For Life & Madaga - Tělová emulze a Collagen Active krém

Krásný začátek nového týdne,
jak jste si užily víkend? Já jsem od včera v Berlíně, vracet se budu až v pátek. Prázdno ale na blogu určitě nebude, články jsou přednastavené, stejně jako ten dnešní. Týden začneme se značkou For Life & Madaga, od které jsem měla možnost vyzkoušet další produkty. Dnešní recenze budou velmi pozitivní, tak si je užijte :)


Collagen Active krém
Tento krém je vhodný zejména od 25let, kdy se obsah kolagenu v kůži snižuje a nejrychlejší pokles kolagenu nastává v menopauze. Obsahuje transdermální collagen 96%, vitamín E a aminokyseliny, které dodávají pleti výživné látky. Je vhodný jak na denní, tak i noční použití. Díky kolagenu má vyhlazovat vrásky a navozovat efekt sametové pleti. Pleť tedy vypadá zdravější, vyhlazenější a elastičtější.

Před tímto krémem používala mamča Dermaclinic, který sice byl fajn, ale jelikož pleťové krémy používá i na krk a dekolt, tak ten ji moc nesedl. Collagen Active krém je mnohem lepší. Hlavně splňuje vše, co slibuje. Mamča si výsledku všimla již po prvním použití.

Pleť je okamžitě pevnější a vrásky opravdu vyhlazené. Navíc vypadá pleť zdravě a svěže. Skvěle se roztírá a okamžitě se do pleti vsákne. Nezanechává pocit mastnoty, ale pouze dokonalý výsledek.
Obsah: 50ml
Cena: 655Kč
Hodnocení: 5/5


Tělová emulze Sfingolipids
Emulze obsahuje zvláčňující a hydratační ceramidy, zabraňuje vysušování pokožky a ztrátě elasticity. Je vhodná jak pro ženy, tak i pro muže. Nejlepší využití má po koupeli, kdy dochází k¨narušení pH pokožky či po opalování a soláriu, kdy pokožka přichází o velké množství vody a tvoří se vrásky.

Má konzistenci jako klasické tělové mléko, trošku hutnější, ale přesto velmi lehkou. Úžasně se roztírá a ihned se do pokožky vsákne. Nezanechává pocit mastnoty a nelepí, takže není problém se ihned po aplikaci obléknout. Emulze má zvláštní parfemaci, docela výraznou a těžko říct, zda mi voní. Je taková kyselejší, jakoby citronová.

Na emulzi mě zaujalo především to, že je vhodná po soláriu. Krásně pokožku zhydratuje a zvláční. Ta je pak úžasně hebká a příjemná na dotek. Hydratuje vážně na jedničku. Navíc pokožku příjemně zklidní. Pokud se rády opalujete a chodíte do solária, tak mi přijde moc fajn. Samozřejmě pokud hledáte také něco na svoji suchou pokožku.
Obsah: 200ml
Cena: 285Kč
Hodnocení: 5/5


Vyzkoušely jste již tuto značku?
Jak se Vám produkty líbí? Co Vás láká vyzkoušet?

Moc děkuji For Life & Madaga za poskytnutí produktů k recenzi.

5 komentářů:

  1. Je super, že ten kolagenový krém funguje, nicméně jsem k účinkům samotného kolagenu skeptická. Kolagen je totiž moc velká molekula, tudíž neprojde přes buněčné membrány, tzn kolagenové tabletky nefungují a krémy taky ne. Hledala jsem si něco přímo o tomto kolagenu, ale zjistila jsem jen, že je z ryb a nikoliv z krav. Nicméně nikde nebyla věta, že by pronikal membránami. Ale tak ono je to asi fuk, hlavně, že krém funguje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky jsem vyzkoušela pár vzorků, všechny byly ok, ale nepřesvědčily mě ke koupi celého balení.

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mě ten pleťový krém, s krémy této značky jsem spokojená a věřím, že i tento je super :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovědětVymazat
  4. Zkoušela jsem pár vzorků krému na obličej a účinky mě mile překvapil, akorát ta cena je trochu vyšší :/

    OdpovědětVymazat
  5. Mě láká vyzkoušet matující sérum od této značky :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...