Oriflame - Řasenka, pleťová maska a ochranný olej na vlasy

Krásný den, milé čtenářky.
Když mi nedávno v mailu přistála nabídka spolupráce se značkou Oriflame, vůbec jsem nad ní neváhala a s velkou radostí jí přijala. Oriflame mám ráda a na balíček jsem se tedy velmi těšila. Co přišlo a jak to u mě uspělo, se dozvíte v dnešním článku.


Řasenka The One s efektem umělých řas
Z řasenky jsem měla vážně radost, sice jich doma mám spoustu, ale těch, které bych označila za nadpůrměrné je málo. Už z názvu je patrné, že slibuje efekt umělých řas. Řasenka má být extra prodlužující a řasy protáhnout až o 74%. Má rychle schnout  a nerozmazávat se.

Řasenka má menší, spirálovitý kartáček, nemám s ním nejmenší problém. Dobře se dostane ke každé řase a neulpívá na něm zbytečně moc barvy. Zpočátku jsem se trošku lekla její řídké konzistence, čekala jsem, že se bude během nanášení obtiskávat. Obava byla zbytečná, okamžitě zasychá a během dne se vážně nerozmazává ani neopadává. Dokonce zvládá i moje slzení bez toho, abych měla černo pod očima, takže za mě je tohle super.

Horší už je to s tím efektem na řasách. Řasenka je prodlužující, já od řasenky očekávám i dodání objemu. Lehce řasy protáhne, určo ne ale o 74% a zvýrazní je. Řasenka je podle mě vhodná především pro ty, které mají poměrně dlouhé a husté řasy a chtějí je jen zvýraznit.
Obsah: 8ml
Cena: 239Kč
Hodnocení: 3/5


Exfoliační obnovující pleťová maska True Perfection
Tak na masku mám trošku rozporuplný názor. Obsahuje enzymy z granátového jablka a minerálky látky. Odstraňuje odumřelé buňky, regeneruje buňky a pleť má zanechávat hebkou, projasněnou a hladkou.

Maska se označuje za slupovací, po deseti minutách se má sloupnout a poté pleť opláchnout vodou. Maska má gelovou, ale takovou vodovou konzistenci, je dost řídká. A rozhodně ne slupovací. Ve větší vrstvě nezatuhne ani za půl hodiny, v tenčí vrstvě se mi zas většina vsákne do pleti a to minimum sloupnout rozhodně nejde.

Když ji ale opláchnu, tak mám pleť vážně nádherně hebkou a na pohled projasněnou. Pleť je hladká i bez toho slupování. V tomhle směru je super, ale označení slupovací bych prostě dala pryč. Mínus trošku vidím ve vůni, která mému nosu moc nelichotí, je hodně výrazná a cítím v tom pánskou kolínskou, pokud ale nejste na sladké vůně, třeba Vám sedne.
Obsah: 50ml
Cena: 249Kč
Hodnocení: 4/5


Ochranný olej na vlasy Eleo
Olej obsahuje přírodní arganový a růžový olej, lopuch a vitamín F. Vyživuje vlasy do hloubky, vyhlazuje a posiluje zevnitř. Je určen pro všechny typy vlasů a kor pro barvené. Výsledkem mají být lesklé, pružné a zdravější vlasy. Na argan já slyším, takže za mě plus.

Olejíček se používá na suché nebo vlhké vlasy, nejlépe aplikovat na konečky, případně do délky vlasů, jak je třeba. Olejíček je pochopitelně mastný, je to olej, ale vlasy nijak nemastí, toho se vůbec nemusíte bát. Krásně voní, je to příjemná, nevtíravá vůně.

Olejíček jsem si naprosto zamilovala, je to malý zázrak. Na roztřepené konečky samozřejmě pomůžou už jen nůžky, ale kromě roztřepených mám konečky i suché a na pohled nejsou hezké. Od té doby, co ale používám olejíček, tak jsou vlasy viditelně hezčí a zdravější, prostě nádhera. Určitě až mi dojde, tak kupuji další balení a zatím ho hodnotím jako top produkt na vlasy v tomto roce.
Obsah: 50ml
Cena: 279Kč
Hodnocení: 5/5

Jakou máte zkušenost s Oriflame?
Znáte některý z produktů?

Moc děkuji Oriflame za poskytnutí produktů k recenzi.

4 komentáře:

  1. Na ten olej jsi mně docela nalákala:-) Až se mi dostane do ruky katalog, tak se po něm mrknu:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Oriflame jsem moc produktů neměla, ani neobjednávám, ale ten olejíček se mi líbí :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Vidím, že olej je novinka, která mě teda velice zaujala :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Ori mám taky ráda, ale o tom oleji jsem vůbec netušila o.O Každopádně se mi dost líbí, asi na něj mrknu... :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...