Movie tip: Avengers: Age of Ultron


Anotace: Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí. V sázce je osud celé planety. Povstane zlovolný Ultron a jenom Avengers mu mohou zabránit v uskutečnění ďábelských plánů. Nová křehká spojenectví a nečekané zvraty jsou zárukou vzrušujícího a jedinečného akčního dobrodružství globálních rozměrů.

V kině je to teď opět jeden super film za druhým. Na co jsem ale těšila snad nejvíce a hodně dopředu, byl druhý díl Avengers. Ten první se mi strašně líbil, takže pokračování jsem se nemohla dočkat. Celkově mám tyhle komiksové hrdiny od Marvelu ráda a snad žádný nevynechám v kině. 

Konečně jsem se dočkala a na Avengers jsme vyrazili rovnou do Imaxu.

Samozřejmě ne každý mě chytl za srdce. Filmy s Thorem se mi nelíbí, ale vynahrazuje mi to herec Chris Hemsworth. To samé Kapitán Amerika, filmům jsem na chuť nepřišla, i když druhý díl byl lepší než první a bohužel i herec Chris Evans mi nepřijde v roli kapitána sympatický. To se snad raději podívám na Thora.

Koho ale naopak naprosto zbožňuji, tak je Tony Stark coby Iron Man. Robert Downey Jr je zkrátka sympaťák a jeho postava navíc hýří humorem, takže pro mě top. Další z oblíbených herců je pro mě Jeremy Renner, kterého jsem si oblíbila právě díky roli v prvních Avengers. Bohužel mi přijde, že má ze všech hrdinů nejmenší prostor pro svou roli. A ač mám ráda i Marka Ruffalo, do role Hulka mi ne úplně sedí.

Druhý díl má na CSFD o trošku horší hodnocení než předchozí díl, což se asi dalo čekat. Já ale nemůžu říct, že bych byla zklamaná a že by se mi film nelíbil. Právě naopak, byla jsem z něj nadšená. Ale zas já nejsem úplně náročný divák a prostě nedokážu říct, že by nedosahoval takových kvalit jako první díl a že je to stále dokola o tom samém a nenabízí nic nového, jen nudu. Zkrátka ne, mě se to líbilo.

Už od začátku se vrhnou Avengers do akce a i počáteční bitka mi přišla skvělá. Kromě hlavního záporáka Ultrona se tu objevují ještě další dvě postavy, dvojčata, která mají zvláštní schopnosti a i díky nim mi film přišel zajímavější, jelikož Avengers bojovali dá se říct i se svými vnitřními démony, se svým strachem a vidět jim do hlavy bylo pro mě zajímavé a perfektní zpestření.

Za mě film plný akce, která bavila, nechybí samozřejmě popichování mezi hlavními hrdiny, což filmu dodává i humor, který se mi líbil právě na dílu prvním. Tony Stark je prostě skvělý, i když jednal pitomě, já ho zkrátka zbožňuji. A jako bonus, malá špetka romantiky. Já jsem spokojená.
Hodnotím 5*


 


Byly jste na Avengers?
Jakého hrdinu máte nejraději?

3 komentáře:

  1. Viděla jsem to v kině a líbilo se mi to :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. Každý víkend si s přítelem naplánujeme výlet do kina, právě na film Avengers, protože sci-fi máme rádi. :) Jenže nám do toho pokaždé něco vleze, ale další víkend to už vyjde! :D
    Mimochodem máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou (po překročení hranice 110 pravidelných čtenářů plánuji velkou giveaway, tak ať ti neuteče :) )!! Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  3. Na Avengers bych moc ráda šla, jedničku jsem milovala (i když mě štve, že ve dvojce už není Loki, ty filmy s ním jsou hned vtipnější :D - kvůli němu se mi líbil i Thor, oba díly), ale nevím, jestli je ještě stihnu v kině, teď budu mít fakt minimum času... :/

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...