Saloos - Bio aroma roll-on Vitalita

Krásný začátek nového týdne,
jak jste si užily víkend? Sice už tu máme oficiálně léto, ale počasí venku tomu moc neodpovídá. Velké změny počasí, zamračená obloha, deštivo může mít vliv na náladu a celkové pohodě. Já miluji sluníčko a teplo, takže při ošklivém počasí bývám šíleně unavená a mám co dělat, abych neusnula, kdykoliv je příležitost. A na náladě mi hnusné počasí také nepřidává.

Takovým menším pomocníkem může být aroma roll-on od značky Saloos. Tyhle roll-ony obsahují vůně 100% čistých přírodních esenciálních olejů a jojobový olej lisovaný za studena. Roll-on mě hodně lákal, ale docela jsem váhala, kterou variantu si vybrat...

Nakonec vyhrála Vitalita, což je povzbuzující roll-on vhodný při únavě, cestování, ale i během stresu či smutku. Má svěží vůni, voní po limetkách, grepu a vavřínu kubébovém, takže opravdu příjemná svěží vůně.

Roll-on pomáhá navodit koncentraci a dobrou náladu. Nanáší se na pulsní body - krk, zápěstí, spánky - krouživými pohyby několikrát denně. Co se týče únavy, to bohužel nezabírá, i když by to bylo super. I kdybych ho používala kdovíjak, únavu zkrátka nepřemůže. Ovšem na dobrou náladu už vliv má, většinou ho používám na zápěstí a hrozně ráda k němu čichám, ta vůně je prostě povedená a povzbuzující.

Menší výhrady mám k aplikaci, ta rolující kulička hrozně špatně funguje, třeba na spáncích se neotáčí vůbec, jde velmi špatně aplikovat, to samé krk. Se zápěstím ovšem problém nemá.

Roll-on seženete i v dalších variantách, například antistres, divokou růži na smutek a podle mě fajn může být Sladké spaní, pokud trpíte nespavostí a špatně usínáte. V létě určitě oceníte i Tea tree, který je vhodný při bodnutí hmyzem, ale i na opary či na problematickou pokožku.
Obsah: 9ml
Cena: 95Kč
Hodnocení: 4/5

Máte zkušenosti s roll-on od Saloos?

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktu k recenzi.

5 komentářů:

  1. Tento roll-on jsem měla. Líbila se mi vůně, ale nelíbila se mi náročná aplikace. Kulička opravdu moc nefugnuje. Takže už jsem znovu nekoupila
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Jako nápad se mi to moc líbí, ale ta aplikace mě docela odrazuje :(

    OdpovědětVymazat
  3. Ani nevím, že saloos má i nějaký roll-on, popravdě mě zrovna tento nějak nepřitahuje :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm, tenhle by se možná mohl hodit, zauvažuju o něm. I když s tou kuličkou mě to docela odrazuje...

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...