Avéne - Hydratační sjednocující krém

Moje první zkušenost s Avéne byla velmi pozitivní a proto jsem neváhala a přihlásila se do další testovací výzvy na serveru blogerky.cz. Když mi balíček s novinkou dorazil, měla jsem obrovskou radost, navíc produkt se ukrýval v krásném pouzdru, což mě potěšilo ještě víc. Je to taková drobnost, ale jelikož se raduji z maličkostí, tak to oceňuji.

Samotný krém se nachází ve 40ml tubě s úzkým aplikátorem, který je hodně praktický. Nevyteče zbytečně velké množství produktu, dobře se reguluje.

Lehký hydratační sjednocující krém má hned několik úkolů. Díky termální vodě Avéne dlouhodobě hydratuje a zabraňuje vypařování vody z kůže. Obsahuje minerální pigmenty, které neutralizují nedokonalosti a rozjasňující perleť dodává pleti rozjasněný vzhled. A co víc, díky faktoru SPF 30 chrání před negativními vlivy slunečního záření.

Tento produkt má být lehce tónovaný a tím pádem sedět pro všechny odstíny pleti. Je určen pro suchou až velmi suchou pleť. To máme fakta a přesuneme se k mému názoru a hodnocení, které ne úplně bude souhlasit s oficiálním popisem.

Krém má poměrně řídkou konzistenci, je lehoučký a příjemně voní, je to ta klasická vůně Avéne. Od krému jsem čekala lehké sjednocení pleti, které nebude téměř ani znát. Už po prvním použití jsem ale zjistila, že spíše než krém, je to make-up, nebo chcete-li BB cream.

Rozhodně nesouhlasím s tím, že krém je lehce pigmentovaný a sedne všem odstínům pleti. To ani náhodou. Nemám ráda make-upy, které mají nízkou krycí schopnost, ale s tímhle krémem jsem - co se týče krytí - maximálně spokojená. Klidně ho označím za středně krycí. Já jsem tedy ráda, že nepřišel produkt, který opravdu jen lehce sjednotí, takhle si s ním rozumím mnohem více.

Tím se ale dostáváme k odstínu, v nabídce je pouze jeden a jelikož opravdu kryje, tak jeden jediný odstín je vážně málo. Na první pohled vypadá tmavě, ale mě osobně sedí perfektně, hezky s pletí splyne, takže na odstín si nemůžu stěžovat. Věřím ale, že typické Sněhurky s ním budou mít problém.

Kromě toho, že super kryje i pleť rozjasní. Během roztírání cítíte ty perleťové částečky, trošku to totiž drhne. Ve výsledku je ale pleť vážně nádherně projasněná, to vidíte na první pohled, že je pleť zářivější. Pokud trpíte našedlou, unavenou pletí, tenhle produkt je tedy dokonalý pomocník.

S čím ale ještě nesouhlasím, tak s tím, že je určen až pro velmi suchou pleť. Určitě ne, tak extra hydratační vážně není. Pleť mám suchou, teď ale ještě v docela dobrém stavu, přesto by hydratace mohla být větší a v zimě určitě nebude dostatečná. Jelikož se ale podle mě jedná spíše o make-up, tak před aplikací používám klasický krém a tento produkt právě namísto make-upu.

Vlastně díky tomu, že úplně nesedí vlastnosti s popisem, tak jsem si produkt naprosto zamilovala. Byla to pomalu láska na první použití. Skvěle kryje, perfektně pleť rozjasní, odstín mi sedí, takže ve výsledku je pleť zkrátka nádherná. Jen by to chtělo dát do nabídky více odstínů, aby si vybral každý, protože tenhle jeden rozhodně nemůže vyhovovat všem.
Obsah: 40ml
Cena: 559Kč
Hodnocení: 5/5

Jak Vás produkt zaujal?
Už jste ho vyzkoušely?

8 komentářů:

  1. Taky jsem měla možnost ho vyzkoušet, recenzi budu zveřejňovat zítra. Mně ten odstín zas tak nesedl, jelikož jsem právě bílá. Sice jde docela dobře rozetřít, ale s pletí mi rozhodně nesplyne. Krytí mi přijde minimální (spíš žádné), ale jelikož mám pleť v dobrém stavu, stačí mi na obličej použít tento krém + případně korektor pod oči a na pupínky. Jinak jsem s ním taky poměrně spokojená, ráda jsem ho vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  2. vypada dobře a ten penalek k tomu je užasní

    OdpovědětVymazat
  3. Produkt jsem nezkoušela ale teď jsem o něm hodně četla :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Od Avene jsem nikdy nic neměla až na opalovací krém. Věřím že tě balíček překvapil, krásně zabalené. Podle tvého hodnocení si myslím že jsou na trhu daleko lepší a levnější produkty které odvedou stejnou službu. Navíc ne všem může sedět odstín.

    OdpovědětVymazat
  5. Také se na mě usmálo štěstí, odstín je ale teď na mě trochu tmavší, jinak bych byla také moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  6. Mám Avene moc ráda. Ale jsem Sněhurka, takže by mi barevně nejspíše nesedl, obzvlášť teď na zimu.
    Super recenze. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  7. Je docela drahej :/ Mně od nich asi nejvíc láká ta termální voda, jinak po této značce neprahnu. To balení v pouzdru je nádherné, to se musí nechat. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Bylo by fajn ho vidět na obličeji :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...