L'Oréal - Elseve Arginine Resist X3 posilující šampon a balzám

Pěkný začátek nového týdne,
jak jste si užili víkend? Opět se nám vrátilo teplé počasí a v podstatě celý víkend bylo krásně teplo. Využili jste to k opalování, nebo jste víkend trávili nákupy? Já jsem za teplo ráda, i když ráno je tedy už pořádná zima a nejhorší je to, že už vstávám za tmy, to naprosto nesnáším, mám pocit, že vstávám v noci a kolikrát na ten budík koukám a nechápu :D

Dnes si dáme recenzi na šampon a balzám, které už mám dokonce nějakou dobu spotřebované, takže na recenzi je vážně nejvyšší čas. Když mi před nějakou dobou došla moje železná zásoba šamponů, věděla jsem, že chci zkusit zas nějakou novou značku a zrovna L`Oréal byla i v akci. V poslední době jsem vlasy měla s jakýmkoliv šamponem krásné, nemastily se, až jsem si řikala, zda mám tak dobré produkty, nebo je vlasům jedno, co používám. No a jak reagovaly na tuhle dvojku se dočtete níže.

Sáhla jsem po Elseve Arginine Resist X3, řadě, která je určená pro slabé vlasy s tendencí vypadávat. Mě tedy vlasy padají naprosto šíleně, díky bohu, že to na mé hlavě není vidět, plešatá ještě nejsem, vlasů mám stále docela dost. Posilující šampon podporuje růst, zamezuje vypadávání i lámání a obnovuje činnost vlasových cibulek. 

Obsahuje protein, který vlasy posiluje a vyživuje. Šampon i balzám, jak už je z názvu patrné, obsahují také arginin, který podporuje růst a vyživuje vlasové buňky. Šampon je poměrně řídký, taková klasická šamponová konzistence. Skvěle pění a oba produkty velmi příjemně voní.

Balzám je naopak hutnější, krémové konzistence. Vlasy hezky zjemní a dobře se rozčesávají. Stejně jako šampon, tak i balzám podporuje růst vlasů a nově rostoucí vlasy by měly být odolnější a posílenější.

Takhle to zní všechno hezky, bohužel ve výsledku je vše jinak. Rozhodně jsem si žádného rozdílu nevšimla. Vlasy vypadávají stále stejně, posílené mi tedy rozhodně nepřijdou a ještě ke všemu se mastí. Vlasy mi stačí mýt klidně po čtyřech dnech. S Elseve Arginine Resist X3 mi vydrží hezké možná tak den, max dva. To jsou poměrně vzdušné, nadýchané. Ale už ten druhý den cítím, jak začínají plihnout a hlavně se mastí. Přijdou mi hrozně zatížené.

Se šamponem nejsem rozhodně spokojená, u balzámu beru plus alespoň to, že se daly vlasy dobře rozčesat. Určitě ale L`Oréal Elseve neodsuzuji. To, že mi nesedla jedna řada neznamená, že i ostatní budou hrozné, naopak, určitě dám ještě šanci.
Šampon
Balzám

Co vy produkty Elseve?
Jaké máte zkušenosti? 

7 komentářů:

  1. S tímhle žádné zkušenosti nemám, ale slyšela jsem na to dobré ohlasy :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Mně vyhovují masky Elseve, ale šampony taky moc ne, preferuju šampony bez silikonů.

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Jeste jsem od nich sampony nemela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Přijde mi, že vše co Elseve naslibuje, není pravda. Já teď zkouším přírodní šampony Stop the water while using me, ale Elseve jsem taky zkoušela a přišlo mi to jako obyč šampon. :)
    http://www.slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tobě vydrží vlasy neumyté i čtyři dny? Tyjo, tak to hrozně závidím. Já musím mýt každý den :(
    Ještě taky srdečně zvu tebe i všechny tvoje čtenářky na giveaway o rtěnku v tužce od Maybelline Color Drama, ve dramatickém, podzimním odstínu :)
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Pantene mi vydrzely i sest dni :) A mamca myje snad jednou za dva tydny :D
      Ty jo, predstava, ze myji denne, je desiva :-/

      Vymazat
  6. Tuto řadu jsem dostala v balení jako dárek takže skušenost mám ale narozdíl od tebe velmi kladnou a pro mě jeden z nejlépe vyhovujících šamponů co jsem kdy měla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...