Nákupy a novinky za červen 2015

Krásný letní den,
jak se máte? Já mám dnes volno, takže mě čeká vážně super prodloužený víkend. Vidim to na nějakou opalovačku, i když upřímně, nebaví mě ležet na zahradě a slunit se, ale pár minut tomu snad věnuji, abych chytla barvu. No a určitě zkouknu další díly Once upon a time a nějaký filmy. Také asi ještě s mamčou zajedeme mrknout na Černý most, i když červnové nákupy byly poměrně bohaté.

Kosmetika
V červnu jsem nejvíce utrácela za oblečení, kosmetiky mám minimum. Sama jsem si vlastně koupila jen pastelku na rty. Zhřešila jsem v květnu v nákupech, takže v červnu jsem ani nic kupovat nechtěla. Blíží se dovolená, takže penízky půjdou hlavně do ní.

U Janičky na facebooku jsem vyhrála tenhle balíček, u Janči mám na výhry štěstí, je to již druhá. Výhra obsahuje takovou směs všeho, od čistícího gelu - který mimochodem nádherně voní - po micelárku či make-up Sleek. Navíc mi přihodila nějaké vzorečky, tak mám radost a výhra mě potěšila. Vyzvedávala jsem si jí osobně a Janča je strašně hezká a sympatická.

Cestovní balení sprcháče B.U. jsem našla v Joy a jsem ráda, že jsem sehnala s vůní pistáciových makronek. Vůni pistácií v kosmetice mám ráda a cestovní balení se rozhodně bude hodit.

A můj jediný nákup byl u Yves Rocher, kam mi přišly slevy a k nákupu navíc byla tahle krásná, barevná taška na pláž. Slevu jsem využila na novou pastelku na rty ve výrazné růžové barvě. V takové mám většinu rtěnek, ale co se dá dělat, prostě moje barva.

Oblečení
V této kategorii už se utrácelo poměrně více, ale ani jedné koruny nelituji, ze všeho mám velkou radost.
Začnu ale tím, co jsem dostala a to jsou džíny a boty od paní z práce, která občas svojí skříň třídí a jelikož máme stejnou velikost, tak mám Vánoce :D
Džíny jsou v podstatě nové, jelikož se do nich nevejde. Nedivím se, jsou opravdu úzké a já si budu muset nechat lehce přesunout knoflík, abych je zapla a vydržela v nich. Ale na těle vypadají vážně skvěle, tak mi bylo líto je nechat :D
Boty jsou to samé, téměř nové, jelikož paní tlačí. Na to, že je to větší 37, tak velikostně to odpovídá menší. Normálně mi jsou 37 buď akorát, nebo větší a tyhle jsou vážně tiptop, tak uvidím, zda v nich vydržím. Tenisky jsem sice dostala krásný k narozkám od Honzy, ale tyhle se taky neztratí.

A přesunem se k největším nákupům. S mamčou jsme jen tak vyrazili mrknout po obchodech a všude byly letní slevy, klidné bych toho nakoupila ještě mnohem více. Největší radost mám asi z triček z New Yorkeru. Na tyhle pařížský už jsem koukala dlouho, ale podle mě se v tomto obchodu nevyplatí kupovat za plnou cenu, jelikož vše je pak ve slevě. A konečně byly, jedno vyšlo na 200Kč, ještě mám vyhlídnutý jedno:D  Kupuji velikost XS, to šedé odpovídá spíše M, je hodně volné. 

Do Lindexu mrknu, ale jen málokdy něco koupím. I ve slevách mi přijdou některé kousky drahé a většinou nemají ani mojí velikost. Z netopýřího trička jsem ale měla radost, vyšlo na 250Kč a působí něžně. Na sukně moc nejsem, dávám přednost kraťasům, ale nějakou pěknou jsem už delší dobu chtěla. V dětském oddělení jsem narazila na tuhle krajkovanou a za tři stovky šla se mnou. A také mají poměrně slušný výběr prádla.

Nové sandálky jsem měla v plánu určitě pořídit. Již dlouho toužím po Mel a letos jsem byla rozhodnutá si je koupit, ale jelikož jsem narazila na jiné, tak s Mel opět počkám. V CCC po dlouhé době mají vážně hezké boty, sandálek velký výběr. Já si vzala bílé gumové s kamínky za krásné tři stovky. Ty černé jsou od Vietnamců.

