvářenka je docela drahá na tu "velikost" a štětců mám dost, takže jsem ušetřila :D Moc se mi líbí ty hrnky, těm bych neodolala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na velikost je opravdu docela drahá, ale ten štětec je skvělý, takže i kdybych jich měla nevím kolik.. :D

      Vymazat
  12. naaaadherne topanky nemozem sa vynadivat:))

    OdpovědětVymazat
  13. Samé výhry :D Ale ty náušnice jsou povedené :D Budeš je nosit ? :D
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Nejvíce se mi líbí štětec od essence, jsem zvědavá co řekneš na tu tvářenku!
    Já mám srdíčkovou z H&M a ta je fajn.
    A moc gratuluji k výhrám!

    OdpovědětVymazat
  15. Aj mne príde január vždy šialene krátky...ach...gratulujem k výhram...ja stále hovorím, že súťažiť sa oplatí;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...