Random aneb červen 2015

Hezký den,
v pátek jste se mohly podívat na červnové novinky a dnes si červen shrneme. Měsíc utekl neskutečně rychle, sice to píši snad u každého, ale tenhle byl extrémní. Jak rychle přišel, tak také rychle skončil. Také Vám tak utekl? V červnu se toho ale moc nedělo, kromě jednoho malého výletu a dvou menších událostí.

Hned na začátku měsíce jsme vyrazili s Honzou do zooparku Radonice. Zoopark mě moc mile překvapil, najdete tam spousty koz, ovce, kuřata, velké množství králíků, takže něco pro mě, ale i jezevce, lišku a spousty nutrií. Navíc za pár korun si můžete koupit krmení a zvířátka nakrmit, což já ráda. Byla jsem nadšená jako malé díte. Plánovala jsem i článek, ale stále jsem se nedostala k fotkám. Stojíte o něj i takhle se zpožděním?

Mamči přítel měl v červnu svátek, takže byla menší oslava ve formě grilování a samozřejmě nesměly chybět dortíky, kterých bylo tolik, že jsme je jedli několik dní, ale to mi neva, jelikož tohle já můžu. Také jsem upekla svůj první koláč. Jahodový s tvarohem a byl naprosto luxusní, ihned zmizel a určitě udělám znovu.

A to nejlepší na konec. V červnu slaví i Honza svátek, takže oslava a véča byla naprosto jasná, navíc svátek je spojen ještě s něčím. Poprvé jsme zašli do pizzerky Di Carlo. Z pizzy jsem moc unesená nebyla, přišla mi docela bez chuti, ale zas neříkám, že bych ji nedala druhou šanci. Zároveň dva dny po svátku máme výročí. Je to neuvěřitelný, ale známe se už pět let, neskutečný, jak ten čas utekl. Moc dobře si pamatuji den, kdy jsme se seznámili, první týdny, měsíce..A najednou je to pět let, vůbec mi to tak nepřijde, šíleně to uteklo.
Dostala jsem opět krásnou kytičku, Honza vždy kupuje v tom samém květinářství, pokud mě sledujete déle, tak můžete vidět, že kytičky jsou si vždy podobné. A to se mi hrozně líbí, jsou stejné, ale zároveň jiné a já se vždy těším, jakou dostanu tentokrát. Co mě ale opravdu moc potěšilo, tak lístky na otáčivé hlediště do Českého Krumlova, čeká nás Labutí jezero. Jsem nadšená, Český Krumlov mám moc ráda a otáčivé hlediště mě dlouho láká, ale nikdy se na něj nedostalo. Tak konečně, navíc Labutí jezero bude určitě nádhera. Máme už i rezervovaný hotel, takže opravdu promyšlený dárek, jen tedy ještě doladíme, s jakým dalším výletem to spojíme. Nemůžu se dočkat.
Navíc měl Honza na hlídání Balůa, byla jsem ráda, že jsem ho zase viděla a o víkendu jsme si udělali prima procházku s hafanem. Oslava a celý večer/den báječný.
 Zoopark Radonice / Dortíky / Jahodový koláč s tvarohem

 Nudle s kuřecím masem a sezamem / Třešňová bublanina / Smoothie(už ale dělám domácí)

 Příšerky :)

Kytička a lístky k výročí


Jaký byl Váš červen? Také Vám tak utekl?
Byly jste na otáčivém hledišti?

6 komentářů:

  1. Nádherná kytička a roztomilý králičci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jahodový koláč s tvarohem bych si dala :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem dřív pila smoothie kupovaný, protože se mi hrozně líbily obaly :D ale prostě není nad domácí! :)

    OdpovědětVymazat
  4. toľko dobrôt! a tie zajačiky sú chutnučké! :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  5. Posledné dni veľmi rýchlo utekajú nielen Tebe, ale aj mne. Ani sa nenazdám a bude už po lete. Užite si Labutie jazero! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...