Spotřebováno za leden 2015

Pěkný den,
co máte dnes v plánu? Dopoledne mám zas v práci volnější, takže se budu věnovat knížce a odpo bych snad mohla končit o něco dříve, to samé zítra, hurá :)

Po včerejších novinkách přichází na řadu spotřeba. Opět jsem tak nějak ve stejných číslech jako vždy, osmička je u mě snad nejčastější. Vůbec nevím, jak se mi to daří. Číslo je to pro mě ale super, navíc se jedná o velké produkty, takže úspěch. Jak na tom budu příští měsíc netuším, přijde mi, že u všeho mám téměř plná balení a na dno se jen tak nedostanu, ale nechme se překvapit.

1. Manufaktura pečující šampon mojito (Recenze) - Šampon naprosto božsky voněl a ta vůně se ve vlasech nějakou dobu i držela. Překvapivě ani výsledek nebyl tak špatný, vlasy se nemastily, nebyly splihlé, ale zas na druhou stranu nebyly ani tak objemné jako s jinými šampon.
Koupila bych znovu: NE

2. Manufaktura sprochový gel mojito (Recenze) - Sprcháč ze stejné řady, taky naprosto božský voněl. Je řidší a pěnil minimálně. Na něm je super převážně ta vůně, které jsem se nemohla nabažit.
Koupila bych znovu: ANO

3. Oriflame sprchový gel Coctails & the City (Recenze) - Recenze teprve bude, jinak sprcháč pěnil, nevysušoval. Vůně byla zvláštní, taková exotická. Myslím, že polovině lidí bude vonět, polovině bude smrdět jako jar.
Koupila bych znovu: NE

4. Alverde tělové máslo brusinka s čokoládou (Recenze) - Poslední máslíčko s vánoční limitky. Všechny másla byla naprosto úžasná a tohle brusinkový mi vonělo nejvíce. Dokonalá vůně.
Koupila bych znovu: ANO

5. Yves Rocher tělový krém ostružina (Recenze) - Další tělové mazadlo a opět limitka. Vánoční limitky YR bývají povedené a nejinak je to u téhle. Krém úžasně voněl, sladká, moc příjemná vůně. Na pohled působil lehce, ale po natření jste měly spíše pocit, že se mažete máslem. Hydratace na jedničku.
Koupila bych znovu: ANO

6. Balea čistící ple´tový krém pro suchou pleť (Recenze) - Ač mám Baleu ráda, tak tenhle čistící krém vůbec nečistil. Nevysušoval, ale na druhou stranu nedělal ani to, co dělat měl.
Koupila bych znovu: NE

7. MUA Mega volume mascara (Recenze) - Řasenku jsem měla hodně ráda, nádherně řasy zahustila a docela i prodloužila, ale její předností je hlavně objem. Řasy oddělila, neslepovala. Jen ke konci měla tendence se lehce mazat pod okem.
Koupila bych znovu: ANO

8. Dermacol 24control make-up (Recenze) - Jeden z nejlepších make-upů. Super kryje, navíc je dotekuodolný, takže vydrží více než jiné make-upy. Jen tedy má občas tendence vysušovat, proto nedoporučuji vyloženě suché pleti.
Koupila bych znovu: ANO

Co se povedlo spotřebovat Vám? 
Znáte některý z těchto produktů?

13 komentářů:

  1. Brusinka byla nejvíc nejlepší :-) Ještě mám doma jedno balení, tak si ho šetřím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Některé produkty znám, ale nezkoušela jsem je :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná spotřeba, samá plná balení :-) To brusinkové máslíčko jsem si taky nakonec oblíbila nejvíc :-D Nejdřív mi nevonělo, ale teď mi straaašně moc voní.

    OdpovědětVymazat
  4. Z výše uvedeného jsem nic nezkoušela. Dobrá spotřeba, já za leden pouze čtyři produkty: http://mojekosmetika.blogspot.cz/2015/01/spotrebovano-za-leden.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ty věci od Manufaktury mají krásný obal, celkově má Manufaktura povedené obaly :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nic z uvedeneho jsem nezkousela. Ale na ten dermacol makeup jsem se divala.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám od Manufaktury moc ráda pivní šampon, ten je fajn...

    OdpovědětVymazat
  8. Mám doma už delší dobu čistící pleťový krém od Balei ale strašně mi smrdí :D nejsem schopná ho dopotřebovat, znovu už bych si ho taky nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  9. Super spotreba :-) Libi se mi ten ostruzinovy krem a zaujal me i ten make-up od Dermacolu, no na moji pleti by bohuzel asi dobrotu nedelal :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Zase další limitka od Yves Rocher, hrozně mě štve, že jsme tuhle neměla možnost vyzkoušet.))

    OdpovědětVymazat
  11. já ještě u Manufaktury neměla žádný problém, mám ji celkem ráda.

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, z MUA jsem zrovna předevčírem objednávala a k paletkám byla tahle řasenka zdarma. Tak jsem přemýšlela, že si udělám radost, ale nakonec jsem odolala. Teď mě to bude mrzet, achjo :D

    OdpovědětVymazat
  13. Limitky z YR jsou super, ostružina i maliny voněly krásně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...