Nákupy a novinky za březen 2015

Veselé Velikonoce,
jak jste si užily dnešní svátek? Vyšlehal Vás někdo? Pokud mě sledujete na facebooku, tak už jistě víte, že já pomlázkou dostala, ale za to jsem také dostala spoustu výborných dobrot. :)

Dnešní článek nebude tématický, ale jelikož už máme pár dní duben, je nejvyšší čas podívat se na to, co mi doma přibylo nového. Je toho dost a to jak v rámci kosmetiky, tak i pár nového oblečení či různých dekorací a radůstek. Nejvíce jsem ale zainvestovala do nového mobilu, který už opravdu byl potřeba a nejhezčí novinkou jsou dvě králičí holčičky, které Vám ukáži v randomu :)

Kosmetika
Kosmetiky mám opět dost. To, že nechci zbytečně utrácet jsem porušila hned 1.března, ale nakupovala jsem pouze ve výprodeji a jsou tam dva produkty, které jsem opravdu chtěla. Zbytek kosmetiky mi přišel v rámci spoluprací. Zrovna ty byly v březnu velmi bohaté.

Nová limitka od Balei je vážně povedená, ale sprcháčů a mazadel mám tolik, že jsem vzala pouze mýdlo na ruce. Šampon a kondicionér Dove byl ve výprodeji a oba produkty mě vyšly na 50Kč. Jelikož jsem od Dove vlasovku chtěla zkusit, tak jsem neváhala.

Essence stíny byly za 35Kč, přijde mi, že sehnat hezké růžové je docela oříšek, tak jsem je vzala. Rimmel a Astor po 19Kč v Tetě, to jsem tam prostě nechat nemohla. Navíc stříbrné jsou takový základ a fialovou nosím nejčastěji. Alva pigmenty se mi povedlo vyměnit na Ladybox exchange.

Nové barvy na rty, které by měly vydržet až 16hodin jsem chtěla hrozně vyzkoušet. Když na ně byla sleva v Rossmannu, tuším, že 40%, tak bylo jasné, že si je konečně koupím. Vzala jsem si rovnou dva odstíny. Ten světlejší se mi ale bohužel zas tolik nelíbí. 
Značka Cien z Lidlu je docela chválená, dlouho mě lákala, ale do Lidlu moc nechodím. Výjimečně jsem tam zašla a konečně na tuhle kosmetiku narazila, dokonce byla ve slevě. Bohužel stojany docela vybraný a ještě nahoře, kam jsem ani pořádně nedosáhla, takže jsem baletila na špičkách, abych aspoň něco vytáhla. Našla jsem si máslíčko na rty, které je za ty peníze super. Mamča si vzala lesk a rtěnku a je také velmi spokojená.

Již dříve jsem spolupracovala se značkou Saloos. Nedávno jsem byla opět oslovena, zda bych nechtěla navázat novou spolupráci. Jelikož se Saloos mám jen dobré zkušenosti, neváhala jsem.

Přišly mi na testování také novinky od Yves Rocher, o kterých si budete moci přečíst již zítra. V balíčku jsem našla make-up a bázi pod oční stíny. Hned Vám prozradím, že jeden produkt mě mile překvapil, druhý je naopak propadák.

S For Life & Madaga spolupracuji již nějakou dobu, za mě to je velmi kvalitní kosmetika, se kterou jsme i s  mamča velmi spokojené. Kromě tělové emulze přišel ještě pleťový krém, který ale testuje právě mamča.

Obrovskou radost mi udělal balíček od Astor, který obsahoval hromadu novinek. Všechny novinky jsou skvělé, o většině jste si již mohly přečíst zde. Pudr je naprosto perfektní a fialové máslíčko jsem si naprosto zamilovala.

Po nějaké době dorazil i balíček na testování od Schwarkopf, který obsahoval lak na vlasy, deodorant od Fa a olej, který má chránit vlasy během fénování. Já si vlasy fénuji jen výjimečně, takže zkouším spíše jak uchrání vlasy přes žehličkou :D

Jako poslední  tu mám novinku od Avonu, sadu s bílým čajem z řady Planet spa. Sada obsahuje čistící pleťový gel, masku a peeling.


Oblečení a doplňky
Po dlouhé době jsem zašla do sekáče, ale já v sekáčích prostě nakupovat neumím. Mamča si nesla pomalu plný pytel věcí po 10Kč a 20Kč a já vždy sáhnu snad po tom nejdražším :D Přes celý sekáč na mě koukaly tyhle nádherný krajkovaný šaty. Nekecám, fakt jsem je viděla až na druhé straně místnosti a hnala se k nim. Přesně moje velikost, láska na první pohled. Ale cena 300Kč.

