Yves Rocher - Opravné tělové mléko pro velmi suchou pokožku

Krásný den,
jak si užíváte letní počasí? Tenhle týden mám trochu náročnější v práci, sice v pátek mám volno, ale ve středu a ve čtvrtek mám obě děti doma, což bude veselý. Děti ale mají od příštího týdne něco jako letní školu v červenci a menší už bude chodit na celých pět dní, takže mi naopak začne ještě volnější režim než do teď. A abych Vás nenudila pouze svým životem, tak se vrhneme na dnešní článek.

Dnes se mrkneme na jedno tělové mléko, které ocení především sušenky. Od Yves Rocher jsem již měla spousty tělových mazadatel, ale tohle patří rozhodně mezi ty nejvýživnější. Takže pokud potřebujete pořádně hydratovat, čtěte dále.

Mléko má dodat potřebnou výživu i té nejsušší pokožce. Pokožku zanechává jemnější a již na pohled hezčí. Neobsahuje parabeny. Mléko má hodně hutnou konzistenci, spíše připomíná máslo. Už z tohohle bylo zřejmé, že se opravdu bude jednat o hydratační bombu.

I přes jeho hutnost se skvěle roztírá a překvapivě se dobře vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Na oblečení nelepí, takže není problém se ihned po namazání obléknout. Obsahuje bambucké máslo a podle toho i voní, vůně je moc příjemná a nějakou dobu se na pokožce i drží. Ta vůně je božská.

Mléko vážně perfektně hydratuje, takže pokud sháníte něco extra hydratačního, zde máte vítěze. Po pár dnech navíc zaznamenáte, že pokožka je pružnější, nádherně jemná a příjemná na dotek a vážně na pohled hezčí. Co slibuje, to také splňuje. Nemám mu co vytknout, je úžasné.
Obsah: 150ml
Cena: 269Kč
Hodnocení: 5/5
Mléko samozřejmě ve slevě seženete mnohem levněji.

Zkoušely jste?
Jak jste byly spokojené?

8 komentářů:

  1. Ta 75 ml lahvička je jen tvoje na testování, nebo větší není? o.O Mléko mě docela zaujalo, ale 250 za takovýho drobka, co by mi vydržel tak dva týdny, se mi dávat nechce :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. U Yves Rocher nakupuju celkem často, ale tohohle výrobku jsem si ještě nevšimla. Celkem mě zaujal, tak na něj budu muset kouknout :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě se po něm kouknu ale i těch 150 ml je málo..

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že mě docela zaujalo :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Teď mám tělových mlék hrozně moc v zásobě, byly narozky, tak se to sešlo, ale určitě díky za tip :) já jsem ta sušenka, takže tento by se mi hodně líbil

    OdpovědětVymazat
  6. Mám na něj spadeno :) Jenže toho mám momentálně tolik, že vidím, že si ho pořídím tak v září.

    OdpovědětVymazat
  7. To vypadá vážně moc dobře, někam si ho zaznamenám, teď mám doma zásoby, takže tělová mléka kupovat nemůžu, zvlášť s mou leností se mazat, takže mi každé balení vydrží hodně dlouho :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...