Co dělá mě mnou TAG

Krásný den,
milé čtenářky. Na tenhle týden zatím ještě vůbec nemám nachystané žádné recenze, vlastně i kvůli tomu, že spotřebovávám zbytky, používám načaté a vrhla jsem si na vzorečky. Ale aby tu nebylo úplně pusto prázdno, tak jsem projela nějaké blogy, hledala různé tagy a nejvíce se mi zalíbil právě tento. Alespoň se zas dozvíte něco málo o mě. :)

1.Kolik měříš?
Málo, jsem prcek. Mám pouze 160cm, ale jsem vlastně za to ráda. Myslím, že je u holky lepší, když je menší. V pohodě si můžu vzít podpatky a i tak chlapa nepřevyšuji :D

2. Jakých trendů se většina tvého oblečení drží?
Řekla bych, že něco mezi pohodlností a elegantností. Ve většině případů mám na sobě džiny a k tomu nějakou halenku, tílko, svetr. Miluji kabátky a saka, v tomhle jsem se vyloženě našla. Rozhodně mě nepotkáte v ničem sportovním a v keckách, to rozhodně ne, max někde v lese.

3. Máš nějaké piercingy, nebo tetování?
Tetování nemám a ani po něm netoužím. Piercing mám v bradě, ale už pěkně dlouho přemýšlím, že ho vyndám. Jenže jsem na něj tak zvyklá, že to bez něj to zkrátka vypadá divně. Dřív jsem měla i v pupíku, o tom naopak zas uvažuji.

4. Existují některé potraviny, které nesnášíš?
Na jídlo jsem upřímně dost vybíravá, kor co se týče masa. Co určitě nesním, tak je králík, ten je zkrátka na mazlení :D To samé jehněčí či zvěřina. Kolikrát mi dělá problém i kuře, natož abych jedla něco nezvyklejšího. Co také absolutně nesnáším, tak rajská a pórek, fuj pórek, ten fakt nemůžu. A takhle bych mohla pokračovat ještě dlouho :)

5. Jakou písničku máš nejraději?
Jen jednu? Tak to je těžký, mám ráda spousty písniček. Jak textem, tak i melodií zbožňuji Pink - Just give me a reason a Taylor Swift - Blank space.

6. Zlato nebo stříbro?
Rozhodně stříbro, zlato nenosím a co mě štve, že spousta bižuterie se teď prodává právě ve zlaté variantě a i různé detaily jdou do zlata. Tomuhle jsem prostě na chuť nepřišla, odjakživa jsem byla na stříbro.

7. Jaké jsou tvé záliby?
Tak blog, to je jasné :D Pokud mě sledujete déle, tak víte, že zbožňuji knihy, četba je jedna z mých největších vášní (Knižní blog). Naprosto také miluji cestování, kdyby to šlo, jsem pořád někde. Ač nejsem vůbec na sport, tanec je výjimka, tancovala jsem břišní a od října opět chci začít a momentálně se věnuji pole dance, což mě neskutečně chytlo. A nesmím také zapomenout zmínit zvířata, kterých mám požehnaně, ale život bez zvířat si nedovedu představit.

8. Máš raději zimu nebo léto?
Léto, miluji teplo a sluníčko. Zimu vyloženě nesnáším a trpím. V zimě bych se nejraději uchýlila k zimnímu spánku, nebo odjela někam za teplem a vrátila se nejdřív na jaře.

9. Co tě v létě nejlépe odreaguje?
Vždy se strašně těším na dovču někam k moři. Takže plácnout sebou na lehátko a pak řádit v moři :D

10. Rtěnka nebo lesk?
Mám ráda oboje, těžko říct. Jelikož rtěnky nosím ale spíše výraznější, tak ne vždy na ně mám náladu nebo odvahu. Přes den spíše volím lesk, ale snažím se teď naučit sáhnout ráno i po rtěnce, jelikož jich mám tolik, že je nemůžu stihnout používat, natož spotřebovat.

11. Jakou barvu a délku mají tvoje vlasy?
Tak délku přibližně můžete vidět na fotce výše, minimálně do půlky zad již jsou. Bohužel mi přijde, že je to jejich konečná, zdá se mi, že je už mám stejně dlouhý a více prostě růst nechtějí. Jinak jsem brunetka a barvím již několik let na černohnědou.

12. Velikost bot?
Jak jsem prcek, tak mám i Popelčí nohu 37. Ovšem třeba lodičky bych potřebovala 36,5.

13. Máš akné?
Díky bohu nemám, na akné netrpím.

14. Máš pihy?
Pihy mám, jako malá jsem je vyloženě nesnášela a trápily mě. Ani teď nemůžu říct, že bych je začala mít ráda, ale nějak jsem s nima naučila žít. I když bych raději byla bez nich. A na sluníčku mi vylezou ještě více.

15. Kolik vážíš?
Trošku neslušná otázka na konec :D Vážím 50kg.


Doufám, že se tag líbil a něco málo nového jste se dozvěděly.
Chtěly by jste častěji něco podobného?

9 komentářů:

  1. Ty jo, co bych dala za 50kg ! :D
    Moc pěkné odpovědi, také mám radši léto než zimu, ale zase sníh a Vánoce mají také něco do sebe :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám 160 cm a taky mám pidi nožku :D A Just give me a reason je moje srdcovka :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Se stříbrem a cestováním to máme stejně :) Napiš něco o břišních tancích a pole dance! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty dvě písničky taky miluju :D A pole dance mě láká :)

    OdpovědětVymazat
  5. Just give me a reason taky miluju :)
    Super článek.

    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo páááni, ty jsi piháček :)) Já měla taky pihy v obličeji, ale tedy o dost v menším poměru a už jsem je nemohla vystát, tak jsem si je teď nechala odstranit laserem a už jsme šťastnější, nějak jsem se s nimi prostě nemohla spřátelit :(.. A jinak tě můžu uklidit, já jsem ještě menší prcek a to mě štve ještě víc :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem stejně malá jako ty :D Ty podpatky na tom miluju :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ty máš, moja milá, úplne úžasné pehy!! Tiež ich mám, ale len v lete a veľmi málo, ale kď mi už naskáču tak ich veľmi rada nosím :) Nom a tá výška... tiež by som si niekedy želala byť rovnako nízka ako ty bo ja meriam 172cm, našťastie mám tak vysokého chlapa, že aj keď mám podpätky, tak je odo mňa stále vyšší :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...