Random aneb květen 2015

Krásný den,
jak si užíváte letní dny a co máte v plánu na víkend? Dnes se ještě vrátíme do minulého měsíce v podobě randomu a od příštího týden už se můžete těšit na klasické recenze, kterých mám přichystáno poměrně dost.

Ihned na začátku měsíce jsme si udělali výlet do Lednice, kde jsme strávili prodloužený víkend. Lednicko-valtický areál je nádherný a rozhodně stojí za vidění. Už jen samotný zámeček Lednice je krása. Článek jste mohly najít zde. Klidně bych tam jela znovu, rozhodně doporučuji.

V květnu se také slaví Den matek, já mamču pozvala na výbornou véču, jelikož moc takhle nikam nechodí. Šly jsme do Barabizny, kam rádi chodíme s Honzou. Mamča byla také nadšená, zvládly jsme i předkrm, dezert a odcházely jsme naprosto přecpané.

Na Andělu se nachází Stanice přírodovědců, kam jsme zašli s malým, kterého hlídám. Je to v podstatě taková malá zoo, ale krásná. Oba jsme z ní byli nadšení. Těžko ale říct, kdo více :D

A konečně jsem se odhodlala a začala dělat pole dance. Mám za sebou druhou hodinu a vypadám jak po domácím násilí. Všude modřiny, podlitiny, takže i když je venku horko, kraťasy jsou pro mě tabu. Sice se kolem tyče otočím, ale elegantně nedojedu až dolu, ale padám z výšky, ocenila bych podložky pod tyčí :D A posilování na konci je pro mě také peklo, já absolutní nesportovec naprosto nezvládám. Jsem ale ráda, že nejsem jediná a celá naše skupina (jsme tři) je na tom stejně.

 Lednice

 Bratr dostal dvě myšky a jsou naprosto rozkošné

 Výborná véča na Den matek

 Makronky přímo z Paříže / Snídaně v práci / Jahodový koláč

 Naprosto luxusní pohár / Malinový shake, ten nejlepší / Nové nehty

Stanice přírodovědců

Jak jste si užily květen vy?

19 komentářů:

  1. Krásný nehtíky :) A i ostatní fotky jsou pěkný. Dnes mám plánu s přítelem večeři na oslavu ukončení VŠ a na víkend brigádu a sport :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. K ukončení gratuluji a ať brigáda uteče :)

      Vymazat
  2. To jídlo vypadá skvěle :) Škoda, že tu restauraci mám přes celou Prahu :( Myš jsem kdysi taky měla, ale nějak mám radši křečky :) Mě o víkendu konečně čeká volno na chalupě, než se zase začnu učit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určo se vyplatí jet přes celou Prahu :) No já raději králíky a morčata :D

      Vymazat
  3. Ty myšky :3 Viděla jsem tu fotku modřin na FB, docela děsivý... asi si ten pole dance rozmyslím :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Tu Lednici ti úplně závidím, taky bych se tam jednou chtěla podívat :-) A to jídlo mě úplně zabíjí, mňam :-)). Jinak je super, že spolu s mamkou máte takhle skvělý vztah, to se dneska jen tak nevidí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lednici rozhodně doporučuji, je to tam nádherný. A s mamčou máme super vztah, spíše kamarádský :)

      Vymazat
  5. Skvělé fotečky :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/stin-v-akci-lily-lolo.html

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké fotky. Zámek v Lednici je za mě ten nejhezčí památka ČR, kam se hrabe Karlštejn. Jo pole dance neni nic bez dřiny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně se mi líbí i Hluboká, ale Lednice je určo hezčí :)

      Vymazat
  7. Povedene fotky, ja bych doma mysi asi mit nemohla :D
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Myšky sú fakt zlatíčka, tiež by som chcela aspoň jednu, no mamina sa ich bojí :) super májové fotky :) minigiveaway s YR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myšky bych si nekoupila, ale když je bratr přinesl, tak se mi líbí :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...