Garnier - Tělové mléko Oil Beauty

Krásný den,
konečně tu máme víkend, nemohla jsem se ho dočkat. Hlavně tedy toho, že se vyspím, to vstávání za tmy prostě nedávám. Dnes odpoledne mě po dlouhé době čeká jedno focení. Fotit se bude v hotelu, takže doufám, že pokojové fotky se povedou. Pokud ano, tak určitě fotky ukážu :)

Dnes si dáme jednu velmi pozitivní recenzi, to Vám prozradím hned na začátek. Řeč bude o značce Garnier a jejím tělovém mléku Oil Beauty. Už je to nějaký ten pátek hodně pátků, kdy se dostalo na náš trh a já ho od začátku chtěla vyzkoušet, ale přes všechny moje zásoby se k němu dostalo až nedávno.

Už podle názvu je jasné, že bude obsahovat nějaký ten olej. Obsahuje a ne jen jeden, mléko je obohaceno o čtyři vzácné oleje. Růžový olej zjemňuje pokožku, mandlový podporuje hydrataci a pečuje o pokožku, makadamiový regeneruje a můj oblíbený arganový hydratuje.

Mléko má zajistit hloubkovou výživu, suchou pokožku intenzivně regenerovat. Po použití má být pokožka jemná, pružná, samozřejmě hydratovaná a rozjasněná. Všechno to zní skvěle a výsledky také skvělé jsou.
Mléko má praktickou pumpičku, kterou jistě většina z Vás ocení. Praktická je ale jen do doby, než se dostanete ke dnu, zbytek už prostě nevymáčknete, ale to už je mínus snad všech pumpiček.

Mléko má hutnější konzistenci, určitě ne tedy jako máslo, ale rozhodně není tak tekuté jako běžné tělové mléko, prostě hustší krém. Co jsem si na mléku ale zamilovala, tak vůni. Ta je naprosto dokonalá, těžko popsatelná. Já z ní cítím právě ty oleje a teplo, je to zkrátka teplá vůně, která ve Vás probouzí příjemný pocit klidu. Jak mám ráda sladké, až přeslazené vůně, tak tahle spíše krémová si mě naprosto získala.

Vůně samozřejmě není vše a tak tedy něco k ostatnímu. I přes hutnější konzistenci se mléko dobře vstřebávalo a nezanechávalo lepivý pocit. Po použití byla pokožka nádherně jemná a opravdu i na pohled hezčí a projasněnější, takže za mě maximální spokojenost.
Obsah: 250ml
Cena: cca 150Kč
Hodnocení: 5/5

Máte zkušenosti s mlékem?
Nebo peelingem ze stejné řady?

10 komentářů:

  1. Teď jsi mě nalákala, a ta polomáslová konzistence, přesně pro mě! Díky za recenzi:)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem s ním měla tu čest a je úžasné, nádherně voní a moje pokožka ho zbožňuje:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezká recenze :) Já bohužel musím nejdřív spotřebovávat zásoby než si koupím nějaké další :D

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá hodně dobře :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná recenze. Myslím že by mi mohl vyhovovat více než Garnier repair, který je na mě příliš mastný.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to vypadá hodně dobře, sice mám mazání doma dost, ale pokud mi někdy během zimy konečně dojdou zásoby, tohle by bylo super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na mléko už jsem se koukala, jenže teď mám nejvíce produktů na tělo v zásobě, takže musím mazat a mazat :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ano, přesně tohle já můžu! Společně s Neutrgenou jsou Garnier nejlepší tělová mléka. Hydratují a pokožka je po nich hezky jemná a vyživená. Jsem s nimi velmi spokojená, stejně jako Ty :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...