Spotřebováno za srpen 2015

Hezký den,
jak užíváte týden? Venku je tedy šíleně, z tropického počasí najednou takovýhle skok. Už abych se začala shánět po zimních kozačkách :D Jelikož jsem teď tři dny byla nonstop v práci, tak mě dnes a zítra čeká zasloužené volno. Takže připravím nějaké články a odpoledne konečně zajdu na nehty, na které už potřebuji nějakou dobu.

Srpnová spotřeba se opět pohybuje v klasických číslech, devět prázdných obalů a dokonce tři z dekorativky. Vyšší číslo se mi podaří vždy jen výjimečně, ale tak ani devět není úplně marných. V září snad na tom budu podobně, i když zatím krabice s odpadem zeje prázdnotou.

1. L`Oréal posilující šampon Elseve Arginine Resist X3 (Recenze) -  Šampon je určen pro oslabené vlasy s tendencí lámat se a vypadávat. Samozřejmě jsem si žádných změn nevšimla. Navíc mi vlasy rychleji mastil, byly splihlejší a bez objemu. Recenze se teprve chystá
Koupila bych znovu: NE

2. L`Oréal posilující balzám Elseve Arginine Resist X3 (Recenze) - Balzám byl lepší. U těch požaduji dobré rozčesávání a s tím jsem neměla problém, přesto už bych tuhle dvojku znovu nekoupila.
Koupila bych znovu: NE

3. Tělové mléko Super Playboy (Recenze) - Mléko má hodně plusů, ale i mínusů. Nádherně voní a vůně na pokožce drží i několik hodin po aplikaci, což je super. Bohužel se ale pomaleji vstřebává a lepí, hydratace průměrná, nic pro velmi suchou pokožku. Kvůli vůni a výdrži jsem ale ochotná zbytek odpustit.
Koupila bych znovu: ANO

4. a 5. Dermacol výživné mandlové krémy pro velmi suchou pleť (Recenze) - I když se jedná o denní a noční krém, oba jsou naprosto stejné, jak konzistencí, tak účinky. Jsou hodně hutné a mastné, naprosto ideální na zimu. Dokonale hydratují.
Koupila bych znovu: ANO

6. Vichy micelární voda 3v1 Pureté Thermale (Recenze) - Super odlíčí jak pleť, tak i oči. Bez problémů si poradí s voděodolným make-upem a oči nedráždí. Jen má občas tendence trošku lepit.
Koupila bych znovu: ANO

7. Rimmel pudr Stay Matte (Recenze) - Jak vidíte, pudr není spotřebovaný, ale upadl mi na dlaždičky a celý se rozsypal. Trošku nechápu to halo kolem tohohle pudru. Za mě naprosto průměrný pudr, který ničím nevyniká. Občas má chutě zalézat do vrásek a zvýrazňovat suchu místa. Nelíbí se mi ani balení, které se mi po pár dnech nalomilo.
Koupila bych znovu: NE

8. Gabriella Salvete řasenka Sinergia (Recenze) - Řasenky od GS mám nejraději a ani tahle není výjimkou. Řasy krásně prodlouží, dodá objem. Během dne se nerozmazává, neopadává, zkrátka drží, jak má.
Koupila bych znovu: ANO

9. Rimmel voděodolná řasenka Glam`Eyes - Řasenku jsem měla hrozně dlouho a v podstatě nepoužívala. Měla by dodat objem a prodloužit, ale řasy s ní byly naprosto katastrofální, navíc se šíleně obtiskávala.
Koupila bych znovu: NE

Co Vaše spotřeba?
Znáte některý z produktů?

14 komentářů:

  1. Asi budu muset zkusit nějakou řasenku od GS :) Že je ten Elseve nanic mě nepřekvapuje, já nevím proč, ale nevěřím mu, a to už od pohledu... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. Vichy micelarni vodu bych rada chtela vyzkouset.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já taky nepochopila to haló ohledně Stay Matte pudru. I když mně žádný pudr, co jsem zkoušela, nesedl, dokud jsem nenarazila na Sexy Mamu od theBalm, ten je fakt super. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám pudr Stay Matte z důvodu, že byl součástí balení u BB creamu, neurazí nenadchne, klasický ničím zajímavý pudr. A jelikož je neustále střídám, tak si ho ani nekoupím znovu.

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Playboy tělové mléko mám zrovna v koupelně a jsem z něj na rozpacích. Účinek mizerný, ale vůně nádherná:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Miluji Elseve, používala jsem je často než jsem přišla na jinou značku, ale nedám na ně dopustit, i když už je používám z mála :) No jasněěě, Stay Matte, nebýt něho, tak snad pudr nikdy na sebe nedám :D

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Vichy micelárku jsem taky měla v takovémhle mini balení a byla fajn :) Pudr mi taky přijde průměrný, už ho dopotřebovávám a asi taky nebudu mít potřebu kupovat ho znovu :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  8. V té krabičce ti to moc hezky ladí :) jinak já mám Stay matte ráda :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  9. Ty dermacol krémy mám moc ráda! Za pár kaček pořádná dávka hydratace :)
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
  10. Myslím, že jsem kdysi měla pudr od Rimmelu, a byla jsem spokojená. Máš ale pravdu, že je to celkem obyčejný pudr :o)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten pudr používám a kupuju si ho pořád. Ne že by mi přišel boží, ale stačí mi, tak po jiném ani nepátrám. A škoda toho šamponu, já naopak někde četla, že je fajn, a chtěla jsem si ho pořídit.

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem dnes vytáhla podzimní boty :D Nezkoušela jsem ani jeden z produktů

    OdpovědětVymazat
  13. Pudr mi taky spadl a dopadl úplně stejně:D Dřív to byl můj nejoblíbenější, ale už jsem poznala i lepší, takže si ho znovu taky nekoupím
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  14. Pudr mi taky spadl a dopadl úplně stejně:D Dřív to byl můj nejoblíbenější, ale už jsem poznala i lepší, takže si ho znovu taky nekoupím
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...