Nákupy a novinky za únor 2015

Hezké úterý,
jak jsem včera avizovala na facebooku, dnes mě potkalo nečekané volno v práci, tam šla jen ráno odvést děti do školy a hurá domu. Takže doma jsem si udělala ranní kafčo a hned se vrhla na focení novinek, co jsem nestihla o víkendu.

Novinek je tentokrát opravdu obrovská kupa a to hlavně těch kosmetických. Stále se ale držím toho, že chci převážně šetřit, což při pohledu na tu hromadu tak vůbec nevypadá, ale snad pro vše mám dobrou omluvu. Já si totiž koupila jen opravdu minimum věcí. Hodně jsem toho vyhrála či mi přišlo na testování.

Dnes se ale chystám do Rossmanu, protože novou dlouhotrvající barvu na rty od Dermacolu za 149Kč prostě musím mít :D Je teprve 3.3. a už to vypadá bídně, hned 1. jsem pěkně utrácela, ale zrovna toho vůbec nelituji. Tím ovšem končím. V dubnu mě nejspíš čeká výlet do Berlína, který sám o sobě vyjde draze a ještě víc, když se chci podívat do Primarku a navštívit německé drogerie :D

Kosmetika
Pomalu se mi vše nevešlo na jednu fotku, ale jak jsem psala. Pro vše mám omluvu :D Převažuje pečující kosmetika, ta je opravdu ve velkém počtu, takže zásoby všeho se zas zvedly a hodně dlouho asi nebudu muset nic dokupovat.

Minulý měsíc Ladybox nebyl, tedy spíše byl, ale obsahoval produkty, které jsem již měla. V únoru mě boxík bohužel opět zklamala, složení produktů je špatné, na druhou stranu obsahuje samé nové značky. Článek zde. Kromě těchto věcí obsahoval ještě konturku na rty, vzorek vůně a pár pytlíčků.

Budem pokračovat tím, co jsem si sama ještě koupila. Hned na začátku měsíce dvě nej tužky, které používám už pěknou řádku let, tak rovnou dvě do zásoby. Teď už jsem používala jen malý pahýl, který ani nešel už ořezat, tak ať mám aspoň jednu v zásobě. Tužky jsou značky Nice cosmetics a obsahují zlaté třpytky.

Došla moje železná zásoba šamponů (teď už zase narostla:D), tak jsem v Tetě mrkla, co mají v akci. Musím ale říct, že Teta se nemůže rovnat DM, kdykoliv tam jdu, většina regálů vybraná, přijde mi, že v Tetě je i mnohem menší výběr všeho. Nakonec jsem sáhla po L`Oréal, posilujícím šamponu a balzámu.

Další na řadě jsou výhry, tohle je snad třetí měsíc za sebou, kdy furt něco vyhrávám. Až si říkám, zda si nevsadit :D U Lucky jsem vyhrála naprosto úžasnou, ohromnou výhru. Domu mi dorazil pěkně těžký balíček, který obsahoval spoustu produktů od Avonu, navíc šampon Syoss a roztomilé náušnice, které sama Lucka vyrobila.

U Iny jsem vyhrála v giveaway s Clarins. Výhra obsahovala kouzelný hrneček, na kterém se nápisy objeví až poté, co ho zalijete horkou vodou. Jistě víte, jak jsem na hrnky ujetá, takže jsem z něj nadšená. A samozřejmě nesmí chybět něco kosmetického a to je novinka, balzám na rty v tyčince, který má nádhernou barvu a je moc příjemný.

S dvouměsíčním zpožděním se ke mně dostal vánoční balíček od Avonu :D Hezké slavit Vánoce ještě v únoru. V balíčku jsem našla vůni, make-up z řady Luxe, u toho jsem se prvně lekla odstínu Porcelain, naštěstí tak světlý není. Dále obsahoval dva laky , ale jeden jsem již dostala od Lucky ve výhře, takže si nechám pouze tento zelený a růžový poputuje jinam.

Díky Rendy se mohu zúčastnit velkého testování nových šamponů a balzámů od Pantene. Rendy oslovovala pár svých čtenářek s možností testovat. Moc mě potěšilo, když jsem našla od ní mailík. Na blogu ještě vyhlašovala další možnost se zúčastnit, která z Vás měla štěstí? :) 

No a teď už jsou na řadě produkty k testování. Jako první tu mám oční balzám od For Life & Madaga, na který již brzy bude recenze.

