Naturalium - Tělový sprej meloun

Krásný den,
co plánujete na tropický víkend? Já to vidím jen na bazén a seriály, Venku je opravdu šíleně, jak mám ráda teplo, tak tohle je i na mě moc a nedá se v tom nic dělat. A zrovna k tomuhle počasí se hodí dnešní recenze.

Naturalium je značka přírodní tělové kosmetiky. V nabídce najdete tělová mléka, spreje, sprchové gely a  šampony v úžasných letních vůních jako je kokos, meloun, mango, malina a jablko. Produkty neobsahují parabeny, barviva ani ftaláty.

Dnes bude řeč o tělovém spreji, který mi přišel od e-shopu krasa.cz. Když jsem balíček otevřela, upřímně jsem moc nadšená nebyla. Potěšila mě pro mě neznámá značka a vůně melounu, ale zrovna ze spreje jsem nadšením neskákala. Pro někoho jsou termální vody a osvěžující spreje v létě nezbytností, já k nim zatím cestu nenašla

Sprej přišel ale skvěle před dovolenou, takže super možnost ho otestovat. Samozřejmě je možné sprej používat místo parfémů, které jsou těžší, sprej je lehoučký, léto z něj přímo sálá. Určitě ale neočekávejte dlouhou výdrž, přece jen to není parfém.

Já sprej ale používala k osvěžení, hlavně tedy na pláži. Jakmile mi začalo být už opravdu horko, či mě trochu pálit něco, stříkla jsem a hned to bylo lepší. Ovšem ani tady nečekejte kdovíjak dlouhé trvání. Musím ale uznat, že je to fajn společník. A ta vůně, melounové vůně já ráda a tahle je vážně nádherná, sladká.

Značka mě zaujala, hlavně výběr vůní, ale osobně bych příště sáhla po jiném produktu. Sprej seženete za 164Kč.
 

Co vy a tělové spreje?
Znáte značku Naturalium?

Moc děkuji e-shopu krasa.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

6 komentářů:

  1. Sprej vyzerá lákavo aj obalom. Ja tieto typy sprejov skôr používam na vankúš pred spaním, keďže na tele mi nevydržia vôbec :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musim rict ze tohle vypada docela skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tělové spreje mám ráda a tenhle vypadá vážně skvěle,melounovou vůni já můžu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych tento sprej klidně brala, protože takové spreje na léto miluji a zrovna vůni melounu mám ráda :)

    Saloos BIO Tělový Peeling Čokoláda

    OdpovědětVymazat
  5. vôbec túto značku nepoznám, ale celkom ma zaujala :)
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Melounový sprej je za mně top jen ho nemůžu nikde sehnat což je velká škoda .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...