Nákupy a novinky za srpen 2015

Hezké úterý,
jak se máte? Pokud sledujete můj facebook, tak možná víte, že od pondělka pobývám nonstop v práci. Až do středy zde spím. Nejen, že i normálně končím pozdě, ale už jsem teď na dalším levelu :D Pokud to o mě nevíte, tak pracuji jako chůva a jelikož rodiče dětí museli pryč a dětem už začala škola, případně školka, tak není možné je dát k babičce. Takže teď funguji na opravdu maximálně plný úvazek. Původně jsem tu měla být až do pátku, ale nakonec jsem tu jen do středy a pak mě vystřídá babička a já si můžu užít prodloužený víkend od čtvrtka.

To bylo něco málo ze života a teď už k dnešnímu článku, který se bude týkat novinek za srpen. Tech vůbec moc není, právě naopak, takže článek bude poměrně krátký. V srpnu se mi povedlo na 100% šetřit na kosmetice a oblečení. Sice tu něco málo mám, ale jedná se o věci, které jsem dostala. V září bych ráda ještě v šetření pokračovala, navíc máme v plánu s Honzou nejspíše další výlety a v říjnu už mám naplánované utrácení na veletrhu Interbeauty Prague.

Kosmetika
V poslední době se mi docela daří skromné novinky v kosmetické kategorii. Zásoby stále mám velké, takže to vůbec nevadí a snad si to vynahradím v tom říjnu.

Poprvé jsem se zúčastnila výzvy na serveru blogerky.cz a mohla otestovat hydratační masku od Avéne. Recenzi můžete najít zde. V balíčku jsem ještě malý malé balení šamponu Klorane, který určitě časem vyzkouším.

Nově jsem navázala spolupráci se značkou Oriflame, které si velmi vážím a mám z ní velkou radost. V balíčku jsem našla tři produkty, o kterých jste si mohly přečíst již tady. Vlasový olejíček je naprosto dokonalý a rozhodně ho doporučuji, naprosto jsem si ho zamilovala.

V srpnu jsem měla svátek a od paní z práce jsem dostala krásný set laků na nehty z Tchiba. Set obsahuje dva barevné a dva třpytivé laky. Jsou nádherný a kryjí dokonale již v jedné vrstvě. Navíc jsem dostala ještě knihu od Helen Fielding. Pokud by Vás zajímaly knižní přírůstky, najdete je na druhém blogu, tady. Ty už skromné vůbec nebyly.

Oblečení a doplňky
I co se týče oblečení, tak jsem šetřila a spíše už se chystám na zimní kousky. Nějaké nové svetříky a hlavně kozačky. Ještě ale trošku letně, tílka se nikdy neztratí a za srpen tu mám rovnou čtyři kousky. Jedno černé Adidas, které využiji spíše jen na tance, protože sportovní nenosím a další tři Hugo Boss.

Od e-shopu stoklasa.cz mi přišly na recenzi hezky letní náušnice v tyrkysové barvě a elegantní náramek s perličkami, který na ruce vypadá naprosto úchvatně. Články už jsou tu a tu :)

Konečně jsem se dočkala svých prvních Melek, po kterých jsem toužila už strašně dlouho. Čekala jsem, že budou nejen krásné, ale i maximálně pohodlné. Krásné jsou, o tom žádná, ale pohodlné ani náhodou. Mám z nich sedřenou celou nohu a víc jak jeden den v nich nevydržím :(

Naopak tyhle jsou pohodlné mnohem více. Dostala jsem je od mamči k svátku a i když už je nestihnu asi pořádně unosit, tak příští léto bude jejich.

Z čeho máte největší radost za srpen vy?
Co pěkného jste si koupily, nebo dostaly?

10 komentářů:

  1. Ty Melky jsou krásné, škoda, že ne pohodlné :( To s tím sdíráním nohy mi dělá 99% balerínek, zajímalo by mě, jestli je to spíš špatná velikost, nebo špatná konstrukce boty... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak me to nastesti delaji maloktere. Z tech vsech balerin, co mam, me drou uz jen jedny. Spis to bude botou, ale pokud te drou pomalu vsechny, tak bych zkusila jinou velikost :) Ja mam 100% problem s lodickama, vsechny se mi vyzouvaji :D

      Vymazat
  2. ty boty jsou užasné a ta kosmetika moc pěkní článek

    OdpovědětVymazat
  3. O mým sprnových nákupech ať už kosmetiky nebo oblečení a ostatního se dá říct cokoliv, jen ne to, že byly skromné:-D Melkám jsem taky podlehla, během srpna se obohatilo o dvoje, naštěstí obě sedí dobře:-) Ale je fakt škoda těch prvních, že nejsou pohodlné..přitom jsou tak hezké.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi s Mel balerínkami spokojená? Také o nich už nějakou dobu uvažuji, ale pořád nevím :/ Jinak pěkné nákupy! :) The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pisu to v clanku, jsou krasny, ale mam po nich sedreny nohy a to dost, i naplasti jsem musela davat. Doufam, ze se nejak vytahnou :D

      Vymazat
  5. Melky jsou krásný, škoda, že dřou :( Třeba se to nějak rozchodí :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. Já nějak asi nechápu ten boom ohledně těch Melek. Moje spolužačka je nosí taky, pořád o nich básní, jak jsou krásný, ale co si budeme povídat, mě přijdou jako úplně obyč normální baleríny, žádný zázrak. Asi tomu prostě nějak nerozumím :D

    Jinak úplně mega moc nových věcí máš. Já teď hlavně sháním boty na podzim a zimu a to samé bundu. Nemám vůbec co na sebe, když se teď ochladilo.

    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty botičky jsou opravdu moc krásné :) Také musím konečně jedny pořídit

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to slyším poprvé, že Mel dřou, to je škoda, jsou moc hezký :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...