Spotřebováno za květen 2015

Krásný den,
jak si užíváte nádherného letního počasí? Já se tepla nemohla dočkat, ale ideální to bude, až i ráno bude vyloženě teplo, zatím to ještě není úplně ončo, ale jinak jsem za sluníčko moc ráda. Člověk má hned lepší náladu a není tolik unavený.

Minulý měsíc se tu článek s prázdnými obaly neobjevil, jelikož jsem vypotřebovala pouze dva produkty, takže to bylo zbytečné. Za květen toho mám ale poměrně hodně, což je super, jelikož zásoby se tenčí. Doufám, že červen bude také bohatý.

Díky výletním článkům jsem trochu pozadu s recenzemi, takže na spoustu zmiňovaných produktů teprve článek chystám.

1. Pantene Pro-V šampon Repair & Protect (Recenze) - Díky Rendy jsem se zúčastnila velkého testování těchto nových šamponů. Šampon krásně voněl, dobře pěnil a po nějaké době používání byly vlasy ve viditelně lepším stavu. Navíc vůbec nemastil a vlasy i po pěti dnech byly krásné.
Koupila bych znovu: ANO

2. Pantene Pro-V balzám Repair & Protect (Recenze) - Stejně jako šampon, tak i balzám hezky voněl, vlasy byly krásně jemné, hebké a hlavně se skvěle rozčesávaly.
Koupila bych znovu: ANO

3. Anatomicals sprchový gel (Recenze) - Měl hustou gelovou konzistenci, hodně sladkou vůni, ale spíše chemickou, takže se docela brzy omrzela. Vůbec nepění, sprcháče této značky mě vůbec neuchvátily.
Koupila bych znovu: NE

4. Farmona sprchový gel s peelingem cappuccino & tiramisu (Recenze) - Má řídkou konzistenci, obsahuje spousty malých částeček, ale hlavně ta vůně, naprosto dokonalá. Hezky pokožku zjemnil a nevysušoval.
Koupila bych znovu: ANO

5. Yves Rocher tělové mléko zelený čaj (Recenze) - Mléko bylo hodně řídké, ale i tak skvěle pokožku hydratovalo. Ihned se vsáklo a úžasně vonělo, vůně byla výraznější, takže tělo krásné provonělo.
Koupila bych znovu: ANO

6. Rexona Maximum Protection antiperspirant (Recenze) - Určitě většina z Vás zná a oprávněně se těší velké oblibě. Tahle verze i hezky voní a vůně je cítit po celý den. Úplně v suchu podpaží neudrží, ale i tak je skvělá.
Koupila bych znovu: ANO

7. Yves Rocher opravné tělové mléko (Recenze) -  Mléko pro velmi suchou pokožku. Je hodně hutné, spíše jako máslo a vážně pokožku perfektně vyživuje. Pro sušenky naprosto dokonalý produkt, navíc příjemně voní.
Koupila bych znovu: ANO

8. Avon pleťová maska s rýží a japonským saké - Masku jsem měla doma už strašně dlouho, takže vyhazuji. Maska byla slupovací, super pleť vyčistila, ale slupovala se strašně špatně. Vždy mi až tekly slzy a pleť jsem pak měla červenou. Mám už z této řady lepší.-
Koupila bych znovu: NE

8. Clarins Satin smooth body lotion (Recenze) - Mléko mělo středně hutnou konzistenci, dobře se roztíralo a pokožku zanechávalo hydratovanou a jemnou bez pocitu lepení. Na druhou stranu je to ale průměrné mléko, d kterého bych ty peníze nedala.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

9. Astor řasenka Big & Beautiful Boom! Curved (Recenze) - Řasenky Astor mi sedí, pokud ale chcete něco přirozeného, nebude ta pravá, jelikož dělá efekt lehce slepených řas. Řasy prodlouží a dodá jim objem. Nejlepší ovšem byla teď ke konci, kdy fakt krásně řasy zahustila.
Koupila bych znovu: ANO

10. Rimmel make-up Stay matte (Recenze) - Pro tenhle make-up musím mít pleť ok, jinak zvýrazňuje suchá místa, on totiž nebude asi úplnš pro moji pleť určen, ale i tak jsem byla spokojená. Tohle mínus bych mu odpustila, protože jinak krásně kryl, pleť sjednotil a ta na pohled vypadala nádherně. Pěnová textura se mi také líbila.
Koupila bych znovu: ANO

11. Yves Rocher make-up Pure light (Recenze) - Tenhle make-up naopak kryje minimálně, což já nemusím, takže jsem používala pouze na doma. Pokud jste ale na přirozené make-upy, tak mi zas přijde super. Je mastnější, takže mé suché pleti vyhovoval, pleť sjednotil a rozjasnil.
Koupila bych znovu: NE

Znáte některý z produktů?
Co vaše měsíční spotřeba?

