Brandnooz box - Červenec 2015 + Summer best of box

Krásný den,
milé čtenářky. Pokud mě sleduete na facebooku, takže jistě už víte. že jsem se v úterý v noci vrátila z dovolené. Přesto si ale ještě užívám dny volna a v sobotu mě dokonce čeká výlet do Českého Krumlova.

Na červencový Brandnooz box jsem se neskutečně těšila a nepřišel sám. Spolu s klasickým boxem dorazil i boxík, který obsahuje, jak už je z názvu patrné, to nejlepší z předchozím boxů. A vy, co jste Brandnooz ještě neměli, ale láká Vás vyzkoušet, setrvejte až do konce :)

  • Avanti Hugo - 0,7l, 79,90Kč
Perlivé víno v kombinaci sirupu z černého bezu a chuti limetky a máty. Tak Avanti moc ráda ochutnám, jsem zvědavá, jak mi bude chutnat.

  • Strongbow Elderflower - 330ml, 18,90Kč
Strongbow je teď naprosto všude, ale nemám s tím vůbec problém, jelikož mi chutná. Jablečný cider, jehož chuť je doprovázena svěžestí květin - bezové květy. Tenhle už jsem tuším chutnala a byl moc dobrý.

  • Bohemia Chips z raných brambor - 77g, 27,90Kč
Píšu to vždy, když se nějaké chipsy v boxu objeví, já tohle vítám. Tady mi trošku vadí, že jsou nesolené, takže to podle mě nebude úplně ončo, ale tak zkusím něco jiného. V boxu jste ale mohli najít i jemně solené. Jedná se pouze o limitovanou edici, takže pokud Vás lákají, šup pro ně :)

  • Emco ovesné sušenky brusinkové polomáčené - 60g, 15,90Kč
Tak tady se mi box trefil přesně do chuti. Brusinky já miluji a sušenky zalité jogurtem? To bude určitě dobrota. Obsahují 33% podíl ovesných vloček

  • Emco tyčinka ořechy  a brusinky - 35g, 13,90Kč
Další brusinky, prostě paráda. Tyčinka obsahuje arašídy, kešu a mandle a samozřejmě brusinky.

  • Chupa Chups XXL 4D - 29g, 11,90Kč
Lízátka obsahují dvě chuťové vrstvy doplněné o osvěžující příchuť v podobě granulek rozsetých po povrchu lízátka. Vevnitř najdete samozřejmě žvýkačku a proto název 4D.

  • Rio Mare Paté Rustico - 115g, 94,90Kč
Rio Mare zná snad každý, za mě je to trošku dražší značka, rozhodně bych si pomalu za stovku nekoupila takovou pomazánku. Tuňáková pomazánka v konzistenci domácí paštiky s typickými středomořskými ingrediencemi.

  • Spak Dressing - 140g, 27,90Kč
Mňam, mňam, mňam, tohle si dám hned večer k masíčku. Bylinkový dresing s voňavými sezonními bylinkami na jogurtovém základu. Dresing je bez konzervačních látek a vhodný pro bezlepkovou stravu. Je vhodný nejen k masům, ale i do salátů, k luštěninám..

  • Patifu paštiky - 100g, 26,90Kč
Tak na tohle jsem byla hodně zvědavá, Brandnooz box totiž informoval, že pro blogerky se v boxu objeví navíc jedna celá produktová řada a já byla neskutečně natěšená, co to bude. Paštiky mě tedy překvapily. Já tedy paštiky nijak nemusím, ale mamči přítel si je dá moc rád, takže tahle hromada ho moc potěšila a já když vidím ty super příchutě, tak určo také ochutnám. Bylinková, česneková, orient, na ty jsem zvědavá.

Já jsem s červencovým boxem maximálně spokojená, brusinkové dobroty, nějaké to pití a další. Za mě super, chválím. A pokud Vás zajímá, co obsahoval Summer best of box, tak malé nahlédnutí. Samostatně produkty popisovat nebudu, jelikož se všechny již v boxu objevily.

Moc děkuji Brandnooz boxu a společnosti Veto eko za Patifu paštiky a zároveň Brandnooz boxu za letní boxík, který mě moc potěšil, je to moc milé :)


A jak jsem slíbila na začátku, pokud by jste chtěli Brandnooz box vyzkoušet, ale váháte, mám pro Vás výhodnou nabídku, tak zvaný Brandnooz box na zkoušku. Po zadání promo kódu HA3G5QMIBO v rámci předplatného ,,nezávazně spolu", získáte první box za 99Kč místo 279Kč.

Jak se Vám boxík líbí?

