Nákupy a novinky za květen 2015

Krásný začátek nového měsíce,
je to neskutečný, ale máme tu již červen. Také Vám tenhle rok tak neskutečně letí? I když to píši snad u každého měsíce, tak květen utekl až moc rychle, až tak, jako by vůbec nebyl. S příchodem nového měsíce tu máme tedy i shrnutí toho minulého. Přibyla mi jak kosmetika, tak i něco nového do šatníku.

Kosmetika
V květnu jsem trošku zhřešila, ale opravdu jen maličko. Pár věcí jsem vyhrála, něco dostala na testování a neodolala jsem Beauty bag z jednoho e-shopu. Přesto ale myslím, že novinek mám tak akorát v normě a není to kdoví jak obrovská hromada.

U Péti jsem vyhrála novinky od firmy Aussie. Výhra obsahovala dva laky na vlasy a dvě tužidla. Jsem strašně ráda, že se na mě usmálo štěstí a já konečně od této značky něco vyzkouším.

Na testování mi dorazil balíček novinek od Schwarzkopf, který obsahoval tužidlo, kterých tedy teď mám požehnaně a budu se muset s nimi naučit:D, sprchový gel Fa a šampon Schauma pro lesk vlasů. A jelikož se neobejdu bez balzámu, tak jsem si k šamponu přikoupila právě balzám a můžu se vrhnout na testování.

S Honzou jsme také zajeli do Makra, jelikož se tam chtěl mrknout. Narazila jsem tam za super cenu na deodorant od Garnier, který jsem chtěla vyzkoušet a jelikož mi právě deo dochází, tak jsem ho vzala. Tvářenky z limitek od Essence mám strašně ráda, takže téhle Brit-tea jsem neodolala, je nádherná.

Čemu jsem také neodolala, tak Beauty bag z e-shopu kosmetika-usa.cz. O obsahu a celkově o tom, o co se jedná, jste si mohly přečíst zde. Nějaký beauty box už mi docela chybí, takže jsem nad koupí vůbec neváhala. Z obsahu mám radost, takže koupě nelituji. Už jen ta krásná paletka Nyx stojí za to.

Oblečení
V F&F jsem narazila na pyžamo s Ijáčkem, čekalo tam na mě poslední, navíc moje velikost a zrovna probíhala i 30% sleva na vše, takže jsem byla z jeho objevu naprosto nadšená jak dítě na Vánoce.
V New Yorkerku jsem si také vzala džíny, sice nosím světlé, ale jedna malá změna neuškodí. A kávový závislák rozhodně nemohl odolat tričku Coffee Lover, i kdybych ho nosila jen na doma.

Také Vám tak nejdou fotit černé věci? Buď je to šíleně tmavé, nebo naopak to barvu vyžere. V práci jsem dostala od paní svetřík Ralph Lauren, ze kterého mám opět velkou radost.

Začala jsem s pole dance a to znamenalo sehnat nějaké vhodné kraťasy a na ty jsem narazila v Decathlonu za nádhernou cenu 159Kč. Na fotce vypadají špatně, ale jinak jsou naprosto parádní, dobře vypadají, jsou speciálně na tanec, takže perfektně sedí.


Co jste si hezkého koupily vy?
Co Vám udělalo největší radost?

17 komentářů:

  1. Aussie se taky chystám vyzkoušet, asi koupím miniaturu v DMku. Pyžamo s oslíkem je super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Neo od Garnier bych také už ráda vyzkoušela :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že konečně také zkusím, jsem zvědavá :)

      Vymazat
  3. ta kosmetika je užasná hlavně ta tvařenka od essence

    OdpovědětVymazat
  4. Super nákupy.
    Tvářenku mám taky a jsem s ní spokojená. :-)
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem k květnu nijak nešetřila, nákupy byly pořádné:-) Shodu máme v limitce tvářenky Essence, tomu designu se odolat nedalo, pak duo šamponu a kondicionéru od Schaumy a sprcháč Fa, který jsem si pořídila v růžové i modré variantě:-) A o nákupech oblečení ani nemluvím, ty se mi taky trochu vymkly z ruky:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na oblečení bych se chtěla vrhnout před létem :D

      Vymazat
  6. Gratuliji k výhře. Produkty od Aussie jsem ještě nezkoušela. Tvářenku mám taky a je fajn. Jak se vůbec dá dostat k nějakýmu testovacímu balíčku. Všichni všude kolem mě něco dostávaji a já nic..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blog máš teprve chvilku, to třeba teprve přijde :)

      Vymazat
  7. Máš krásné novinky :-) Limitka Brit-tea vypadá skvěle..

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/kosmeticke-peklo-nebo-nebe.html

    OdpovědětVymazat
  8. To tričko Coffee Lover je nejúžasnější! :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  9. aussie som tiež ešte nemala tak gratulujem k vihre:) garnier deodorant bol fajin len kukoncu už horšie vychadzal von

    OdpovědětVymazat
  10. Parádní novinky :) Přemýšlím, co jsem si koupila naposledy a nevzpomínám si, tak budu muset vyrazit na nákupy, po včerejších úspěšných státnicích je třeba se odměnit :D

    OdpovědětVymazat
  11. Gratuluju k výhře :)) to tričko coffe lover jsem v NY viděla, ale nekoupila jsem si ho :/ :D

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...