Saloos - Bio wellness olej Argan revital

Pěkný aprílový den,
počasí je venku opravdu aprílové. Včera vichr, déšť a sněžení, neskutečný. Doufám, že se to zlepší a přijde už konečně opravdové jaro. Navíc se mi blíží dovča v Berlíne, tak doufám, že nebudeme mrznout jako loni ve Vídni.

Ale už k dnešnímu článku. Když mi přišla nabídka znovu spolupracovat se Saloos, neváhala jsem. Nabídka mě moc potěšila a já hned přemýšlela, co bych si tak vybrala. Se Saloos mám jen dobré zkušenosti, za mě je to kvalitní kosmetika za slušné peníze. Jako první padla volba na Bio wellness olej s arganovým olejem. Pokud mě sledujete, tak jistě víte, že arganový olej mám moc ráda a v kosmetice na něj slyším.

Arganový olej je lisovaný z jader argánie trnité a je brán jako elixír věčného mládí. Olej je bohatý na vitamíny A, E a F. Díky arganovému oleji je pokožka hebká, hydratovaná, pružná a olej zvyšuje její odolnost vůči vráskám a stárnutí.

Dále obsahuje bio slunečnicový olej, olej ze sezamových semínek, mandlový olej, jojobový olej. Esenciální olej z růže dodává smyslnou vůni, levandule zklidňuje a lemon tea treet působí antisepticky.

Olej tedy nepoužívám denně, spíše jako rozmazlování pokožky párkrát v týdnu. Po použití je pokožka nádherně hebká a parádně hydratovaná. Začala jsem ho používat i na svoje suché paty, tedy spíše chodidla, která jsem teď měla v naprosto zoufalém stavu. Popraskané až tak, že jsem v nich měla díry. Stačilo ale promasírovat olejem a hned byly nohy v lepším stavu.

Jelikož se ale jedná o olej, tak chvilku trvá než se pořádně vsákne. Během té doby ale nelepí, takže není problém se hned obléknout, nezanechává mastné fleky na oblečení. Navíc krásně voní. Vůně je sladká, ale jemná a nevtíravá.
Obsah: 50ml
Cena: 150Kč
Hodnocení: 5/5

Co vy a kosmetika Saloos?
Máte rády tělové oleje?

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktu k recenzi.

10 komentářů:

  1. Děkuji za tip, nějaký olejík by se mi hodil. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám čistý arganový olej od Ryoru. Používám ho sice teprv chvilku, ale je super na vlasy i na obličej. Na tělo ho nejspíš zkoušet nebudu, protože cena je dost vysoká (lahvička za 400).

    OdpovědětVymazat
  3. Já od Saloosu kupuji už jen odličovací oleje. Arganový pleťový olej bych od něj klidně brala, ale chtěla bych ten arganový olej logicky vidět na prvním místě složení. V tomhle mě právě Saloos fakt štve, že olej nazvou argan, ale většina objemu (v tomto případě) patří jobobovému oleji, švestkovému oleji atd. Ale přemýšlím ještě nad vyzkoušením peelingu.

    OdpovědětVymazat
  4. Arganový olej se mi líbí, snad ho časem vyzkouším. Nejdřív musím dopotřebovat olej proti celulitidě od Saloosu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem olej s vůní Mojita a byl úžasnej, už ho mám vypotřebovanej, byla jsem s ním spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak po tvé recenzi jej musím vyzkoušet :3 Na Saloos se chystám už dlouho, ale vždycky mi do nákupu vleze něco, co prostě potřebuju víc nebo co musím mít... a pak nezbývají finance ani místo :D :/

    OdpovědětVymazat
  7. O Saloose som necitala este ani jednu negativnu recenziu. Je to skratka stavka na istotu.

    OdpovědětVymazat
  8. Arganovy olej uz si chci nejakou dobu poridit a myslim, ze sahnu prave po Saloos :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky mám od Saloos nějaký olejíček a je to fakticky parádní věc! :-) Nemohu si ho vynachválit :)
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  10. Od Saloos si chcem kúpiť odličovací olej :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...