Péče o vlasy i tělo se Schwarzkopf

Krásný den,
jak se máte? Já doufám, že dneska trošku klesne teplota a bude se dát normálně fungovat. Jak jsem netrpělivě očekávala léto, tak teď toužím po chladnějším počasí. Tyhle teploty jsou i na mě moc.
Dnes se podíváme na takový mix recenzí produktů, které mi posledně přišly od Schwarzkopf. Už je mám nějaký ten pátek doma, šampon už je téměř na dně a tak je tedy nejvyšší čas.

Schauma Mirror Gloss 24h šampon a balzám pro lesk
V balíčku jsem našla pouze šampon, ale jelikož se neobejdu bez balzámu, tak ten jsem si běžela hned dokoupit a vrhla se nadšeně na testování. Na tyhle dva produkty jsem byla vážně zvědavá, jelikož jsem kdysi Schaumu měla a nesedly jsme si. Měla jsem po ní hlavu plnou lupů a strašně dlouho jsem se jich zbavovala a tahle zkušenost mě od dalšího nákupu odradila.

Schauma Mirror Gloss obsahuje tekuté mikrokrystaly, které dodávají vlasům lesk. Díky intenzivnímu posilujícímu proteinu navrací vlasům ztracené látky a posiluje oslabené vlasy.

Šampon má poměrně řídkou, gelovou konzistenci. Ve vlasech  parádně pění a vlasy velmi dobře umyje. Velkým plusem je pro mě i sladká vůně, která je moc příjemná. Tentokrát se žádné lupy, ani jiní neplecha, nekonaly.

Balzám má narozdíl od šamponu hustou, krémovou konzistenci. Voní stejně nádherně jako šampon a též má za úkol dodat vlasům lesk a vlasy posilovat. Šampon i balzám jsou bez silikonů.

Balzámy používám především kvůli snadnému rozčesávání. Tenhle balzám slibuje až 3x snadnější rozčesavatelnost. No, sice se dají lépe rozčesat, ale v tomhle případě už jsem měla i lepší balzámy, se kterými bylo rozčesávání vážně bez problémů, tohle není 100%.

Šampon ani balzám ale vlasy nemastí, nezatěžují. Vydržím s mytím klidně čtyři dny a vlasy nejsou splihlé, ani mastné. Jsou viditelně lesklejší a hebké. Takže za mě ano, já jsem spokojená a jsem ráda, že si Schauma u mě napravila reputaci.

Got2b Mind Blowing Quick Shape Mousse pěnové tužidlo na vlasy
Tak tuhle recenzi berte trošku s rezervou, jelikož zkušenosti s tužidly nemám. Nikdy jsem neměla potřebu je používat a vlastně ani pořádně nevím jak. Vím, jsem ostuda, ale tohle tužidlo mě přesvědčilo v tom, že je to možná i dobrá věc. Tužidlo je určeno pro rychlou fixaci, styling a navíc chrání vlasy při fénování. Před použitím se protřepe, nanese do dlaní, aplikuje do vlasů a můžete začít stylovat.

Tužidlo krásně voní, to mě vážně překvapilo, protože vůně je příjemná, taková nasládlá. S použitím tužidla jsou vlasy mnohem více poddajné, lépe se s nimi pracuje a drží tvar tak, jak chci. Což je super, protože kolikrát se vztekám u ofiny, která nedrží přesně podle mých představ, ale s tužidlem je to super. Já jsem s ním spokojená a používám ráda.

Fa sprchový gel Magic Oil
Poslední novinkou je sprchový gel od Fa, který seženete ve dvou variantách, modrý lotus a růžový jasmín. Sprcháče obsahují mikro oleje, nezanechávají pocit mastnoty a zároveň chrání před vysoušením.

Modrý lotus je nádherná svěží vůně, naprosto ideální na léto. Sprcháč jsem si okamžitě zamilovala a to i přesto, že vůně je taková zvláštní, nemůžu si pomoct, ale cítím v tom kapku pánského sprcháče. Přesto je mi vůně příjemná a určitě mrknu i po jasmínu.

Má docela řídkou, gelovou konzistenci. I v malém množství skvěle pění, dobře myje a pokožku nevysušuje, což je hlavní.

Jakou máte zkušenost se Schaumou?
Používáte tužidla a vyzkoušely jste již nové Fa?

Moc děkuji Schwarzkopf za poskytnutí produktů k recenzi.

10 komentářů:

  1. Nové Fa jsem ještě nezkoušela, ale vypadá velmi lákavě :)
    Se Schaumou moc dobré zkušenosti nemám, jejich šampony mi moc nevyhovují. Jediný který mi jakžtakž vyhovoval je ten růžový na mastné kořínky a suché konečky.
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  2. Mne pred rokmi Schauma taktiež narobila s vlasmi neplechu, preto sa jej vyhýbam. Neviem, možno mi nesadol konkrétny jeden typ šampónu, ale ja som radšej za svoj osvedčený Dove alebo Syoss :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já tuhle dvojku od Schaumy teď mám v koupelně, ale lesk nikde, na moje vlasy asi nefunguje:-) Ale fakt se mi líbí vůně:-)
    A sprcháč od Fa je taky moc fajn, baví mně ta svěží vůně, ještě se těším, až vyzkouším tu růžovou variantu:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně mě zaujal ten sprcháč, vsadím se, že je na léto perfektně osvěžující a časem určitě zkusím i ten šampon a kondicionér :)

    Spotřebováno: Červen 2015

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi tem sprcháč ráda bych vyzkoušela i tu druhou variantu s jasmínem:)

    OdpovědětVymazat
  6. Já Schaumu mám v celku ráda. :) Ale více mě zaujal sprcháč :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Ta novinka od FA mě zaujala :) Určitě ten sprcháč vyzkouším, ale asi růžový.

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  8. Tužidlo nepoužívám a nejvíc mě z výrobků zaujal sprcháč :) Já měla naposledy od Fa deodoranty

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám se Shaumou docela dobré zkušenosti v minulosti. Tyto nové jsem ještě nevyzkoušela ale ani mě příliš nelákají. Tužidlo používám fakt výjmečně ale tohle Got2be vypadá skvěle, že bych se po něm koukla..

    OdpovědětVymazat
  10. Ten sprchový gel mám doma také. A ty věci od Schaumy znám. :) Co bych teď ale celkem potřebovala je nějaká dobrá maska na vlasy. Dívala jsem se v drogerii, ale vůbec nevím co vybrat. Nemáš třeba nějaké tipy? Ideálně třeba na nějakou konkrétní značku? Mockrát díky. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...