21 komentářů:

  1. Jo tohle vydání se jim opět povedlo :))

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Oproti minulému se mi tenhle velmi líbí. je v něm spousta super produktů. Brandbox si neobjednávám a ani nebudu ale mám ráda články takovéhoto typu. Spoustu věcí jsem už ochutnala. Cider elder nebyl špatný ale ochutnala jsem i lepší, momentálně mám o cidrech článek na blogu.. Zaujal mě sirup, ten by se mi velmi hodil a teď na léto mi přijde ideální, navíc bezový, mňam.. Polomáčené sušenky od Emka si dávám občas na svačinu, sice to neni dieta ale mě chutnaji. RioMare a celkově produkty z ryb, nejlépe z tuňáka miluji, ovšem ani já bych si takovou malou paštičku sama za tolik peněz nekoupila... Tentokrát se mi box líbí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sirup tam není, je to perlivé víno se sirupem

      Vymazat
  3. Tenhle ale není jen pro smrtelníky, ale jen pro blogerky. Pro ty co nemusí platit :( . Ty co si to poctivě platí tak toho tolik nemají :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro blogerky byly v boxu jen navíc paštiky. A ani pro blogerky není box zdarma, ,,pouze" za zvýhodněnou cenu.

      Vymazat
    2. právě ty paštiky jsou nejzajímavější chutí i cenou.To ostatní většinou znám.Paštiky sice také, ale né všechny, na to jsou příliš drahé.

      Vymazat
    3. Tak zrovna za 26Kč mi nepřijdou extra drahé, ale je to věc názoru, chápu, že někdo tolik za paštiku nedá. Raději by jste měla devět paštik v hodnotě přes 230 a méně ostatního? Já myslim, že v takovémto případě by většina uživatelů remcala, kor, pokud paštiky nejí.

      Vymazat
    4. Jsem vegetariánka a jiné pašiky než nemasové nejím. Takový Cider bych klidně oželela. Nejen ,že ho znám, prodávám a měla jsem ho v ruce snad dříve jak vy, ale nechutná mě. A navíc to není součást běžného jídelníčku. Paštiky ano. Co se týká výměny obsahu-bloggerka přece neměnila, ta dostala zadarmo a přitom je to prezentováno jako součást
      balíčku.

      Vymazat
    5. PS: omlouvám se, že jsem přehlédla 2 slovíčka : ,,pro blogerky,, ale v záplavu slov to je opravdu přehlédnutelné a běžný člověk hned vidí jen kompletní krabičky :(

      Vymazat
    6. V článku mám jasně napsáno, že paštiky a Summer best of box jsem dostala, takže to neprezentuji jako součíst klasického balíčku.

      Vymazat
    7. V pořádku, stane se.Když něco dostanu zdarma, tak to napíšu, neskrývám to.

      Vymazat
    8. No, na otázku jste odpověděla ,že zadarmo máte ,,jen,, paštiky, ,že i blogerky musí platit. Teď i že Summer best of box jste neplatila. Takže člověk si pak není jist co ano a co ne. Navíc ještě dotaz-jako bloggerka by jste měla věci hodnotit dle vlastního použití. Jak teda můžete rozdávat a přitom hodnotit neochutnané? :) :) Už ted házíte paštiky do ,,jednoho pytle,, . :)

      Vymazat
    9. Nechci nějak prudit, věřte, že občas píši i jiný-třeba když se hodnotí někde kosmetika.Možná jsem trochu detailista, ale prostě mě některé věci vadí. Ještě se omlouvám za to, že píšu pod názvem ,,anonymní,, nepřišla jsem na to jak diskutovat a vložit své údaje.

      Vymazat
    10. V klasickém boxu jsou navíc pouze ty paštiky. Summer jsem dostala, ale ten jsem vůbec nemusela prezentovat, je tu jen malé nahlédnutí do něj a též je v článku napsáno, že jsem ho dostala. Vše je tam uvedeno, stačí jen číst a nekoukat jen na fotky.

      Produkty v Brandnooz boxu nejsou hodnocené, ale je to spíše nahlédnutí do boxu a něco málo k produktu. Je přeci jasné, že tohle není vyloženě recenzní článek.

      Vymazat
    11. Na kosmetiku píšu klasické recenze po řádném vyzkoušení produktu, klidně i po dvou měsících zkoušení, jak je třeba. Kdybych měla psát o Brandnoozoz boxu, až vše ochutnám apod, tak se článek jen tak neobjeví a hlavně nejím vše z obsahu :D

      Vymazat
  4. Pěkný. :) Já neobjednávám, ale vždycky si ráda přečtu o obsahu.

    OdpovědětVymazat
  5. Cidery mám taky ráda, nejraději mám právě verzi Red berries, ta mi chutná víc než klasický jablečný, i když v tom nevidím velký rozdíl s Friscem :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Ted boxík konečně vyzkouším. Hodně se mi líbí paštiky. Neberu to jako jídlo, ale delikatesu. Pochutnáváme si na nich na opečené bagetce

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně povedený boxík :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/makeup-10x-jinak-sleek-rio-rio.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...