Květnová Beauty bag z kosmetika-usa.cz

Krásný den,
jak si užíváte víkend? Je to již pár měsíců, kdy jsem Vám psala o tak zvané Beauty bag, kterou nabízí e-shop kosmetika-usa.cz. Když jsem si na FB stránkách e-shopu všimla, že je opět v prodeji, neváhala jsem a ihned objednala. Do prodeje bylo dáno pouhých sto kusů, takže to ihned zmizelo. I když již nelze objednat, přesto Vám obsah ukážu a pokud Vás BB zaujala, doporučuji sledovat FB stránky, aby Vám ta příští neutekla.

V podstatě je to něco na způsob různých beauty boxů, kdy nevíte, co Vám přijde. Cena byla 349Kč + poštovné. Jediné, co mi schází, tak nějaká kartička, kde by byl menší popis produktů, já osobně bych ji hodně ocenila.

  • Kosmetická taštička Estée Lauder
Už z názvu Beauty bag vyplývá, že Vám kosmetika nepřijde v krabici, ale v nějaké krásné taštičce. Tentokrát jsem vše našla v této velké, červeno-modré taštičce od Estée Lauder, která se rozhodně bude hodit.


  • Nick Chavez Plump 'N Thick Leave-In Thickening Creme Conditioner - Cestovní balení
Jelikož moje angličtina není nijak úžasná, tak zjistit, o co se přesně jedná, mi docela trvalo. Vypadá to na bezoplachový balzám určený pro objem. Vlasy by měl zahustit a hydratovat, nejlépe použít denně před spaním po umytí šamponu. Což tedy asi těžko, jelikož vlasy denně nemyji, ale vyzkouším.

  • H2O+ Odličovací péče Total Source Optimum Cleanser - Cestovní balení
Tohle je produkt, bez kterého já se co se týče odličování neobejdu. Nanáší se na vlhkou pleť, vmasíruje a opláchne. Navíc se značkou zkušenosti nemám, takže ráda vyzkouším.

  • Nyx tekuté třpytivé oční linky - Plné balení
S tekutými linkami se moc nekamarádím, celkově jsem věrná spíše černé tužce, kterou používám na spodní linku a vrchní si dělám jen výjimečně. Linky mi ale přišly v krásné fialové barvě, takže potěšily a rozhodně nebudou jen tak ležet.

  • Nyx Smookey Look Kit - Plné balení
A na tenhle produkt e-shop lákal, jelikož paletka měla být součástí každého balení. Už jen kvůli ní jsem si Beauty bag objednala. Paletka obsahuje devět očních stínů pro kouřové líčení, dvě rtěnky, aplikátory a zrcátko. Mám z ní obrovskou radost, stíny vypadají krásně. A konečně vyzkouším tuhle značku.

  • Lancome, Jane Iredal, Sisley - Vzorky
Radost mi udělaly i vzorečky rtěnek od Lancome, ta horní je přesně moje barvička. Dále jsem ve vzorku našla minerální BB a oční masku. 







Koupě rozhodně nelituji, moc mě potěšila paletka a vzorky rtěnek. Na druhou stranu mi ale přijde, že ty předchozí bauty bag byly o kapku lepší.


Jak se Vám Beauty Bag líbí?
Znáte e-shop?

15 komentářů:

  1. To vypadá vážně dobře, příště mi snad neunikne :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, tak jsem opravdu ráda, že mám tu svojí verzi. Tuhle taštičku jsem viděla už u jiné slečny a mě osobně se tedy vůbec nelíbí. Ale ty fialkové linky teda vůbec nejsou k zahození. Já je také objevila, akorát v černé barvičce, což se mi hodí - protože barevné třpytivé linky mám doma už čtvere :-)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné, já tentokrát odolala, ale příště nejspíše objednám taky. :) Povedený obsah, moc nechápu ty, co neustále brblají.

    OdpovědětVymazat
  4. užasná taštička a tamala paletka krasní článek

    OdpovědětVymazat
  5. Musím teda říct, že ta taštička se mi vůbec nelíbí. Ale produkty vůbec nebyli k zahození :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Taštička vyzerá celkom zaujímavo, ešte som takú nikdy nevidela, no páči sa mi :) Ale ani jej obsah nie je na zahodenie :) enjoy little cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, krásná cena za tak super produkty! Určitě při příští příležitosti vyzkouším a sdílím tvůj názor na ty linky. Taky si je moc nedělám, když už, tak klasické gelovky... :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky bych si ráda objednala nějaký beauty bag..hrozně mě to láká a produkty nevypadají špatně ;) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný obsah :-) Musím říct, že jsi na tom dobře, jelikož to co jsem měla v balíčku já, mi teda vyrazilo dech a už nikdy si nic na eshopu neobjednám.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/limitovany-beauty-bag.html#more

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle jsem ještě neviděla, ale vypadá to dobře! Mám ráda všechny tyhle boxíky, protože jsem překvapená co mi přijde. :)
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to jsi ještě natrefila na opravdu dobrý balíček. Já byla ze svého dost zklamaná.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. No tak u mě teda špaténka. Taštička Clinique OK, paletka NYX taky. Ale dál už tam mám jenom "speciální osušku na vlasy", kterou využiju tak leda na utírání obličeje, protože je pidi a já mám husté dlouhé vlasy po zadek, korejské matující papírky na obličej, údajně 2 kapsle proti vráskám Elizabeth Arden (nepotřebuju + bůhví, co v tom je), dva malé vzorky vůně (z toho jedna pánská = nevyužiju + nemám ve svém okolí chlapa, co by byl ochotný plácat na sebe voňavku z pidi lahvičky, kterou velkýma prstama ani neotevře), jedna 4ml tubička očního krému H2O+ (zase proti vráskám) a 1 ml sašetka matujícího CC krému dr. brandt v odstínu medium to dark (takže to se rovnou můžu mazat čokoládou). Samozřejmě na většině těch vzorků je napsáno , že jsou zdarma a nemají se přeprodávat. Takže asi tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bych byla nastvana, z obsahu, co jsem videla jinde, tak za ten svuj jsem vdecna. Jinak ty kapsle jsem mela minule, ale na svou chvili teprve cekaji.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...