Brandnooz box - Září 2015

Krásný den,
co plánujete na prodloužený víkend? Já hned zítra ráno vyrážím směr Děčín, takže mě opět čeká výletování až do pondělka, kromě Děčína ještě zajedeme i do Drážďan a tím to určitě nekončí. Rozhodně se pak můžete těšit na článek plný fotek.

Úplně jsem zapomněla, že by měl dorazit  Brandnooz box, on je tu vlastně dříve, většinou chodí až ke konci měsíce, tak možná právě proto jsem s ní ještě nepočítala. Takže z práce jsem se hrozně těšila domu, až box otevřu. Bohužel se konalo docela zklamání.

  • Korunní Extra - 1l, 2x32,90Kč
Začnu tím pozitivnějším, různé nápoje beru. Korunní je jemně perlivý nápoj vyrobený z přírodní minerální vody, který obsahuje 10% ovocného podílu. V boxu byly rovnou dvě lahve, já našla variantu citron a černý rybíz. Korunní mám ráda a litr je už dost nejen na malé cucnutí.

  • Alpro Sójový nápoj pro děti - 1l, 79,90Kč
Tahle značka je podle mě hodně oblíbená, díky Brandnooz boxu jsem již jednou měla možnost ochutnat kokosové mléko a bylo to něco naprosto odporného, takže mám vůči značce už trochu předsudky. Beru ale zpět, hned jsem ochutnala a je to výborný. Je to 100% rostlinný, bez laktózy s vysokým obsahem rostlinných bílkovin. Navíc je nápoj obohacen o vápník, vitamíny a železo. Dá se použít i při přípravě různých pokrmů, já si ho ale určo vypiju jen tak, je to fakt dobré.

  • Spak Tatarská omáčka - 500g, 44,40Kč
Sice mám za to, že nejlepší je Hellmans, ale proč ne. Tatarka zrovna došla, takže se další rozhodně hodí a Spak není také špatná značka. Obsahuje kousky zeleniny a určitě se ještě využije na grilování.

  • Bear Beer Světlý ležák - 0,5l, 26Kč
Piva ovšem nemusím, pokud to tedy nejsou ochucený. Bear Beer byl již v minulém boxu a stále leží v lednici. Obsahuje 5% alkoholu a určitě nic pro mě, podaruji někoho z rodiny.

  • Lipton Flirty Lady - 36g, 49,90Kč
Vážně? Zase? Čaj? Prosím, už ne. Nemám ty čaje už kam dávat, nejsme čajová rodina. Vlastně babička ano, asi bude krabičky dostávat už ona. Co třeba čaje vyměnit za kafe? Na kofeinu jsem naopak závislák a kafe miluji. Jinak se jedná o černý čaj se sladkým květinovým nádechem. Čaj je novinka, která se na trhu objeví teprve v říjnu. Sice super, že se jedná o novinku, ale já čaj prostě nedokážu ocenit.

  • Santa Maria Fajita - 30g, 34,90Kč
Santa Maria je švédská značka, koření samozřejmě nemusíte použít jen na maso do tortily, ale klidně i ke grilování, ať už masa, nebo i zeleniny. Tortily chci udělat už dlouho, tak možná mě k tomu tohle koření konečně donutí.

  • Racio Free style - 25g, 11,90Kč
Rýžová kolečka s příchutí kopru a smetany. No lepší chuť už se najít nemohla :D Nejsem milovnice kopru a ač mám podobná rýžová kolečka ráda, tak dávám přednost úplně jiným chutím.

  • Mentos Popins - 50g, 22Kč
Konečně něco, z čeho mám vážně radost. Žvýkací bonbony zbožňuji, Mentos také, takže na malé mlsání ideální.


Minulý box byl za mě perfektní, možná se dalo čekat, že v září si to vybere svoji daň. Sice vody si dám ráda, Alpro mile překvapilo, koření a tatarka se neztratí, ale za mě je to slabota. Hlavně mě začínají rozčilovat ty čaje, už jich je moc a nikdo to u nás nepije.

Jak se Vám boxík líbí?

11 komentářů:

  1. Pobavily mě ty čaje :-D Mě zas rozčilují bonbony, pendreky, pásky a další sladkosti. Spíš bych uvítala čokoládu, když už něco sladkého. Alpro nápoj mi bohužel samotný nechutná, ale i tak ho zužitkuji, tatarku jsme už dneska měli a je dobrá, o bonbonech jsem psala, minerálky jsem měla citron a broskev - broskev super, citron mi nechutnal. Na pivo jsem zvědavá, to předchozí tmavé bylo hrozné, snad tohle bude lepší. Čaj moc ráda ochutnám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ale už nebaví :D Tohle máme naprosto opačně, pendreky a různé bonbony naopak oceňuji :)

      Vymazat
  2. Jako ja za sebe bych byla opet spokojena :D
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by takový boxík neurazil, naštěstí jsem čajová i kávová :) Ale najít v něm kafíčko by bylo taky příjemný, ne že ne... :3

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkně nadupaný boxík.. :-)


    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/prvni-podzimni-liceni.html

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím že už jen pro dobré fungování do budoucna kdo Brandnooz provozuje by nebylo špatné více obměňovat věci tak aby se neopakovali. Nebo místo dvou velkých flašek vody stejné značky dát jednu a místo druhé dát něco úplně jiného. Občas to tvůrci nedomysleli nejlépe. Ovšem najdou se zde věci které jsou fajn.

    OdpovědětVymazat
  6. Hahaha, tak s těma čajema si mě vážně pobavila :D ..já bych je naopak ocenila, miluju čaje :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. sójový nápoj je mňam a ani mandlové mlieko od nich nie je zlé, kokosové som ešte nskúšala :) aj tie korunní vyzerajú dobre a na leto budú určite osviežujúce a Mentos tiež milujem! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mňam, ten Lipton čaj a koření Fajita mám moc ráda :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...