Povedené novinky od Astor

Hezký začátek nového týdne,
venku je tak hnusný počasí, tak si náladu zlepšíme alespoň dnešním článkem, který se ponese v duchu novinek od Astor a bude opravdu velmi pozitivní. Když mi balíček přišel k testování, nadšeně jsem se do něj vrhla a ještě nadšeněji začala testovat. Kromě zmiňovaných produktů se ještě v balíčku nacházely máslíčka na rty v matném provedení, o kterých ale napíši příští týden, takže se máte na co těšit.

EyeArtist Colorwaves Eyeshadow
Ke stínům mi bohužel nepřišlo žádné info, ale stíny by měly být dostupné ve 24 odstínech. Mě přišly odstíny 120 Precious Brown a 310 Wild Green. Když jsem viděla zelené, tak jsem si řikala, že to už není snad možný. Já na zelené odstíny mám šílený štěstí, naštěstí mám zelenou ráda, nosím ji ráda a tyhle jsem si zamilovala.

Stíny by měly vydržet osm hodin a dají se použít nasucho, tak i namokro, čímž dosáhnete větší intenzity. Stíny jsou ale naprosto skvěle pigmentované, takže stačí bohatě suchý způsob a i bez báze je intenzita velká. Ovšem bez báze nevydrží celý den, večer už jsou lehce slité v záhybech. S bází ale drží netknuté celý den, takže super.

Jak jsem psala, zelené jsem si zamilovala a nosím je opravdu často. Je to nádherná tmavší zelená barva, která na očích vypadá úžasně, alespoň ke mně jde na jedničku. Bronzové vypadají také hezky, ale z podobných odstínů je spíše nadšená mamča, takže radost udělaly ji.

Za sebe stíny můžu doporučit, s bází vydrží celý den, pigmentace je na jedničku. Nejsou to moje první stíny od Astor a určitě ani ne poslední.
Obsah: 3,2g
Cena: 86-159Kč
Hodnocení: 5/5


Řasenka Big & Beautiful Butterfly Look Mascara Xtreme Black
Řasenky Astor patří mezi mé oblíbené, zatím mi každá sedla, i když také každá má nějakou menší mouchu.
U téhle mě okamžitě zaujalo balení, to je prostě kouzelné. Motýlci působí pozitivně a kartáček je také zajímavý. Má tvar vlnky, ke konci se zužuje a díky tomu se dostane i k řasám v koutcích, ke kterým se málokterý kartáček dostane. Navíc zakřivený tvar přilne ke všem řasám a hezky je natočí.
Za kartáček dávám velké plus, mým řasám naprosto vyhovuje.

Řasenka má gelové složení s lehčími vosky a výraznou černou barvu. Pokud hledáte řasenku, která působí spíše přirozeně, tak Astor podle mě nejsou ty pravé. I tahle řasy hodně zvýrazní a dodává řasám efekt lehce slepených řas, což není pro každému. Mě se naopak tenhle efekt líbí, zvlášť když je k tomu ještě prodlouží a dodá jim objem. Tohle všechno splňuje. Řady super prodlouží, lehce zahustí a hodně zvýrazní.

Teď se ale dostanu k té mouše, o které jsem mluvila. Během aplikace se docela dost obtiskává, je třeba vždy chvilku počkat, dokud pořádně nezaschne, což ne vždy jde nemrkat. Občas má tendence se mazat, ale to jen v případě, kdy slzím. Není to ale naštěstí tolik, doma mám ještě jednu, o té bude také zanedlouho řeč, a ta se maže hodně.
Obsah: 12ml
Cena: 229Kč
Hodnocení: 4/5


Perfect Stay 24H Make up 1 Powder + Perfect Skin Primer 
Tohle je takový univerzální produkt, který se dá použít na více způsobů. Řada Perfect Stay se rozrostla o pudr a make-up v jednom. Složení obsahuje podkladovou bázi, takže se skvěle přizpůsobí pleti a vydrží celý den. Dá se použít nasucho, tím pádem máte klasický pudr. Namokro zas make-up. Pudr je odolný vůči otěru a jistě většina z Vás ocení ochranný faktor SPF18.

