Sprchové gely Anatomicals

Krásný den, milé čtenářky,
jak si užíváte týden? Počasí je bohužel zkazilo a venku poměrně chladno. Já doufám, že teploty zase trošku stoupnou a konečně bude léto. Co vůbec máte v plánu na léto? Chystáte se někam na dovču?

Značka Anatomicals je známá asi především díky beauty boxům, v Ladyboxu se objevovala poměrně často. Bohužel ale v podobě sprchovým gelů. Anatomicals má super obaly, které jsou vtipné a rozhodně upoutají pozornost. Bohužel zrovna sprcháče nepatří mezi nejpovedenější sortiment této značky.

Prvním sprchovým gelem je verze rose. Květinové vůně moc nevyhledávám, já raději ovocné, ale tenhle voněl příjemně. Je hodně sladký, téměř až přeslazený, takže pokud nejste na sladké vůně, nebude to to pravé. Bohužel je cítit lehce chemií, není to žádná čistá vůně.

Má hustou gelovou konzistenci, na těle je příjemný a nevysušuje. Dalším mínusem je ale to, že nepění, naprosto vůbec. Já mám ráda pořádnou pěnu a tenhle sprcháč je naprosto mimo.

Druhý sprcháč má praktickou pumpičku, což jistě většina z Vás ocení. Tenhle jsem již měla ve verzi coffee a jak kafe miluji, tak vůně se velmi brzy omrzela. Tenhle by měl vonět jako mango a papája, bohužel opět ten problém, že je cítit chemií a to poměrně hodně. Vůně mi nijak příjemná není, je přeslazená a chemická.

Stejně jako předchozí, tak i tenhle je hustý, takže z pumpičky jde podle mě hůře vymáčknout, ale není tak až taková tragédie. Tenhle už lehce pění, ale fakt jen minimálně.

Sprcháče stojí kolem stovky, což mi přijde dost, kor když za to prostě nestojí. Přesto si myslím, že úplně špatná značka to nebude, například banánový balzám na rty je naprosto perfektní a věřím, že se najdou i další fajn produkty v jejich sortimentu.

Jakou máte zkušenost s Anatomicals?
Máte oblíbený produkt?

10 komentářů:

  1. Moc pěkný článeček.
    Zvu tě na soutěž.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

    OdpovědětVymazat
  2. Nepění? To je divný, SLS v nich je o.O No, aspoň vím, za co neutrácet. Díky za recenzi! :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  3. Recenze se tipovedla, nechystam se je koupit
    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem měla sprcháč, ale takový zelená a voněl jako dětské želé. Jak píšeš, taky nepěnil a já z něj byla nešťastná. Vůně se mi totálně zprotivila a jsem ráda, že už ho nemám. Za tu cenu nic moc..až na ten obal :)!

    OdpovědětVymazat
  5. Sprcháče od této značky jsem nezkoušela zatím žádné a je škoda, že nejsou nic extra, protože ty obaly jsou opravdu nádherné :)

    O vlasy se mi stará... SEBAMED

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle značku znám právě jen od blogerek z různých boxů a vždycky mě zaujal právě design této značky, škoda, že tyhle sprchové gely jinak moc nepochodily, složení žádná sláva a chemické vůně opravdu ne-e :-) Každopádně mě zaujal ten banánový balzám na rty o kterém se zmiňuješ, po tom budu muset mrknout, tuhle příchuť miluju! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tyto sprcháče jsem zahlédla pouze na některých blozích. Na prázdniny plánuji pracovat celý červenec a na celý srpen odlétám do tepla, do Španělska (jak jinak)

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle značku neznám, ale sprcháče vypadají dobře :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...