Gabriella Salvete - Řasenka Sinergia

 Krásný den,
dnešní dnem tu očekávejte přednastavené články. Touto dobou sedím v letadle a mířím směr Turecko, tak na mě myslete, nesnáším létání. :) Nemůžu se dočkat, teplo, moře, koktejly a zkrátka pohoda. Letíme opět do Alanye, již potřetí, určitě můžete po návratu čekat report. Na všechny komentáře atd odpovím nejspíše až po návratu, upřímně nemám v plánu sedět neustále na netu.

Určitě už jsem to psala několikrát, ale opakování je matka moudrosti. Kdybych měla říct jednu značku řasenek, které mi naprosto vyhovují, tak budu jmenovat Gabriellu Salvete. Řasenky D`Amore a Diamante naprosto miluji, dělají překrásné řasy jako žádná jiná řasenka. Proto jsem byla zvědavá i na řasenka s názvem Sinergia.

Řasenka je objemová s efektem umělých řas. Obsahuje přírodní mořský kolagen, který řasám dodává hydrataci a objem. Kromě objemu má řasy natočit, uhladit a nadlehčit.

Má kartáček s nylonovými vlákny ve tvaru oka. Kartáček mi naprosto vyhovuje, skvěle se dostane ke každé řase. Neulpívá na něm přebytečně moc barvy, ale nabere přesně potřebné množství.

Řasenku seženete pouze v černé barvě, která je ale vážně černočerná. Už v jedné vrstvě jsou řasy zvýrazněné a ve druhé jsou už vážně černé, extra výrazné. Řasy vůbec neslepuje, nikde se neobtiskává, během dne se nemaže a nedělá žmolky. Řasám dodá slibovaný objem, ale zároveň je i prodlouží.

S čim mám ale trošku problém, tak s balením. Na fotkách můžete vidět, že se loupe. Řasenku nosím v kosmetické taštičce a bohužel na všem mám černé ťupky z obalu.

Obsah: 11ml
Cena: od 99Kč
Hodnocení: 5/5

Co vy a řasenky GS?

9 komentářů:

  1. Ta vypadá hodně dobře :) Mně se moje aktuální řasenky mažou a voděodolná mi neudělá takový wow efekt, tak se dívám po nové, která by dělala super řasy a vydržela celý den :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta vypadá hodne dobre, skoda jen, ze jsi nedala fotku, jak vypada na ocich. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Riasenky od GS som si oblubila len nedavno a velmi mi vyhovuju skoro vsetky.

    OdpovědětVymazat
  4. Od této značky jsem žádnou řasenku nezkoušela. :) Vypadá dobře.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Nějakou řasenku od této značky bych také ráda vyzkoušela, takže se budu muset po nějaké tedy mrknout :-) Díky za tip a užívej si na dovče :-)
    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  6. Od GS jsem měla jen jeden lak, jinak vůbec nic :) Užij si dovču

    OdpovědětVymazat
  7. Co člověk, to názor, tak já se přidám s tím svým negativním. Měla jsem tuhle řasenku a vůbec mi nevyhovovala, naštěstí už konečně vyschla, takže jsem ji tento týden vyřadila a už nikdy více. Pro mě jsou nejlepší maybelline, ale i rimmel, essence, dermacol či miss sporty. :) Mrkni na můj poslední článek o černé barvě, tam je foto všech mých řasenek, a tu GS považuji za nejhorší z nich. :D
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  8. od GS ještě žádnou řasenku nemám. jinak užij si dovolenou :)
    denissebeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. To Turecko ti závidím :)! Zrovna potřebuji nutně novou řasenku, tak děkuji za tip :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...