Spotřebováno za březen 2015

Hezké čtvrteční dopoledne,
jak se máte? Dnes má být venku krásně, tak se nemůžu dočkat jarního dne. Jakmile venku svítí sluníčko, hned má člověk lepší náladu. Navíc se mi již blíží odjezd do Berlína, tak doufám, že i tam bude dobře. Zatím to vypadá na málo stupňů, ale za to poměrně jasno, tak alespoň něco.

Konečně jsem tu s další statistikou a tentokrát se spotřebovanými produkty. I když to vypadá, že jich je dost, tak většinu tvoří malá cestovní balení. Na druhou stranu jsem ráda, že jsem je spotřebovala, protože mi doma ležely již dlouho a i když se to nezdá, tak tahle malá balení ve větším množství zabírají snad nejvíce místa.

1. Playboy sprchový gel Play It Sexy Pin Up (Recenze) -  Sprcháče Playboy mám ráda. Měl hustou gelovou konzistenci, krásně pěnil a nevysušoval. Voněl moc příjemně, orientální vůně s kapkou kokosu.
Koupila bych znovu: ANO

2. Dermacol micelární voda pro mladou pleť (Recenze) - Stejně tak mám ráda micelárky od Dermacolu. Před touhle jsem již jednu měla a ta byla naprosto perfektní. Tahle je také fajn, ale ne zas tolik. Při odličování voděodolného make-upu jsem musela více na oči přitlačit a občas měla tendence v očích pálit, pro citlivé oči nejspíš nebude vhodná.
Koupila bych znovu: ANO

3. Fennel tělové máslo divoká orchidej (Recenze) - Másla Fennel jsou krásně hutná, opravdu máslovitá. Tohle mi navíc přišlo takové našlehané. Hydratace na jedničku, vůně silná, ale přesto příjemná, i když květované vůně moc nemusím.
Koupila bych znovu: ANO

4. Eveline krém na ruce Gliceriny s kozím mlékem (Recenze) - Krém měl hodně řídkou konzistenci, ale překvapivě úžasně ruce hydratoval. Byly krásně hebké a zahojené. Než se ale vstřebal, tak lehce lepil, to bylo jediné malé mínus.
Koupila bych znovu: ANO

5. Eveline regenerační tělové mléko (Recenze) - Mléko bylo poměrně hutné, ale ihned se vsáklo a pokožku docela dobře hydratovalo. Vadila mi ale vůně, která byla až lékárenská.
Koupila bych znovu: NE

6. Eveline sprchový balzám a peeling Argan & Vanilla (Recenze) - Tenhle produkt byl naopak super. Hustý se spoustou zrníček, které pleť hezky obrousily, nevysušovaly, ale zanechávaly ji příjemně hebkou.
Koupila bych znovu: ANO

7. Schwarzkopf BB Bonacure Moinsture Kick Beauty Balm - Bezoplachový balzám, který by měl vlasy chránit před ztrátou vlhkosti, zjemňovat a dodat jim lesk. Já ho používala v době, kdy jsem neměla k šamponu balzám. Tenhle mi ho naprosto vynahradil. Vlasy se daly krásně rozčesat, nemastil je, ale byly hebké a příjemné na dotek.
Koupila bych znovu: ANO

8. Clarins Satin smooth body lotion (Recenze) - Recenze se teprve chystá, mléko mělo středně hutnou konzistenci, dobře se roztíralo a pokožku zanechávalo hydratovanou a jemnou.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

9. Playboy toaletní voda Play It Pin Up (Recenze) - Toaletky Playboy mám ráda, krásně voní a výdrž je také skvělá. Tohle byla ovocně květinová vůně, sladká, ale ne přeslazená či vtíravá. Používala jsem fakt ráda.
Koupila bych znovu: ANO

Co vaše měsíční spotřeba?
Znáte některý z produktů?

10 komentářů:

  1. Spotřebovaného toho máš opravdu dost :-)
    Jinak to Fennel máslo bylo fakt super, já měla tu verzi s okurkou a vyhovovalo mi :) Teď jsem koukala, že tyhle máslíčka mají v Rossmannovi, tak si tam možná pro nějaké ještě zajdu.

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná spotřeba. Já si taky hlídám spotřebu větších vzorků a cestovních balení. je jich víc, než se zdá. Zaujal mě ten Eveline

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jeden z těchto produktů jsem nezkoušela, ale je toho tedy hodně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska je venku fakt krásně, mě ale čekají školní povinnosti, takže se můžu na sluníčko dívat jen z okna :D. Znám produkty Playboy a micelární vodu od Dermacolu, ale nezkoušela jsem nic :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nezkoušela jsem nic, ale sprchový gel Playboy už mám koupený a toaletku bych si chtěla pořídit taky.

    OdpovědětVymazat
  6. Micelární voda od dermacolu je skvělá! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Náhodou, máš toho spoustu :) A já nemůžu jinak, než zase a opět obdivovat flakonky od Playboy vůní - já bdivuju každého, kdo je schopnej ho hodit do koše, v životě bych tak rozkošnej flakonek nevyhodila :D

    www.slecnazrzava.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ta Dermacol micelárka je super! :)
    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný článek....:-)
    zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Másla Fennel prodáváme a máme jich hrozně moc druhů, jen jsem se nerozhodla, které koupit :D :D :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...