Random aneb srpen 2015

Krásné sobotní odpoledne,
jaký máte víkend? Trávíte ho v nákupáku na Dnech Marianne? Já tedy tuhle akci vynechala, jelikož nikdy jsem stejně nic nekoupila. Mám radost, že venku se zas udělalo hezky a příští týden hlásí také slunečno. Přesto se s pořádným létem dneska rozloučíme v podobě randomu.

Srpen se nesl asi hlavně v duchu cestování, hned první víkend jsme vyrazili s Honzou do Českého Krumlova, který já miluji. V červnu jsem k výročí dostala lístky na otáčivé hlediště, takže tohohle výletu jsem se nemohla dočkat. Byla to nádhera a určitě doporučuji na tohle zajít, je to zážitek, který stojí za to. Samozřejmě jsme toho stihli více, při cestě tam jsme si udělali malou zastávku na zámku Orlík a druhý den cestou domu jsme navštívili zoo Tábor. Pokud chcete vidět fotky a přečíst si více, tak hledejte tady :)

V červenci jsme zjistili, že jedna moje králičí holčička je vlastně kluk, o tom jsem tu psala. V srpnu byl tedy objednaný na kastraci a i když je to v podstatě běžný zákrok, měli jsme z toho doma nervy. Vše ale proběhlo naprosto v pořádku, hned se mu to krásně zhojilo a už zas bydlí s Bellinkou. Bella naštěstí miminka nečekala :D Když byli od sebe, tak Lol(a) byl strašně zlý, vrčel a kousal. Teď sice na mě furt ještě chrochtá:D, ale kdo by se mu divil, že :D

Už minulý rok jsme přemýšleli nad Sněžkou, ale nějak nevyšla. Letošek je, co se týče cestování, hodně bohatý a i ta Sněžka se do něj vlezla. Článek najdete tu, v Krkonoších je nádherná příroda a cesta na Sněžku, i když byla náročná, tak stála za to. Druhý den jsme se ještě podívali na přehradu Les království, která je naprosto kouzelná a romantická. A jelikož milujeme zoo, tak jsme nemohli vynechat Dvůr Králové.

V srpnu máme s mamčou svátek, dali jsme si nějaké ty dortíky a maličkost pro radost. S Honzou jsme zašli na véču do mé oblíbené restaurace, kde jsme dlouho nebyli, ale bohužel mi přišlo, že se trošku zhoršila. Přesto to bylo fajn a dostala jsem krásnou kytičku.

 Tradiční snídaně před výletem / Zámek Orlík / Český Krumlov

 Otáčivé hlediště / Český Krumlov v noci / Zoo Tábor

 Bella a Lolík

 Sněžka / Radnice v Hostinné

 Les království / Zoo Dvůr Králové

 Naprosto luxusní perníky / Dortíky a dárečky

Kytička k svátku

Jaký byl Váš srpen?
Co nejlepšího jste zažili?

16 komentářů:

  1. Jééé...Zoo ve Dvoře :) Tam to je skvělé! Byla jsem tam asi 2x :)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. hezké fotky a to cukroví, mňaaam :) Já trávím víkend pracovně :/

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Je vidět že jsis prázdniny užila.. Zoo ve Dvoře a pražská je snad nejkrásnější v ČR. Králíky mám taky, naštěstí to jsou dvě samice. Moc pěkná kytička :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak prázdniny se mě už netýkají, ale léto bylo fajn :) Pražskou mám nejraději, tam jsme alespoň dvakrát ročně. Bylas v Hluboké? Tu také zbožňuji :)

      Vymazat
  5. Jéé, když vidím ty fotky, hned bych jela do zoo:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké fotečky! :) Já taky tyhle nákupní mánie vynechávám. Už si ani enpamatuju, kdy jsem byla naposledy v obchodním době... Raději jsem venku v přírodě !..nebo v zoo. :) :D

    Zvu na giveaway :)!
    http://corculum.blogspot.cz/2015/09/giveaway-s-bavimevaritcz.html

    OdpovědětVymazat
  7. ta kytička je užasná a ty králíci jsou sladcí

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, moc krásné kytička :) Já jsem na Dnech Marianne zatím nikdy nebyla

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...