Lambre - Hydroaktivní krém na ruce a nehty

Lambre je přírodní francouzská kosmetika, která je na trhu od roku 1999. Zaměřuje se na pečující, ale i dekorativní kosmetiku či parfémy. Nabízí kosmetiku jak dámskou, tak i pro pány. Lambre nabízí individuální přístup ke klientovi, konzultant pomáhá s vhodným výběrem produktu. Kosmetika se nedodává do obchodů. Výrobky je ale možné sehnat na e-shopu http://www.lambreshop.cz/

Na Francii já slyším a to poměrně dost, takže značka je mi už tímhle sympatická a pár produktů od ní vlastním. Dnes se ale mrkneme na krém na ruce, který je určen k regeneraci citlivých rukou, ale také pomáhá ke zpevnění křehkých a lámavých nehtů.

Obsahuje d-panthenol, díky kterému má hojivé účinky a aloe vera působí protizánětlivě. Hydratuje a chrání pokožku před škodlivými vlivy vnějšího prostředí.

Krém má poměrně hutnou konzistenci, ale i přesto se dobře roztírá. Je mastnější a bohužel se pomaleji vstřebává. Ruce jsou po použití delší dobu mastné a lehce lepí, což určitě bude většině z Vás vadit. Tohle považuji za mínus, pokud jste ale ochotné ho strpět, tak budete spokojené.

Krém totiž naprosto dokonale hydratuje, hydratace je perfektní. Stačí jedno použití a ruce jsou v dobrém stavu, popraskaná kůže zahojená a ruce hebké. Má klasickou krémovou vůni, což já nemusím, ale zvykla jsem si a krém mi o časem začal vonět.

Obsah: 50ml
Cena: 89Kč
Hodnocení: 4/5

Znáte kosmetiku Lambre?
Vyzkoušely jste něco?

7 komentářů:

  1. Vypadá zajímavě :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Znám, mám moc ráda jejich rtěnky...

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/balea-trend-it-up.html

    OdpovědětVymazat
  3. Od téhle značky jsem ještě nic nezkoušela, ale krém vypadá dobře, moje ruce by něco takového určitě uvítaly :-)

    OdpovědětVymazat
  4. moc pěkní článek ten krém určitě vyzkoušim

    OdpovědětVymazat
  5. Mám zrovna tenhle krém, byl jednou v ladyboxu a ne a ne ho dopotřebovat, asi kvůli tý neurčitý vůni. Ještě mám od této značky lak na nehty a oční krém, ale moc na tu přírodní kosmetiku nejsem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tuto kosmetickou značku neznám, nějak upřednostňuji mnou prověřené značky, jsem docela konzervativec :D. Na ruce používám buď Dolivu nebo mandlový krém z Tety :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...