Yves Rocher - Make-up pro bezchybnou pleť a báze pod oční stíny

Yves Rocher nedávno představil novou řadu s názvem Zero Defaut, ve ktré najdete make-up pro bezchybnou pleť, korekční tyčinku a zmatňující pudr. Zároveň s těmito novinkami můžete v obchodě najít i nové štětce a bázi pod oční stíny.

Řada Zero Defaut mě okamžitě zaujala, na testování jsem dostala make-up, na který jsem byla hodně zvědavá. V make-upech mám svoje stálice a i když ráda zkouším stále nové, o koupi vždy dlouho přemýšlím. I když mám pleť ok, netrpím na akné, tak od make-upu chci nejen sjednocení pleti, ale zároveň i dobré krytí. Na přirozené make-upy moc nejsem. Jako další produkt jsem dostala bázi pod oční stíny. A rovnou řeknu, že jeden produkt mile překvapil a druhý zklamal na plné čáře.

Make-up pro bezchybnou pleť Zero Defaut
Make-up seženete ve 14 odstínech, což je podle mě obrovský výběr a musí si vybrat snad každý. Mě došel odstín 200Rose, který mi skvěle sedne.

Obsahuje výtažek ze sóji a 100% přírodní pigmenty. Pleť má přirozeně sjednotit a dokonale krýt. Také slibuje celodenní výdrž, téměř až 14hodin sjednocená pleť. Dokonalé krytí určitě nemá, označila bych ho jako nižší střední. Čekala jsem opravdu nízké krytí, ale tak zlé to není, lehčí střední sedí více.

S čím souhlasím, tak se sjednocením pleti. Pleť vážně perfektně sjednotí. A i když nekryje tolik, tak mi naprosto jeho krytí vyhovuje. Pleť je po něm nádherná, sjednocená, ale hlavně rozzářená a vypadá zdravě. Velmi mile mě tímto překvapil.

Má řídkou konzistenci a je poměrně mastný. Pleť mám sušší, takže mi vyhovuje, suchá místa nezvýrazňuje a nezalézá do vrásek. Nesouhlasím ale s výdrží, určitě nevydrží celý den, navíc já si po obličeji často sahám a přijde mi, že stačí málo a je pryč.

Má praktické balení s pumpičkou, kterou jistě mnoho z Vás ocení, sám je ve skleněné lahvičce, která vypadá dobře. Make-up koupíte zabalený v krabičce, co mi ale chybí, tak víčko. Make-up se sice uzavře přetočením pumpičky, ale pro mě to je nedostačující. Když ho přenáším v kosmetické taštičce, bojím se, že se otevře. Navíc pumpička bývá upatlaná a to je neustále otírání. Zkrátka absence víčka je podle mě špatná.
Obsah: 30ml
Cena: 399Kč
Hodnocení: 4/5


Podkladová báze pod oční stíny
S Yves Rocher jsem vždy měla jen dobré zkušenosti. Zatím jsem nenarazila na produkt, který by mi nevyhovoval, nebo byl naprosto příšerný. Vše je ale jednou poprvé a nečekané se stalo skutečností.

Přitom když jsem ji použila poprvé, tak jsem byla ihned nadšená z konzistence. Mám doma jednu gelovou bázi, tahle je naopak taková krémová a působí sametově, je hrozně příjemná. Zkrátka něco jiného než studivý gel. Navíc je zbarvená, takže krásně sjednotí oční víčko, dá se použít i samostatně.

Báze slibuje sjednocení a vyhlazení drobných vrásek, to splňuje. Samozřejmě by také měla hlavně zaručit delší výdrž očních stínů a zvýšit jejich intenzitu. Větší intenzitu stínům nedodává a bohužel ani stíny neudrží. Stíny se slijí s bází stejně jako bez báze. Za mě je bohužel báze zklamání, stíny opravdu neudrží na místě.
Obsah: 7ml
Cena: 289Kč
Hodnocení: 1/5


I když mi make-up nevydrží celý den, což mi nevydrží většina, jsem s ním spokojená. Pleť po něm vypadá nádherně a určitě ještě mrknu po pudru ze stejné řady. Naopak bázi bohužel doporučit nemůžu.

Vyzkoušely jste již novinky?

Moc děkuji Yves Rocher za poskytnutí produktů k recenzi.

11 komentářů:

  1. Musím říct, že makeup vypadá zajímavě :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Make-up mě rozhodně zaujal, absence víčka mi tolik nevadí. I u make-upu s víčkem jsem zvyklá pumpičku vždy otřít než nasadím víčko. Jsem asi pedant na čistotu :D Každopádně výběr z tolika odstínů je super :)

    Jak šetří shopaholici?

    OdpovědětVymazat
  3. Makeup se mi líbí hlavně proto, že je matnější. Výdrž ale očekávám aspoň 10 hodin.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tenhle make up mě velmi zaujal! :) Dost mě překvapil počet odstínů, třeba bych si i já, jako bledule, vybrala :DD Určitě na něj mrknu až pojedu okolo, ale vzhledem k tomu, že to mám 50km tak tam nejezdím tak často (jak bych chtěla.. ale dobře pro mojí peněženku :DD)

    >>> Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  5. Na makeup se musím mrknout, je dokonce i šance, že bych si na sebe vybrala odstín:)) nevim ale jestli bude vhodnej na léto ://

    OdpovědětVymazat
  6. U té báze bych viděla jako problém tu konzistenci, ani se nedivím, že něco tak tekutého neudrží stíny... kdyby to byla taková gelovokrémová, myslím, že to bude mnohem lepší :) Makeup zaujal, asi po něm mrknu.

    www.slecnazrzava.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Na tento make-up se musím tedy podívat.
    Před cca 5ti lety jsem si na doporučení pořídila make-up, který byl takový lehký a byla jsem s ním velice spokojená. Takže se na produkty velice ráda podívám.
    Zvu Tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Make-up me lakal uz od te doby, co jsem se o techto novinkach dozvedela, ale obavam se, ze by mi to kryti nestacilo, ale je zase fajn, ze se hodi pro suchou plet :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Na Yves Rocher většinou čtu i slýchám různé názory, já si od nich kupuju hlavně odličovací vodičky a ty mi přijdou fakt super - hlavně ta chrpová, ta je parádní. Dekorativku jsem od nich nikdy neměla, ale ten make up vypadá opravdu dobře a hlavně jsem překvapená, že ho vyrábí v tolika odstínech! mrknu se na něj v obchodě :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem snad kromě jedné řasenky od YR žádnou dekorativku neměla. Kamarádka si ale hodně chválí jejich make-upy. Používá většinou Chanel atd., spíš dražší značky, ale prý YR jim může více než konkurovat.
    Z recenzovaných novinek bych nevyužila ani jednu, protože mastné make-upy nemám ráda a bázi nepoužívám :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Já dostala vzorek na tento make-up a byla jsem z něj totálně zklamaná. Chtěla jsem si ho koupit, ale jeden den jsem si ho vzala do školy, a když jsem přišla domů, tak jsem se zděsila, protože jsem na pleti měla fleky. Nechápala jsem to, ale z nějakých míst make-up přes den zmizel. Velké zklamání pro mě.

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...