Od Vietnamců je i tenhle topík, který teď na léto bude naprosto dokonalý. Je vzdušný a prostě nádherný, z něj mám velikou radost.

A jako poslední tu mám pár věcí, který mi mamča koupila v sekáči. Už jsem tu jednou zmiňovala, že moc nemusím, když mamča tohle kupuje beze mě, jelikož většinou špatně odhadne velikost a věci jsou velké. To je problém i kraťasů, ale tak ty využiji třeba na spaní k nějakému tričku, například k tomu se Snoopym. Nadšená jsem ale z teploučké mikiny, ta je prostě boží.

Ostatní
Tím ale nekončíme, jelikož tu mám i pár věcí do domácnosti. V Bille jsem narazila na fialovou sadu misek a lžící na salát, která vyšla na 150Kč. Ani chvilku jsem neváhala a ihned ji brala, to se budou dělat saláty jedna báseň. V Lidlu jste také mohly koupit Smoothie maker, nad tím už jsem váhala a když jsem se rozmyslela, tak ho již neměli a musela jsem shánět v jiném. Naštěstí jsem sehnala, ale byly už pěkné rozebrané. Také v super fialové, takže parádně ladí s miskami :D

Je to již nějaká doba, kdy jsem si chtěla koupit krabičku na kapesníky, krásnou dřevěnou, lakovou bíle, se srdíčkem a hezkým nápisem. Jsem moc ráda, že jsem ji nekoupila, protože jsem teď mohla koupit tuhle úžasnou s Paříží. K tomu plechovku, do které dávám vosky.

Co jste si koupily vy?
Využily jste již letních slev?

13 komentářů:

  1. Jee, super věci :) tu pastelku od Yves Rocher bych si taky chtěla pořídit :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  2. Kde jsi sehnala tu krabičku na kapesníky? Je krásná, přesně můj styl.
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Vietnamců v Sapě, je tam jedno místo, kde mají hromadu těchto věcí, přesně tenhle styl. Pro mě to je ráj :)

      Vymazat
  3. Ty krabičky jsou úžasné a botky jsou taky moc pěkné! :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Ten makronkovy sprchač musi vonať krásne:)
    a tašku z Yves mam aj ja ,je strašne milaa:)

    Cosmetics addiction

    .

    OdpovědětVymazat
  5. To netopýří tričko a sukýnka vypadají nádherně:-) Sprcháček B.U. se ke mně taky dostal. Jinak jsem si kromě spousty kosmetiky pořídila i plavky, přitom jsem si říkala, že snad letos neseženu, pořád ne a ne natrefit na nějaké, co by mi padly do oka.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém s aloe vera od Alterry jsem kdysi měla a byl fajn :-) Jinak se mi moc líbí tvůj nákup z Lindexu, krásné věci :-) Já si dneska udělala radost po dlouhé době v Tetě, kde jsem ve výprodeji objevila másla na rty od Astor jen za 50 korun :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Takové sandálky bych se mi také hodili :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné nákupy.. Líbí se mi trička z New Yorkeru, tak i nákup z Lindexu.. Letní slevy možná využiju až v srpnu v Madridu. Momentálně musím šetřit a hlavně jsem tento měsíc skoro každý den na brigádě, takže se do centra města dostanu výjimečně.. každopádně tvoje nákupy se mi líbí. Já mám na svém blogu také pár věcí co jsem nakoupila v červnu..

    OdpovědětVymazat
  9. Trička z NY jsou moc pěkný, koukala jsem na ty motivy taky a fakt se jim povedly :). Líbí se mi i Tvoje boty, taky bych si ráda nějaký podobný koupila

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé ty jsi hodná, díky a to bylo předání bleskové u práce :D Jsem zvědavá na recenzi makeupu , mě nesedla barva už podle pohledu na lahvičku tak se těším na recenzi u tebe. A vzorečky Alqvimia si určitě užiješ , měla jsem od nich pár věcí v klasickém balení a je to ráj pro čichové buňky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc se mi líbí sandálky, krabičky s logem Paříže a také i trika.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...