Našla jsem tam ale tenhle svetřík za 20Kč, který je fajn právě i k těm šatům.

A víte, co tam na mě koukalo z dálky? Ijáček :D Nenapadlo by mě, že ze sekáče budu odcházet s novým kouskem, který v mojí sbírce ještě není. Chudáček sirotek, takhle se ho zbavit. Za dvacku šel se mnou a má nový, láskyplný domov :D

Co potřebuji nakoupit, tak jsou nové jarní boty a balerínky. Sehnala jsem tyhle, které mě hned zaujaly. Líbí se mi lesklá špička a krajka kolem. Jsou od Vietnamců tuším kolem 200Kč.

Jako poslední z oblečení tu mám tričko z Lee Cooper, který mi koupil Honza. V tomhle obchodě mě nikdy nic v dámském oddělení nezaujalo, nelíbí se mi, ale tohle mě ihned upoutalo, když jsem ho zahlédla. Navíc za super cenu 179Kč. Líbí se mi a pod sako na jaře bude určo super.


Ostatní
S Honzou v poslední době často koukáme na dvd. Zjistila jsem, že i nové filmy seženete za 49Kč či 99Kč, což je super. Takže šmejdíme ve stojanech s dvd a fakt se dají sehnat parádní filmy za skvělou cenu. Já si koupila Hostitele(49Kč) a Kamarád taky rád(39Kč).

V práci jsem dostala tyhle dvě úžasně vonící svíčky. Svíčky pálím téměř každý večer, takže mě jakákoliv vždy potěší.

Neodolala jsem velikonočním dekoracím. První králík je z obchodu Vše za 10Kč a 20Kč. Bohužel mě posledně docela zklamal, v březnu bych fakt čekala velikonoční a jarní zboží a oni stále měli Vánoce. Druhý králík je z Kiku za 49Kč myslím.

A tyhle tři bílé králíčky jsme dostaly s mamčou.

A jako poslední tu mám tyhle dvě radůstky, které mi Honza vystřelil na pouti. Narozeninový Ijáček dokonce hraje a hýbe se.


Co vy a březnové novinky:?
Co Vám udělalo největší radost?

14 komentářů:

  1. Pěkné :) Ty matná máslíčka od Astoru chci vyzkoušet :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné nákupy i novinky ze spoluprací :-) rtěnka Cien mě sice neohromila, ale máslíčku na rty od téhle značky bych klidně šanci dala :-D Bohužel se do Lidlu nedostanu... takže vlastně aspoň ušetřím :-D
    A šatičky jsou boží!

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, hromada krásných věcí. Ty balerínky jsou fakt pěkné a zaujaly mě i svíčky, na ty jsem já úchyl :D

    Jak šetří shopaholici :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek. To mýdlo od Balea mám také a na tekuté rtěnky od Dermacol se chystám podívat.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. 16ti hodinové dermacolí zázraky musím taky vyzkoušet;)) A toho méďu ti závidím, miluju Me to you medvídky, pár jich mám doma;)

    OdpovědětVymazat
  6. Super věcičky :) moc bych chtěla vyzkoušet ty máslíčka a řasenku od Astoru. :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  7. Juu, krásný věci se ti nashromáždili :) olejíček jsem ukořištila ve slevě v Rossmanovi, jsem zvědavá, jaký bude :)

    OdpovědětVymazat
  8. Oční stíny, které sis koupila mám ve fialové barvě a jsem s nimi spokojená. Stíny Astor, které sis koupila jsem měla růžové a byla to hrůza. Byly minimálně pigmentované a letěly do koše.

    OdpovědětVymazat
  9. Kosmetiky máš teda pořádnej balík, to se musí nechat, a krásné úlovky... a i oblečení super :) A bezdomovčí Ijáček je něco úžasného <3

    OdpovědětVymazat
  10. Už teď se těším na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super nákupy a novinky, nejvíc se mi líbí ty šaty, ty jsou luxusní :-) takové bych užila taky - žádné krajkové ještě nemám.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  12. Krajkový šaty jsou nádherný i balerínky, taky potřebuju nový :). Kosmetika by se mi líbila taky, mě zase ty nové sprcháče od Baley přijdou nějaké přeslazené, vůně se mi vůbec nelíbily

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělý věci a šatky mě doslova ohromily, ach!

    OdpovědětVymazat
  14. Páni,taková výbava! Já se naštěstí zatím držím a nerozhazuji :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...