Novinky od Yves Rocher jsou naprosto úžasné a básnila jsem o nich zde.

Playboy přišel na trh s limitkou Pin up Play it sexy. Voní nádherně a krásně vypadá, takže když se naskytla možnosti ji otestovat, s radostí jsem přijala. Brzy také recenze.

Ostatní
Minulý měsíc byl bohatý na oblečení, to tentokrát nemám vůbec žádné. Kromě kosmetiky tu mám ale pár radůstek a blbůstek.

S mamčou jsme opět mrkly do obchodu vše za 10Kč a 20Kč. V únoru jsme už ale čekaly valentýnské, případně velikonoční zboží. Stále ještě měli Vánoce. Vzala jsem si alespoň ubrousky, svíčku ve tvaru srdíček  a na jednoho velikonočního králíka jsem narazila.

Když už jsem zmínila Valentýn, tak v něm budem pokračovat. K Valentýnu jsem dostala tohohle krasavce, ze kterého jsem naprosto unesená. Valentýnský článek zde.
 

A Valentýnem i skončíme. V Kauflandu měli valentýnské zboží a jelikož na tyhle roztomilosti a srdíčka jsem, tak jsem neodolala. Chtěla jsem převážně povlečení, jedno vyšlo na 350Kč. Nadšená jsem i z hrnečků, které byly tuším za 30Kč a misky za 35Kč.

Snad jste vydržely až do konce :)
Co pěkného jste si koupily či dostaly vy?

23 komentářů:

  1. Ty jo, tak tomu říkám nákupy - novinky :-) A vyhrála jsi dvě soutěže, to máš fakt štěstí, hlavně u té Iny :) Co jsem pořídila v únoru já se můžeš podívat u mě na blogu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Iny už jsem jednou vyhrála a také Clarins, takže na to mám fakt kliku :) Určo na blog mrknu :)

      Vymazat
  2. no wau, tebe toho pribudlo :) to nie ako ja, ledva by som našla, čo som si vlastne za minulý mesiac kupila :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná nadílka :-) Já byla nakupovat minulý týden, taky bude článek :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Fuha, tolko peknych veci. No mas co robit ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je pořádná hromada nových věcí:-) Já jsem v únoru utrácela minimálně, nějaké nákupy sice byly (bez těch by to u mně prostě nešlo:-D), ale snažila jsem se držet, takže mi přibylo méně věcí než obvykle, ale aspoň se komoda kde skladuji zásoby kosmetiky trochu odlehčí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A až se ještě více odlehčí, tak je třeba ji opět naplnit :D

      Vymazat
  6. Parádní přírůstky :) tyhle články mám u Tebe hrozně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som dnes pridala novinky. Tiež mám toho viac ako som plánovala :D Tie srdiečkové hrnčeky a misky sú užasné :) Ak chceš môžeš mrknúť na moje http://onkasmagazine.blogspot.sk/2015/03/novinky-februar-2015.html

    OdpovědětVymazat
  8. No pekne se ti to nakupilo. Tesim se na recenze.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Tééééda, tolik kosmetických novinek, to bych neměla ani kam dát :D Hrozně se mi líbí to povlečení, hrníčky a mističky z Kauflandu :) A výhra od Lucky je teda fantastická
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé, ty misky a hrnečky!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. To je pořádná várka novinek, tu řadu se zeleným čajem od YR snad budu moci o víkendu konečně omrknout a očuchat :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty brdo, to jsou doslova hromady :O :D moc se mi líbí ten hrníček, takový jsem ještě nikde neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  13. To jsou teda pořádné nákupy :-D.. Ty hrníčky a náušnice jsou moc pěkný :-)...
    Zvu vás na svoji Giveaway

    OdpovědětVymazat
  14. A to jsem si myslela, že jsem si toho poslední dobou koupila hodně :-D Fakt super nákupy, ale nejvíce mě zaujal ten "kouzelný" hrneček, ten by se mi také líbil :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc krasne veci sis koupila, tke jsemkoukala na povleceni, ale nic se mi nelibilo. Davam ti odber. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Páni, to je vážně šílená hromada, nedivila bych se, kdybys to už za chvilku neměla kam dávat :)
    Každopádně se těším na recenze :) Jo a to povlečení nemá chybu, je úplně dokonalé! :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  17. Ten hrneček, který jsi vyhrála, je super :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...