Tělové mléko a sprchový gel Super Playboy

Krásný den,
už je to nějaká doba, kdy se na trhu objevila tělová mléka Playboy. Já ihned po nich zatoužila, ale jak vidíte, trvalo to, než jsem se k nim dostala. Sáhla jsem po verzi Super Playboy, kterou jsem si oblíbila v podobě voňavky. Spolu s mlékem byl v balení i sprcháč a jelikož sprcháče této značky mám ráda, jedině jsem to ocenila.

Tělové mléko Super Playboy
Tělové mléko má až o 70% hydratovat pokožku a provonět ji tóny jahod. Je určeno pro normální až suchou pokožku. Je dermatologicky testování a mělo by se rychle vstřebávat.

Vůně je hodně sladká, téměř až přeslazená, ale já z ní byla nadšená. Pokud nemusíte sladké vůně, určitě to nebude nic pro Vás. Nevoní tedy stejně jako voňavka, mléko je jahodovější, jak slibuje. Co mě velmi mile překvapilo, tak výdrž. Vůně je dost výrazná a na pokožce těla se drží i několik hodin. Ještě po několika hodinách ji intenzivně cítím, což nemůžu říct snad o žádném jiném tělovém mazadlu.

Tohle všechno by znělo skvěle, bohužel mínusy se také najdou. Mléko je hodně řídké, takže kolikrát skončilo i jinde než na těle, to bych mu ale odpustila. Bohužel ale lepí a pomalu se vstřebává. Určitě není pro suchou pokožku, hydratačně na tom není zas tak skvěle, pokud Vám ale stačí průměrná, je fajn.

Pokud chcete něco na provonění pokožky a nepožaduje přílišnou hydratace, je skvělé. Pokud mu tedy odpustíte lepivost. Já jsem tak ale nadšená z vůně a výdrže, že ty mínusy jsem ochotná tolerovat a klidně sáhnu po další verzi.
Obsah: 250ml
Cena: cca 100Kč
Hodnocení: 4/5

Sprchový gel Super Playboy
Sprcháče od Playboye jsem do teď měla jen gelové, takže změna v podobě krémového mě mile potěšila. Sprcháč má tedy krémovou, i když docela řídkou konzistenci. Skvěle pění a to i v malém množství. Pokožku nevysušuje, což je hlavní.

Stejně jako mléko, tak i sprcháč má v sobě tóny jahod. Přesto mi ale vůně přijde trošku jinačí, není tolik přeslazená. To ale nic nemění na tom, že krásně voní.
Obsah: 250ml
Cena: od 50Kč
Hodnocení: 5/5

Co vy a Playboy?
Vyzkoušely jste tělová mléka?

6 komentářů:

  1. miluju vše od playboy.. mám teda jen tělové mléko, ale moc mi vyhovuje a užasně voní
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Playboy tělová mléka aspoň ty, co už jsem měla tu čest vyzkoušet krásně voní, ale ty účinky už mi moc slavné nepřijdou, no:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem jeden sprcháč, jinak Playboy mám ráda hlavně jako voňavky :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Mám Playboy sprchové gely moc ráda, mléko jsem neměla, ale chystám se na něj :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Toto tělové mléko mám doma ve vzorečku už asi rok, zrovna dnes jsem si ho připravila, že se s ním namažu a zase na to zapomněla, tak zítra už musím, jsem na něj zvědavá :D!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...