Playboy - Play It Sexy Pin Up Collection

Krásný večer,
sice by po novinkách měla následovat měsíční spotřeba, ale tu si necháme na jindy a podíváme se na novou kolekci značky Playboy. A jelikož se jedná pouze o limitovanou edici, pokud Vás jen trochu zaujme, určitě doporučuji co nejdříve dojít očichat.

Co tak čtu reakce na Playboy, přijde mi, že jsou hodně různorodé. Někomu je značka nesympatická, někdo naopak její vůně miluje. Ještě snad před třemi lety mě také nechávala chladnou, ani nevím proč. Pak přišla na trh vůně SuperPlayboy a ta mě dostala. Minulý rok to zase byla nová Pin Up a když se naskytla možnost otestovat další limitku z řady Pin Up, pomalu jsem skákala nadšením.

Oficiální popis: Dychtivě očekávaná kolekce Play It Sexy Pin Up nabízí nový vášnivý a okouzlující pohled na původní svůdnou vůni Play It Sexy. Tato neodolatelná kolekce, provokativní směs dívčího půvabu a démonicky svůdné ženy, je ideální pro svádění a škádlení chlapců. Muži, mějte se na pozoru! Dokonalá smyslnost je reprezentována dívkou pin up, Kate: koketní rudovláskou s nekonečně dlouhýma nohama vyzařující podmanivý ženský šarm a smyslný sex appeal. Copak muži dokáží odolat jejím svůdným křivkám a vyzývavému vzhledu? Když nastane večer, rozehrává svou nejoslnivější hru…. A noc je její. Následujte příklad Kate: navoňte se vůní z kolekce Play It Sexy Pin Up, našpulte rty a sledujte, jak muži padají k vašim nohám.

Toaletní voda
Hlava: růžový grapefruit, klementinka
Srdce: pivoňka, šťavnatá broskev, vonokvětka
Základ: pačuli, pralinka, vanilka

Musím prvně pochválit design této kolekce, protože je naprosto dokonalý. Je to dívčí, svůdné a sexy. Kate se mi líbí a celé tohle balení se opravdu povedlo. Za mě mnohem hezčí než to minulé.

Flakónek toaletky je klasicky playboyský. Kulatý, zakončen roztomilými oušky s mašličkou. Tahle fialová barvička se mi vážně líbí a hezky se na něj dívá.

Často jsem v recenzích četla, že vůně je sladká. Sladká je, to ano, ale nepřijde mi tolik sladká jako předchozí Pin up kolekce či jako SuperPlayboy. Jak je psáno v popisu, je to labužnická orientální vůně. Vůně je sladká, ale zároveň ženská a sexy. Dokonce voní i mamče, nepřijde mi tak mladistvá jako ostatní. Opravdu je více smyslná a já si jí spíše dovedu představit na dospělé ženě než mladé holce.

To se mi na toaletkách Playboy hodně líbí, že je sama na sobě cítím, což u většiny voňavek říct nemůžu. A výdrž je také parádní, od šesti hodin od rána ji na sobě ještě odpoledne cítím, takže super.

Toaletku 30ml seženete za 199Kč.

Deodorant
Upřímně rovnou říkám, že deodoranty ve spreji nemusím. Dávám přednost tuhým. Spreje mi nejsou tolik příjemné a co mi vadí, že na čerstvě oholené pokožce pálí, což je pro mě hodně velký problém a ani tenhle není výjimka.

Zase ale vůči němu nemůžu říct, že by mi přišlo, že neochrání, to vůbec. Navíc ho ještě po celém dni cítím, takže fajn. Pokud jste zvyklé na spreje, myslím, že budete spokojené.

Já ho bohužel nemůžu používat denně, při delším každodenním používání se mi v podpaždí udělaly bolavé bulky a tak šel stranou. Ovšem na občasné stříknutí, třeba na doma ho klidně použiji. Voní stejně hezky jako toaletka.

150ml deodorantu koupíte za 85Kč.

Sprchový gel
Teď se ale zase přesuneme k produktu, který mi opět sedl a to je sprcháč. Zvláčňující sprchový gel má kokosovou vůni, což mě hned na obalu zaujalo.

Kokos je cítit ale jen zpočátku, takový ten první závan. Poté už cítíte sexy orientální vůni, která je moc příjemná a ta první stopa kokosu tomu zase dodává jiný nádech.

Sprchový gel má hustou gelovou konzistenci, moc dobře pění a pokožku nevysušuje.

Sprchový gel 250ml seženete za 79Kč.

Jaký je Váš názor na Playboy?
Zaujala Vás nová kolekce?

Moc děkuji Playboy za poskytnutí produktů k recenzi.

16 komentářů:

  1. Playboy mám ráda, jednu dobu jsem hodně používala Play It Spicy. Jen vůni jsem měla snad třikrát jak jsem z ní byla nadšená. A tuhle rozhodně taky očichám a sprcháč koupím určitě, protože vůně kokosu je moje nej :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  2. Já doufám, že zůstane i původní Pin up toaletka, po dlouhé době jsem v ní našla vůni, kterou můžu používat denně, a nezprotiví se mi, ani mě po ní nebolí hlava :) A to normálně sladké vůně ráda nemám, ale tahle je mi příjemná :)

    Králík v krabici

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tu puvodni jako jedinou jsem nemela, asi na ni mrknu :)

      Vymazat
    2. Já v nich mám teď hokej, koukala jsem na internet, a mám asi tu Pin up 2 (ani jsem nevěděla, že jsou 2 :D ). Prostě ta se žlutou mašličkou :D

      Vymazat
    3. Tak to mas tu druhou, to byla take limitka, ta mi pomalu dochazi :)

      Vymazat
  3. Mě zaujme každá kolekce od Playboe :D. Naposledy jsem si kupovala tělový sprej Super a jednu variantu taky pro přítele a oba 2 krásně voní, přítele se tak nemůžu nabažit :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak me naopak ta panska tolik nerika, Honza mel toaletku Super a me to prijde vhodny spise pro mlady kluky nez dospeleho chlapa.

      Vymazat
  4. Já mám vůně Playboy moc ráda, měla jsem snad všechny a pořád se k nim vracím :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. Playboy vůně jsem používala jako mladší, dnes mi všechny prijdou hodně nasládlé :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kolekce vypadá super.Už léta jsem od Playboye nic neměla, asi to budu muset napravit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Playboy mám doma jen deodorant. Líbí se mi jeho vůně. A i když teda jsem dospělá, tak mě láká si koupit i toaletku. :-)
    vmemzivote

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už mi dávno není náct a toaletky mám ráda :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...