Random aneb březen 2015

Krásný den,
pracovní týden již končí, jaké máte plány na víkend? Zítra bych měla začít balit, v neděli konečně výlet do Berlína. Určitě pak čekejte výletní články. Co se týče března, tak se toho v něm událo dost. Hromady dobrého jídla a mlsání, troška kultury a radostí.

Hned první den v březnu přišla ta největší radost, dvě nádherné králičí holčičky. Mám doma už dva kluky, ale když jsme s mamčou viděly tyhle dvě, byly jsme unesené. Navíc když jsme zjistily, že to jsou holčičky, začalo to v nás hlodat ještě více a nakonec jsem si domu vezla rovnou obě, nešlo je rozdělit. Lola(hnědá) všude skočí, absolutně postrádá pud sebezáchovy. Bella(bílá) vypadala, že bude mazlivý kliďas. Už teď má svojí hlavu a vyskočí i na skříň do klece. Ale jsem z nich nadšená, jsou úžasné. Takže se připravte na králičí random.

V půlce března jsme s mamčou byly na muzikálu Sněhová královna. Ze dne na den se nám povedlo získat lístky. Zbožňuji film Sněhová královna, takže jsem se fakt těšila. Muzikál se mi líbil a měly jsme i štěstí na obsazení. Článek jsem psala zde. Když už jsme byly v centru, tak jsme nemohly vynechat Světozor a nějaký ten nákup. Opět ve Světozoru neměli makronkový dort, takže klasika - pohár a koktejl.

Dítko, které hlídám zbožňuje vláčky, takže jsme jeden den vyrazili do muzea Království železnic. Muzeum je to hezký, na druhou stranu jsme to prošli asi za půl hoďky a za tuhle krátkou dobu mi cena přijde vysoká. Ale zas nemůžu říct, že bych návštěvu nedoporučila, to zas ne, mě se muzeum líbilo. Po muzeu jsme si dali k obědu Happy meal, aneb jak si dát dětské menu bez pocit trapnosti :D

Ke konci března nám s Honzou konečně vyšla pouť, i počasí docela přálo. Zašli jsme na pár atrakcí, nakoupily nějaké dobroty, ale úplně nejraději mám snad střelnici :)

A jako poslední ještě trocha kultury. Byla jsem na koncertu Pražského filmového orchestru. Koncert byl moc fajn, samé parádní skladby.

 Bellinka pořád chodí za chlapem :D

 Zmrzka / Snídaně v práci / A ještě jedna / Borůvkový dortík

 S Barčou u Vltavy, bohužel se nerada fotí.

 Sněhová královna / Následný Světozor/ Malý nákup v obchodě 10Kč a 20Kč

 Muzeum Království železnic / Happy meal k obědu

 Výborná véča / Světozor máme i doma :D / Miluji kaktus / Oběd v práci

 Mňamka / Vejce v akci :D / Trochu jara

 Bílá čokoláda ve velikonočním kelímku / Tulipány <3 / Koncert

Pouť a radosti ze střelnice


Po nějaké době dlouhý random a hromada fotek, tak snad se Vám líbil :)
Jak jste si užily březen Vy?

7 komentářů:

  1. Ti králíčci jsou opravdu překrásní, hned bych je pomazlila! :)
    Můj březen byl hlavně ve znamení školy, protože někdy toho mám fakt nad hlavu :D. Jinak akce s kamarády a společné dny s přítelem :).

    OdpovědětVymazat
  2. Jůůů, králíčci :3 Ve Světozoru jsem byla asi 2x jenom, moc často do hlavního města nejezdím, ale miluju to tam :) Muzeum vypadá zajímavě:)

    Taky jsem měla březen hlavně školní a pracovní, už mi z toho začínalo hrabat... no, a pak přišel duben, který je ve znamení předělávání celého bytu, tak mi hrabe ještě víc :D

    OdpovědětVymazat
  3. ty kráslíčci jsou úžasní ♥ a ty kinder vajíčka, hned mám na ně chuť :D
    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Králíčci parádní, Barča úžasná, Království železnic se mi líbilo, tulipány miluju, na Metru jsem závislá (ale na tom klasickém).....zkrátka moc pěkný random... :)
    Krásný víkend...Kat....

    OdpovědětVymazat
  5. Králíčci jsou nádherní, také jsem měla králíčka, nejdřív beránka, ten byl Tofínek a pak zrzavého Jovínka, s ouškama nahoru, podobný Tvému :o) byli srandovní...

    OdpovědětVymazat
  6. Králíčci jsou roztomilouši :) Pěkný fotky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...