Dermacol - Micelární voda pro mladou pleť

Hezký začátek týdne,
sice jsem na dnešek slíbila článek s novinkami, ale bohužel jsem o víkendu nestihla nic nafotit. Čili na novinky za únor a spotřebováno si bohužel budete muset počkat do víkendu. Na FB stránky jsem psala, proč jsem včera nic nestihla. Mám doma dvě nové krasavice, které Vám určo ukáži v březnovém randomu, pokud je ale chcete vidět hned, určo mrkněte na facebook. Tak dnes alespoň recenze :)

Značka Dermacol se u mě vyskytuje poměrně hodně, ať už se jedná o pleťovou kosmetiku či dekorativní. Dnes se mrkneme na micelární vodu, která mi už pomalu dochází a je tedy na čase si o ní něco říct. Při čištění pleti jdou mimo mě nějaká mléka, tonika apod. Naopak bez čeho se neobejdu, tak jsou čistící gely a mimo domov sahám po micelárce.

Micelárka je určená pro mladou pleť, ovšem Dermacol nabízí ještě jednu, pro všechny typy pleti, o které jste si již mohly přečíst zde. S tou jsem byla nadmíru spokojená a chtěla další balení. Tahle jí je hodně podobná, přesto si neodpustím i na ní recenzi.

Obsahuje extrakt z okurky a mořské řasy, která pleť chrání a hydratuje. Micelárka krásně voní právě po okurce, vůně je příjemná, svěží. Má odstraňovat i voděodolný make-up, ostatní nečistoty a pleť tonizovat. Je bez parabenů.

Po použití nemáte pocit pnutí a nelepí, což je super. Skvěle pleť vyčistí a opravdu odstraní i voděodolné líčení. Ovšem přijde mi, že předchozí na tom byla trošku lépe co se týče toho voděodolného make-upu. Sice řasenku odlíčí, ale mám pocit, že musím více přitlačit. Navíc když ji použiji více na tamponek, tak není v očích úplně příjemná a šetrná, není to ale tak hrozné, přesto myslím, že citlivým očím by mohla vadit.

Obsah: 200ml
Cena: 99Kč
Hodnocení: 4/5

Co vy a micelárky? Jaká je Vaše oblíbená?
Zkoušely jste Dermacol?

14 komentářů:

  1. Zkoušela jsem Detox&Defenence a ta mi jako jedna z mála nesedla, sice pleť odlicila dobře, ale stav pleti se mi zhoršil(hlavně suchá místa ) :(

    OdpovědětVymazat
  2. mám tiež tuto micelárku, no nejak mi nesadla. Presne ako píše Nelly vyššie, vysušoval mi pokožku a robil suché miesta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tím problém vůbec nemám a to pleť mám sušší.

      Vymazat
  3. Tuhle Micelárku jsem ještě nezkoušela. Dříve jsem měla Biodermu a byla skvělá a teď jsem si nedávno pořídila od Mixy a je taky moc fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biodermu jsem nikdy neměla a snad mě zas tolik neláká.

      Vymazat
  4. Já jsem zatím zkoušela micelárku od Mixy, Eucerinu a Nivei. Se všema jsem byla spokojená, ale Nivea je nejlepší :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som si s touto micelarkou skoro vypalila oci!

    OdpovědětVymazat
  6. Tuto jsem nezkoušela, ale moje oblíbená micelárka je růžová od Garnier a ta od Loreal :-) Bioderma červená také dobrá, ale drahá...

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, mám doma více micerálek, no celkem asi 6, ale musím říct, že zrovna tuto od Dermacolu mám nejradši, mám už třetí balení. A nejsem už mladá, ale přesto mi vyhovuje, krásně odlíčí, nedráždí mě v očích, prostě nemám jí co vytknout. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  8. Mě ten Dermacol nějak neoslovuje, nemůžu si pomoct. Nejlepší micka, kterou jsem kdy měla, byla od Nivey a od Vichy, ta mě tedy hodně mile překvapila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...