Jako make-up ho tedy nepoužívám, dole na fotce ale můžete vidět, jak vypadá při aplikaci namokro. Já si ho ovšem oblíbila jako pudr a klidně bych za něj byla ochotná vyměnit moji pudrovou stálici, protože tenhle pudr je naprosto perfektní. Seženete ho ve třech odstínech, já dostala 200nude, což sama bych si určo nevybrala, bledule úplně nejsem, ale zas nemůžu říct, že by mi odstín vyloženě nějak vadil.

Nemám ráda transparentní pudry, naopak chci, aby byl lehce na té pleti vidět a to tenhle splňuje. Krásně ji sjednotí, super k pleti přilne a výsledkem je sametový vzhled pleti, která vypadá zdravě a rozzářeně. Nevysušuje, nezvýrazňuje suchá místa a nezalézá do vrásek. Pokud hledáte nový pudr, sáhněte po tomhle, věřím, že budete spokojené.

Co mě ale na začátku zarazilo, tak parfemace. Po otevření neskutečně smrděl, až jsem koukala, zda není prošlý. Teď už puch asi vymizel, nebo jsem si zvykla, ale už tak cítit není. Jinak má hezké balení, které obsahuje praktické zrcátko a aplikátor.
 Mokrá aplikace
Obsah: 7g
Cena: 249Kč
Hodnocení: 5/5


Jak Vás zaujaly novinky od Astor?
Láká Vás nějaká?

Moc děkuji Astor za poskytnutí produktů k recenzi.

14 komentářů:

  1. Moc hezká recenze, ty stíny se mi líbí :-) Od Astoru jsem měla snad jen pudr a nedávno jsem si koupila rtěnku.

    OdpovědětVymazat
  2. S Astorem nemám skoro žádné zkušenosti, spíše jen s produkty na rty. Ovšem oční stíny se mi líbí moc, asi se po nich podívám. :) Povedená recenze.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten zelený stín je nádherný <3 A po pudru se asi podívám, co nevidět mi ten můj dojde:)

    OdpovědětVymazat
  4. Stíny a řasenka se mi moc líbí :) Do toho MU-pudru bych asi nešla, protože nemusím věci 2 v 1.

    OdpovědětVymazat
  5. Musim rict, ze ty ocni stiny vypadaji skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty zelený stíny se mi hodně líbí, to by byla barva přímo pro mě :)
    Pudr a makeup v jednom mě zaujal taky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super věci. Jelikož Astor patří k mým oblíbeným značkám, možná že postupně vyzkouším všechno. Jejich řasenky mám ráda. Stíny jak které.

    OdpovědětVymazat
  8. Novinky vypadají perfektně, hodně mě tedy zaujaly stíny - ne že bych jich už neměla dost na tři další životy :-D

    OdpovědětVymazat
  9. ten zelený očný tieň je krásny :) tomu asi neodolám, keď pôjdem najbližšie okolo neho

    OdpovědětVymazat
  10. Novinky od Astor vypadají moc hezky, pudr mě zaujal, z této řady už mám korektor a jsem s ním docela spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty stíny vypadají luxusně, ta pigmentace je neuvěřitelná. Především ten smaragdový je božský, přesně moje barva.

    Maru Giveaway

    OdpovědětVymazat
  12. Ten zelený stín vypadá nádherně, taková barva se v drogérii jen tak nevidí :) pudr taky vypadá slibně, korektor z této řady je dost povedený ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Zaujal mě tvar kartáčku řasenky.. Já mám značku Astor hodně ráda..Fakt málo produktů z téhle značky jsou že by stály za prd.. Miluji jejich rtěnky které se myslím nevyrovnají žádné jiné z drogerie. Řasenky kterém jsem zatím vyzkoušela mi také vyhovují

    OdpovědětVymazat
  14. Astor mam rada :-) Ty stiny vypadaji moc pekne :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...