Vichy - Micelární voda 3v1 Pureté Thermale

Krásný den,
milé čtenářky. Tropické teploty ustoupily a máme tu deštivo a poměrně chladno, tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným. Od posledního článku uběhlo více dnů, než je běžné, ale vůbec jsem teď nestíhala. V sobotu jsem byla na Sněžce a ještě teď cítím nohy, nedělní zoo jsem tedy už dávala jen stěží. Určitě během několika dnů bude výletní článek.

Dnes si dáme recenzi na micelárku od Vichy, měla jsem pouze ale cestovní balení, přesto myslím, že by byla škoda se o ní nezmínit. Mě dobře posloužila na dovolené, kam jsem si jí schovávala. Co se týče odličování, tak dávám přednost čistícím gelům, které používám ve sprše a pak tedy micelárkám.

Téhle od Vichy jsem dávala velké šance, přece jen Vichy je kvalitní kosmetika. Micelární voda 3v1 čistí, odličuje a zklidňuje. Je vhodná i na citlivou oblast očí. Je hypoalergenní, neobsahuje alkohol ani parabeny.

Od micelárky požaduji, aby s ní šly odlíčit právě oči a to i voděodolný make-up bez toho, abych musela oči nepříjemně dřít. Voděodolná tužka, řasenka, naprosto s tím nemá problém. Krásně vše odlíčí a pleť ani oči nedráždí. Přesto mám malou výtku, má tendence na pleti zanechávat lepivý pocit.
Obsah: 200ml
Cena: od 239Kč
Hodnocení: 4/5

Jaká je Vaše oblíbená micelárka?

5 komentářů:

  1. Tuto micelárku jsem měla ve vzorečku, přišla mi celkem fajn, přesto mojí největší oblíbenkyní je růžová Garnier, která vychází i cenově lépe :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Nevypadá špatně, od Vichy jsem zatím nic nezkoušela :-) Moje oblíbená micelárka je Mixa, Garnier nebo Nivea a chystám se konečně vyzkoušet i Biodermu, tak jsem zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vichy bych rada zkusila, ale mozna by mi vadil lepivy pocit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já micky až tak nepoužívám, nicméně na tu oblast očí bych ji možná využila... No, uvidíme :)

    Giveaway na Katastrofě!

    OdpovědětVymazat
  5. JJ požadavky máme podobné, a jen málo která projde. Měla jsem vzorek Madara a vypadal moc dobře, jen je dražší a já teď mám profi značku a La roche posay a s oběma jsem spokojená

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...