24 komentářů:

  1. Spotřebovat nějaký make-up, řasenku, dva sprcháče nebo dvě mazadla za měsíc až dva je pro mě jako nesplnitelný sen :D To mléko se zeleným čajem asi musím mít! :3

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to neni behem mesice, rasenky a make-upy mam na dyl. Mazadlo ten mesic no.

      Vymazat
  2. Pěkná spotřeba :) Chci si na léto pořídit tu Rexonu a něco z řady se zeleným čajem :) A šampon s balzámem nevypadají vůbec špatně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rimmel makeup také mám a je v celku dobrý :)

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ze všech spotřebovaných výrobků znám jen řasenky Astor. Jsou moje oblíbené, řasy neslepují. Někdy jsou ale zezačátku moc mokré a nejlepší jsou až když trochu vyschnou.

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné spotřeby, nejvíce mě zaujal šampon a balzám od Pantene, nedávno jsem se na tyto výrobky dívala v drogerii a asi si je pořídím na zkoušku :-) a ještě mě zaujalo tělové mléko od Yves Rocher. Jinak ti závidím s tím makeupem od Rimmel že ti sedí..taky se mi líbila jeho pěnová konzistence ale na mém obličeji vypadal jako maska a moc mi neseděl, snad jediný makeup od rimmelu co mi nesedí :-).

    LuxureGirl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ma tendenci delat masku, chce to poradne rozetrit a naucit se s nim:)

      Vymazat
  6. Pěkné spotřeby, nejvíce mě zaujal šampon a balzám od Pantene, nedávno jsem se na tyto výrobky dívala v drogerii a asi si je pořídím na zkoušku :-) a ještě mě zaujalo tělové mléko od Yves Rocher. Jinak ti závidím s tím makeupem od Rimmel že ti sedí..taky se mi líbila jeho pěnová konzistence ale na mém obličeji vypadal jako maska a moc mi neseděl, snad jediný makeup od rimmelu co mi nesedí :-).

    LuxureGirl

    OdpovědětVymazat
  7. páni pěkní ten capučínovej sprchač a ta řasenka a miluju značku yves rocher krasní članek

    OdpovědětVymazat
  8. Tak s tou Rexonou si ma prekvapila, pretože som počula, že je to vraj jeden z najlepších deodorantov s ktorým sa človek fakt nepotí. Teraz vlastne neviem, či sa mi do neho chce investovať, pretože nie je najlacnejší :(
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  9. Zkušenost mám jen s Rimmel Stay matte, ale jak jsem si oblíbila pudr z téhle řady, tak make-up prostě néé,vůbec mi nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za tip na ty dvě tělová mléka od YR :) zrovna se tam chystám na nákup

    OdpovědětVymazat
  11. Kondicionér od Pantene mám a jsem velmi spokojená. Pěkná spotřeba, také se mi ted produktů nahromadilo více. A lidi, ona to jistě za jeden měsíc nespotřebuje. Takže toho moc není. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já už jsem taky strašně ráda, že už je lepší počasí a vůbec se ho nemůžu nabažit :-) Jinak výobky pantene a i jejjich séra na vlasy a jejich olejíčky za mě rozhodně velké ano, mají opravdu super věci, stejně tak jako věci z YR, ty mám taky moc ráda. A přesně tu samou řasenku od Astoru také mám a jsem s ní naprosto spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásná spotřeba, zaujal mě sprcháč Farmona a tělové mléko Yves Rocher :)

    Essence event

    OdpovědětVymazat
  14. Já to mám naopak :-D Čím víc svítí slunce, tím jsem unavenější :-/ Už se těším zase na podzim.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...